BiTaksi kullanın, kullandırın :) Gerçekten harika

dervegider

Kayıtlı Üye
İstanbul'da yaşıyorsanız ya da bir gün işiniz düşer gelirseniz, mutlaka bu uygulamayı indirip bununla taksi çağırmalısınız. Herhangi bir bağım yok bu uygulamayla ama sık sık kullanıyorum ve o kadar memnunum ki adamları övesim geldi :D Bu uygulamayı kullanan taksiciler çok çok iyi insanlar oluyorlar. Ne zaman İstanbul'da normal taksiye binsem ya kısa mesafe diye laf ediyorlar ya uzun yollardan dolandırıyorlar. Çok nadir iyi taksici. Bu bitaksi ile gelenler melek gibi oluyor.

Nedir diye soruyorsanız bitaksi diye aratın akıllı telefonunuza indirin, uygulamayı açtığınızda size uygun bitaksileri gösteriyor çağır dediğinizde en yakınınızdaki taksi gelmeye başlıyor. Arıyorlar hemen zaten oraya geliyorum doğru değil mi abi diyerek, sonra kredi kartı falan ödeyebiliyorsunuz kampanyaları var hatta kaç gündür 5 lira indirimli gidiyorum 2 lira falan ödüyorum hep :D

Kısacası bitaksi candır, iyi ki varsın bitaksi. :D

Not: İstanbul ve Ankara'da geçerli sadece. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz çok kullandım aşinayım. :)

Son düzenleme:
yemeksepeti gibi yemek yerine taksi geliyor herhalde.

Kadınlar için de oldukça güvenli, plakayla yakınlarına bildiriyor falan.

atatürk havaalanından şirinevler metroya gitmek için aramıştım bahane üretip gelmemişti taksici. ilk ve son kullanımım oldu.

2 lira mı ? 2 lira ? nasıl 2 lira ? 10 adım mesafeye mi gidiyorsun şunu bir açıklar mısın nasıl 2 lira ya

Uber gibi bir uygulama sanirim. Amerika'da cok yaygin bu tur uygulamalar. Havaalanlarindan yolcu almak istemezler cunku bu tur servislerin havaalanlarindan yolcu almak gibi bir izinleri yok. Amerika'da da ayni sekilde.. Adamlar yolcu almiyorlar genelde havaalanlarindan..

2 3 senedir varolan uygulama betasıyla falan sunuldu bayağı yatırım yapıldı bi kaç gün ücretsiz taşıma falan filan uygulandı. tutucak mı diye yakından takip ettiğim uygulamaydı ama pek tutmadı yinede kullananı var tabi.

Taksici de kısa mesafede söyleniyorsa boşu boşuna değildir.Örneğin bir taksici durakta 2 saat sıra bekliyor sonra bir müşteriye gidiyor müşterinin gideceği yer 2 sokak ötesi şimdi bu durumda bu adam söylenmesin de ne yapsın.Bitaksi uygulamasından gelen taksicilerin melek olmasının sebebi de çoğunlukla gezerek yolcu arandığı zaman bitaksinin yönlendirmesiyle müşteriye gitmesidir.

Edirne'den İstanbul'da ki eşimin iş adresine taksi yönlendirip 30 tl'lik yolu 1 tl ödeyerek kullanmışlığım var. Arada kullanırım güzel uygulama. yine bunların bu aralar yeni çuıkan başka bi uygulaması daha var. getir diye. oda bulunduğun yerde araçları geziyorsa dondurma çerez kişisel bakım ürünleri vs gibi bir kango araca sığabilecek ürünleri satıyor. oda güzel aklına magnum gelen bi deneyebilir bu saatte:)

İstanbulda taksiler Ankaradaki gibi değil mesela. Ankarada taksici müşteri kovalar. İStanbulda müşteri taksi kovalıyor. şansınız varsa 3. 4. taksi sizi alıyor .Gelen de farklı yoldan götürüyor arkadaşın dediği gibi. Bitaksi uygulamasıyla bu sorun ortadan kalkıyor adam bilerek geliyor yanınıza . Uygulama çok saglam ben de Ankarada kullanıyorum aşırı faydalı bişey.Tavsiye ederim

Halk için faydalı ise desteklenmesı gerekır fakat taksıcı esnafınıda madur etmemek lazım

Taksici mağdur olmuyor %7 kesintileri var. Onlarında işine geliyormu. 10-15 sefer binmişimdir anladığım bu. Köşe başını tutup taksi durağı yapan çakalların işini engelliyor bu durum.

Not: Köşebaşı tutan taksici tanıdığımız varsa üzerinize alınmayın birçoğundan bahsediyorum hepsinden değil:)

bayadır biliyorumda 2 liraya gidiyorum derken mesafe nerden nereye hocam

2 lira mı ? 2 lira ? nasıl 2 lira ? 10 adım mesafeye mi gidiyorsun şunu bir açıklar mısın nasıl 2 lira ya

BKM Express'in kampanyası var. Bu taksi ile normal taksilerin farkı yok daha indirimli olmuyor yani ama sürekli böyle kampanyalar yapıyorlar. 3 gün önce mesela 30 liralık taksimetre çalıştı 1 lira ödedim kampanya vardı. Yine 3 gündür her gün 5 lira indirimli gidiyorum. Yürüyerek 45 dk falan olacak yokuşlu bir yolum oluyor Üsküdar'da, taksiyle gidiyorum işte 10 lira tutsa 5 lira veriyorum bazen trafik olmuyor 7 lira tutuyor 2 lira veriyorum. (Kredi kartını da tanımladım hiç uğraşmadan para üstü beklemeden 7 lira 20 kuruş bile olsa tak diye veriyorum kimsenin hakkı kimsede kalmıyor)

Daha az önce ablamı bir yere bırakıp döndüm kampanyasız kullandım 11.79 tuttu 11.79 alındı kartımdan direkt. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri