Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

2500 dolar olmazsa zaten türk lirasıyla aldığımız dolarlar hep zarar ettiriyor

Arkadaşlar bu Bitcoin alıp satmanın herhangi bir yasal sakıncası var mı ? Daha önce hiç yapmadım sadece bu kadar kur yükselişi ile farkına vardım. Bir memuriyetimiz var onu da yakmayalım ahaha :D

Diyelim ki amerikada ve avrupada btc kullanımı yasaklandı, o zaman ne olur? Çünkü illegel işlerde hep BTC kullanılıyo. Böyle bişey olabilirmi?

Son düzenleme:
yahu 1 ay önce arkadaşım 3800 aldı arkadaş bu kadar nasıl hızlı artar ben düşer alma dedim şuanda 8200 olmuş

ülkemizde BDDk'a düzenlemelerini kabul eden btc alım/satım yapan siteler var. Yani yasal oluyor. en kötüsü senin para trafiğini takip eder devlet istediğinde. Sen normal bireysel kullanıyor kaznıyorsna sorun yok. Ama milyarlarca işlem yaparsan gel bakalım çayımızı iç sen bi derler. amaç. o parayı nereden buldun, ne yapıyorsun? kara paranmı var, kuryemisin, satıcımısın vb.. vb.. yoksa kazanmak yasal. bddk denetimide onun için var. mesela paypal kabul etmedi yasaklandı.

ülkemizde BDDk'a düzenlemelerini kabul eden btc alım/satım yapan siteler var. Yani yasal oluyor. en kötüsü senin para trafiğini takip eder devlet istediğinde. Sen normal bireysel kullanıyor kaznıyorsna sorun yok. Ama milyarlarca işlem yaparsan gel bakalım çayımızı iç sen bi derler. amaç. o parayı nereden buldun, ne yapıyorsun? kara paranmı var, kuryemisin, satıcımısın vb.. vb.. yoksa kazanmak yasal. bddk denetimide onun için var. mesela paypal kabul etmedi yasaklandı.

BTC zaten dünya üzerinde yasal olarak işlem gören bir para birimi. Ayrıca yabancı sistemler kullanılarak paranın dolar çekilmesi mümkün. Tabii ki aylık 90.000 USD gibi sınırlar var, milyonların çekilmesi de söz konusu değil yurt dışı yöntemleri ile.

Ripple Kazımı mumkün olmiyan ve bankaların kullanıcağı söylentisi dolaşan bi para birimi bunu es geçmemek lazım :)

Bitcoinin her geçen gün kazımı zorlaştığı gibi değeride artıyor doğal olarak benim işime gelir

X0aDoO.jpg

bitcoin nasıl alınıyor nerden alınıyor arkadaşlar?

Son Durum ; $2506.88 paribu.com koinim.com btcturk.com buralardan bitcoin alabilirsiniz arkadaşlar ! [MENTION=24727]ichief[/MENTION]

peki bozmak istediğimde aldığım siteden mi bozmam lazım onu anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri