Bitcoin 3800 Doları Geçti :)

sonunda patlayacaktır.

açık ve net bitcoin'in özeti budur. patlamaktan kasıt fiyatının artması değil çakılmasıdır. bu çakılma 5 yıl sonra da olabilir 5 ay sonra da.

aklı olan akıllıca davranıp altcoin al sat yapıp parayı götürmeye baksın. 3800'den bütün paramla alayım da bekleyeyim nasıl olsa değerlenir mantığıyla düşünmeyin.

hele hele var olan bütün paranızı bu işe yatırmak gibi bir aptallıkta yapmayın.

şansınız bol olsun

sonunda patlayacaktır.

açık ve net bitcoin'in özeti budur. patlamaktan kasıt fiyatının artması değil çakılmasıdır. bu çakılma 5 yıl sonra da olabilir 5 ay sonra da.

aklı olan akıllıca davranıp altcoin al sat yapıp parayı götürmeye baksın. 3800'den bütün paramla alayım da bekleyeyim nasıl olsa değerlenir mantığıyla düşünmeyin.

hele hele var olan bütün paranızı bu işe yatırmak gibi bir aptallıkta yapmayın.

şansınız bol olsun

Niye tüm para birimlerini bitirip dünyaya hakim olmak varken çakılsınki :confused:

Niye tüm para birimlerini bitirip dünyaya hakim olmak varken çakılsınki :confused:

peki şöyle sorayım (bilgisizlikten soruyorum)

btc bölünme muhabbeti var, düşecek dediler. btc olanlara bir tane daha btc gibi bir şey verdiler :) bu verdikleri yeni btc bir günde 700$'ı nasıl görebiliyor? şuan nasıl hala 300$ civarında olabiliyor. zamanında 0.001 olan para birimi nasıl 4000$ oluyor. bu zincir nasıl tıkanmıyor? aklım almıyor..

peki şöyle sorayım (bilgisizlikten soruyorum)

btc bölünme muhabbeti var, düşecek dediler. btc olanlara bir tane daha btc gibi bir şey verdiler :) bu verdikleri yeni btc bir günde 700$'ı nasıl görebiliyor? şuan nasıl hala 300$ civarında olabiliyor. zamanında 0.001 olan para birimi nasıl 4000$ oluyor. bu zincir nasıl tıkanmıyor? aklım almıyor..

Bitcoin sınırlı sayıda üretilecek ve algoritması diğer coinlerden çok farklı.Üretildikçe blok ekleniyor ve üretimi zorlaşıyor.Bu sayede üretim tek bir kişinin elinde olmuyor.

Sınırlı sayıda üretilecek olması fiyatının artması için bir neden.Ülkeler yavaş yavaş bitcoini kabul ediyor ve kullanıma açıyor.En son bildiğim kadarıyla Güney Kore kabul etti.Fiyatının artması için bir neden bu.

Hocam büyük çaplı için paper wallet yada ledger nano s olabilir alp ışığın videoları var bu konu hakkında hatta geçen btc-e kapandı onun için video çekti o videoda da anlatıyor

Bitcoin almak isterseniz tedarik edebilirim

Paribuda tl var benim bankaya çekmek için pazartesiyi beklemem gerekiyor
İsterseniz yardımcı olurum tedarikte

Siz bi araştırın isterseniz ama genelde herkes borsaları kullanıyor öyle büyük bi risk yok ben hiç paper wallet yada ledger kullanmadım ama kullanmak daha güvenli tabi

Bu işe giriyorsanız riske atabileceğiniz bi miktarla girin en azından bişeyler öğrenene kadar.

Hocam pariubudan haftasonu btc nasıl alınıyor ? Ing bank dılında hesapları yok mu

öyle bir ihtimal zaten yok hocam.

şöyle bir şey de var. dünya üzerindeki bütün paraların altın olarak bir karşılığı var. ancak bitcoin de öyle bir olay yok. gerçi anlatması daha karışık ama. bitcoinin dünya üzerinde tekel olmasına izin vermezler, önüne taş koyarlar çoğu yerde bu da düşüş olarak başgösterir.

şuan henüz belli ki birilerinin başını ağrıtmamış. fırsat varken kazanmaya çalışmak gerekli. riske edecek parası olanlar için bu söylediğim

Bitcoininin neden yükseldiğini anlamanız için liberal ve anarşist ideolojiyi ve topluluğu anlamanız lazım beyler.bitcoinin çıkış amacını bilmelisiniz bu dusunceyi devletlerin yok etmesi için artık çok geç ve kontrol edebilmesi için kripto para birimi ile işbirliği yapması lazım her işbirliği her kanun yada yasa bitcoini güçlendirmekte yani 3k altı fiyatı anca ruyanizda görürsünüz ancak büyük bir hack olayı olması lazım Alibaba yada Amazon eBay ödeme yöntemi eklediği gün BTC fiyatı 10k olur güney asya yani Kore Japonya Çin ihracatı ithalatta BTC kullanmaya başladığı zaman 100k olur daha düşmesini beklemeyin alın . Sahsen ben Ev araba yerine BTC alicam

şuan 14 bini geçmiş durumda :D 2-3 yıl önce arkadaşımla oturup konusurken ulan bitcoin varmış madencilik yapıyorsun kazanıyorsun 450 lira falan diye konusuyorduk ah biraz paramız olsa zengindik şuan :D

bi 10k ile girdim lanet olasıca adsense kapanmasaydı ondan gelen parayla girecektim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri