Bisiklet mi Koşu bandı mı ?

bonari16

Kayıtlı Üye
Hayırlı Akşamlar,

Son 2 3 aydır baya bi kilo aldığımı farkettim.Çevremdekilerde bu durumu dile getirince biraz moralim bozuldu.Çevremde park olmadığı ve kış zamanı olduğu için dışarıdada koşamıyorum. sizce koşu bandı mı kondisyon bisikleti mi almalıyım ?

ben olsam direk bisiklet alırım dışarda geze geze günde 2 saat sürsen çok daha etkisi olur
bel ve kalça bölgesindeki yağlardan kurtulmak için en etkili yöntem bisiklettir

Son düzenleme:
koşu bandı belli süre kullanımdan sonra dizlerde ağrı oluşturuyor bence bisiklet daha iyi

spora giden biri olaraktan eğer amacınız kalori falan yakmak ise bisiklette çok daha fazla kalori yakıyorsunuz.

Koşu bandı var ben olsam şuan ki aklım olsa bisiklet alırım açık ve net.

evden çıkmadığın sürece klo vermek bence imkansız onların yerine gym git 30 dk bile çalışsan çok daha faydalı olur

Hocam genellikle spor aletleri bir hevesle alınır bir süre sonra bir köşede kaderlerine terkedilir, Eğer kararlı çabuk sıkılmayan birisiyseniz koşu bandı ama belki sıkılır bir süre sonra bırakırım derseniz kondisyon bisikleti (Çünkü k. bisikleti çok daha ucuz)

spora giden biri olaraktan eğer amacınız kalori falan yakmak ise bisiklette çok daha fazla kalori yakıyorsunuz.
göbekte sıkıntı yokda kalça bölgesi problem.Kalçayı eritmek istiyorum.tabi yeme içmeyede dikkat etmek gerekli.Bisiklet daha faydalı diyorsunuz yani hocam

kesinlikle yağ ve şekerden uzak dur akşam yemene içmene dikkat et akşam 7den sonra mümkünse sadece meyve kalça bölgesindeki yağları en iyi bisiklet halleder

göbekte sıkıntı yokda kalça bölgesi problem.Kalçayı eritmek istiyorum.tabi yeme içmeyede dikkat etmek gerekli.Bisiklet daha faydalı diyorsunuz yani hocam

yakılan kaloriye bakılırsa bisiklette daha fazla kalori yakarsınız, ama tabi sadece bisikletle olunca iş değil misal ben, şekeri bıraktım, kolayı, cips, çikolatayıda aynı şekilde böylece 1 ayda 5 kg verdim

yakılan kaloriye bakılırsa bisiklette daha fazla kalori yakarsınız, ama tabi sadece bisikletle olunca iş değil misal ben, şekeri bıraktım, kolayı, cips, çikolatayıda aynı şekilde böylece 1 ayda 5 kg verdim

Normal dışarıda gezerek mi yoksa kondiksiyon bisikleti mi? Birde nasıl bir program izlediniz anlatırmısınız 10-15 kilo fazlalığım var aynı şekil bel ve kalça bölümünde.

nasıl bi program uyguluyorsunuz hocam günlük ?

Koşu bandı var ben olsam şuan ki aklım olsa bisiklet alırım açık ve net.
biraz araştırdım hocam ilerde sıkıntı çıkarabilir diyolar koşu bandı için.Bisiklet daha mantıklı o zaman.kapladığı alan ve ücreti konusundada avantajlı.

nasıl bi program uyguluyorsunuz hocam günlük ?

biraz araştırdım hocam ilerde sıkıntı çıkarabilir diyolar koşu bandı için.Bisiklet daha mantıklı o zaman.kapladığı alan ve ücreti konusundada avantajlı.

Hocam ben normal bisiklet demiştim eksik yazmışım sanırım :D Ama kondisyon bisikleti de iş görür heralde :D Ben olsam 200 250 liraya normal bisiklet alır günde 1 saat falan sürerdim dışarıda hem temiz hava hem spor.

Hocam ben normal bisiklet demiştim eksik yazmışım sanırım :D Ama kondisyon bisikleti de iş görür heralde :D Ben olsam 200 250 liraya normal bisiklet alır günde 1 saat falan sürerdim dışarıda hem temiz hava hem spor.
kış geldi hocam 2 3 hafta sonra heryer kar olacak.Evde sürmek daha cazip geldi bana :D

Konuyu açan arkadaşa kendi adıma tesekkur ediyorum
Bayadır spor amaçlı bi spor aleti almayı düşünüyodum
Gerçi benim kilom normal ama arada günler oluyor hic dışarı çıkmıyorum, hareketsizlikten bana bişey olacağından korkuyorum
En yakın zamanda alıcam inș

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri