Bitcoin 2x yeni bir sistem

25$ deposit almıştım 2günlük. 2 gün geçti 11.26$ bana geridöndü ve depositin süresi bitti :D canlı destek açık değil açık olsa yazacam

arkadaş bitcoindeki düşüşe bak ağzım açık izliyorum. 636 tl olmuş ! 70 tl düştü yılbaşından buyana

25$ deposit almıştım 2günlük. 2 gün geçti 11.26$ bana geridöndü ve depositin süresi bitti :D canlı destek açık değil açık olsa yazacam

arkadaş bitcoindeki düşüşe bak ağzım açık izliyorum. 636 tl olmuş ! 70 tl düştü yılbaşından buyana

toplam 36 dolarmı oldu hesabınızda

kodlamada bi hata var bana kar'ımı verdiler ama yatırdığım 25$ ı vermediler yani 11$ bakiyem var :D

deposit bölümünde ne yazıyor peki

hocam diyelim 15$ koyduk 4.gün sonunda 45$ oldu arayı hemen cekebiliyor muyuz ? bi sınır felan olmalı mı ?

Beyler boşuna yatırmayın tamamıyle ponzi daha 2gun once yatırdıgım para hala ortada yok oylesıen bı gırıs yaptım hala 000 :D

Beyler boşuna yatırmayın tamamıyle ponzi daha 2gun once yatırdıgım para hala ortada yok oylesıen bı gırıs yaptım hala 000 :D

kardeşim sen biyerde hatamı yaptın ki bizim paralar anında hesaba yattı

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

your balance $11.26 if you withdaw now,, so after your plan expired, you can withdraw again, total 36.25$

ne demek bu deposit sürem bitmemişmi ?

Şu an $11.26 çekebilirsin,Planın süresi kadar sonra, sen, yine toplam 36.25 $ çekebilirsiniz

Böyle çeviriliyor

kardeşim sen biyerde hatamı yaptın ki bizim paralar anında hesaba yattı

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

Şu an $11.26 çekebilirsin,Planın süresi kadar sonra, sen, yine toplam 36.25 $ çekebilirsiniz

Böyle çeviriliyor

dostum sistem ponzi yani sonuç olarak 1 ay değil 1 hafta bile dayanmaz çok güvenme

bende girdim sisteme inşallah alırız ödemelerimizi

Not: arkadaşlar eğer yatırdığınız miktar pendingte kaldıysa ticket bölümünden yazın hemen cevap veriyorlar benimde başta öyleydi ordan yazınca hemen aktif ettiler 1 saat bile geçmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri