Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Transaction Password bu ne? kazanç miktarı görünüyor ama yatırdığımız deposite nereden çekilecek
"Hello please release your deposit first"
bunun anlamı ne
edit : depositini serbest bırak demekmiş. yani depoziti sil demiş. biten depoziti silmemiz gerekiyormuş. sildim sanırım şimdi 25$ bakiyeme yansıycak
edit2: aynen olayı çözdüm. kar'ı bakiyemize 2 günde yansıtıyolar. depozit matured bölümüne aktarılınca onun süresi bitmiş oluyor. onu hemen siliyoruz ve "Waiting for admin Approval" oluyor yani yönetici onayına düşüyor. yönetici onaylıyor ve depozit parası bakiyeye yansıyor
yansıdımı bakiyeye
yansıdımı bakiyeye
benm 5dolar gitti ya valla yatırmayın kardeşim oncekı sayfalarda resımde attım yanı 5dolar koymaz tabiki kımseye sadece yuksek meblag yatırmayın derım adamlara soruyorum 5dolar yok falan btc adres ıstyıot verıyorum sohbetten çıkıyolar![]()
"Hello please release your deposit first"
bunun anlamı ne
edit : depositini serbest bırak demekmiş. yani depoziti sil demiş. biten depoziti silmemiz gerekiyormuş. sildim sanırım şimdi 25$ bakiyeme yansıycak
edit2: aynen olayı çözdüm. kar'ı bakiyemize 2 günde yansıtıyolar. depozit matured bölümüne aktarılınca onun süresi bitmiş oluyor. onu hemen siliyoruz ve "Waiting for admin Approval" oluyor yani yönetici onayına düşüyor. yönetici onaylıyor ve depozit parası bakiyeye yansıyor
4.48 dolar istekte bulundum, para gönderildi yazıyor ama hala wallet a gelen giden yok, ticketlarda cevapsız şu ana kadar
Aynı sorun 25$ da var versinlerde kurtılıyım su lanet siteden
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
4.48 dolar istekte bulundum, para gönderildi yazıyor ama hala wallet a gelen giden yok, ticketlarda cevapsız şu ana kadar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.