(Bismillahirrahmanirrahim) Sabrın ve azmin zaferi

• Kullanıcı atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
sayfa to bu civarlarda olup ödeme alan oldu mu? sayfa to gerçekten çok fakat video ortası reklamı aktif edince haliyle tıklama oranları 2 katına çıkıyor, böylelikle illegal bir durum gözükmüyor.

TBM cok iyi umarim hayirlisiyla artar kazancin

ben talibim özel mesajın dolu nasıl ilwetşime gecelim

Kardeşim,latife yapıyorum.Ne ücreti.Özel mesajı bilerek doldurdum.Forumda yazamadıklarını özelden yazıyor vatandaş.Kategori vs soruyorlar.Burdan konu açın beni etiketleyin konuya elimden geldiğince yardımcı olurum.

Kardeşim,latife yapıyorum.Ne ücreti.Özel mesajı bilerek doldurdum.Forumda yazamadıklarını özelden yazıyor vatandaş.Kategori vs soruyorlar.Burdan konu açın beni etiketleyin konuya elimden geldiğince yardımcı olurum.

ben orjinalden kasıt kendinizmi video çekiyorsunuz onu merak ettim hocam :) ben mesela yumurta ıoyuncak videosu çok çekmek istedim ama kameram yok webcam var bir tane onlada güzel olmuyor

Helal olsun kardeşim :) bende tek özgün kanal çalışıyorum kendim oyun videoları çekiyorum 62. gün bugün kanalı açalı günlük 30$ getiriyor en az son 1 haftadır ama 2 ay sabretmeniz gerek beyler ibrahim tatlısesten sabır taşına döndüm şarkısını dinleyebilirsiniz ilk 2 ay :D

Helal olsun kardeşim :) bende tek özgün kanal çalışıyorum kendim oyun videoları çekiyorum 62. gün bugün kanalı açalı günlük 30$ getiriyor en az son 1 haftadır ama 2 ay sabretmeniz gerek beyler ibrahim tatlısesten sabır taşına döndüm şarkısını dinleyebilirsiniz ilk 2 ay :D

hocam kendiğ çekiğm videomu atsam degerlendirrirmisin

evet beyler... illaki bir adsense %100 orjınal olmalı... yoksa para kazanma gidip duruyor :D orjınala yuklucez ama orjınal ne yapılabilir?
inanıyorum ki ilerid evideo programlarını konuşucaz orjınal bişeler yapıcaz anlatıcaz :D öyle duruyor vaziyet..orjınala bir girsek herkes bir yol tutturacak ama ne zaman oalcak o işler zaman gosterir..

evet beyler... illaki bir adsense %100 orjınal olmalı... yoksa para kazanma gidip duruyor :D orjınala yuklucez ama orjınal ne yapılabilir?
inanıyorum ki ilerid evideo programlarını konuşucaz orjınal bişeler yapıcaz anlatıcaz :D öyle duruyor vaziyet..orjınala bir girsek herkes bir yol tutturacak ama ne zaman oalcak o işler zaman gosterir..

Ozgun sart oldu
6 kanalim vardi ocak sonu hepsi kazanca kapandi
Bende şuan arayis icersindeyim.o sinirle 20k videoyu sildim sabir şart bu iste.
İns güzel birşeyler bulurum

50 k izlenime 10 k tık aman dikkat adsense uçabilir ..

50 k izlenime 10 k tık aman dikkat adsense uçabilir ..

Her şey kuralına uygunsa adsense uçmaz dostum. Hele hele Youtube'un çoğu konuda özgün kanallara özellikle torpil geçtiğini biliyorum. Ama nazar değerse o başka, Maaşallah diyelim de nazarımız değmesin. :cool:

Arkadaşlar adsensede zamanla süre gelen bazı yanlış anlamalar var adsense hakkında tam olarak detaylı bir araştırma içerisine girerseniz adsense'nin sizi yönlendireceği işlemin aslında sayfa to oranını yükseltmek istemesi olduğunu göreceksiniz.

Benim bu konumda sayfa to gördüğünüz gibi bayağı yüksek ama benim herhangi bir korkum yok çünkü ben hile yapmıyorum. Dolayısı ile kafam rahat sayfa to istediği kadar yüksek olsun kanallarım adsense tarafından istediği kadar takip edilsin allah'ın izni ile en ufak bir hile bile bulamazlar.
sizede tavsiyem hiç kimsenin videosunu almayın bu yabancı olsun veya türk olsun fark etmez bunun dünyada ve ahiret hayatınızda doğuracağı sonuçları burada yazmak istemiyorum ben doğru tavsiyelerde bulunsamda lakin bu saygısızlık olarak algılanır.
Yazımı okuyan arkadaşlardan ricam lütfen yanlış anlaşılmasın benimki sadece bir tavsiyeden ibarettir,ve youtubede dürüstçe para kazanmanın kendi elimizde olduğunun bir işaretidir.SAYGILARIMLA

Arkadaşlar adsensede zamanla süre gelen bazı yanlış anlamalar var adsense hakkında tam olarak detaylı bir araştırma içerisine girerseniz adsense'nin sizi yönlendireceği işlemin aslında sayfa to oranını yükseltmek istemesi olduğunu göreceksiniz.

Benim bu konumda sayfa to gördüğünüz gibi bayağı yüksek ama benim herhangi bir korkum yok çünkü ben hile yapmıyorum. Dolayısı ile kafam rahat sayfa to istediği kadar yüksek olsun kanallarım adsense tarafından istediği kadar takip edilsin allah'ın izni ile en ufak bir hile bile bulamazlar.
sizede tavsiyem hiç kimsenin videosunu almayın bu yabancı olsun veya türk olsun fark etmez bunun dünyada ve ahiret hayatınızda doğuracağı sonuçları burada yazmak istemiyorum ben doğru tavsiyelerde bulunsamda lakin bu saygısızlık olarak algılanır.
Yazımı okuyan arkadaşlardan ricam lütfen yanlış anlaşılmasın benimki sadece bir tavsiyeden ibarettir,ve youtubede dürüstçe para kazanmanın kendi elimizde olduğunun bir işaretidir.SAYGILARIMLA

Hocam işte özgüne başlayın demekle maalesef başlanmıyor. Fikir oluşturmakta yetmiyor. İngilizce olmadıktan sonra istediğin kadar yabancı özgün çalışmak iste nafile.

Türkçe özgün çalışanların zaten durumu ortada. Eskilere bakarak Türkçe özgün çalışın demeyin o adamlar adı üstünde eski. Eskiden bu kadar rağbet yoktu şimdi durum farklı.

Hiç ingilizcesi olmayan birisi veya farklı bir dili olmayan birisi maalesef özgün videolar peşine düşemiyor.

Maşallah nazar değmez inşAllah ^^ Çok iyi TO ve TBM değerleri

bu sayfa to ya takan arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum; mantıken, youtube video ortası reklamlara izin veriyor neden? to artsın diye e o zaman video ortası reklamları açıp da to su yükselen arkadaşı neden banlasın? ha eğer adam kendi reklamlarına tıklattırıyorsa işte o zaman kesinlikle banlanır to sunun %20 olmasına da gerek yok , to %5 de olsa banlanır.

bu sayfa to ya takan arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum; mantıken, youtube video ortası reklamlara izin veriyor neden? to artsın diye e o zaman video ortası reklamları açıp da to su yükselen arkadaşı neden banlasın? ha eğer adam kendi reklamlarına tıklattırıyorsa işte o zaman kesinlikle banlanır to sunun %20 olmasına da gerek yok , to %5 de olsa banlanır.

Böyle düşünmek yanlış olur dostum. Bakış açımızı bir değiştirelim şöyle düşünelim bir de.

Ben izleyiciyim örneğin film izlemek istiyorum youtube üzerinden ve 1.5 saatlik filmin her 7 dakikasında reklam görürsem sinirlenirim aga. Yani tam film sırasında video önü gelmeler veya tak diye reklam çıkmalar sinir bozucu.

Bu durumda da 1k kişi içerisinden 10 kişinin videoyu şikayet etme ihtimali %95 öyle değil mi ? E tabi sadece o videoya şikayet almazsın o tarz da videolar olduğu sürece bu 10 kişiler artar bu durumda ne olur ?

Yeğenime çok yaparım. Ce - ee diye. Youtube amca da bize öyle yapar aga. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri