Bitcoin 6000 Usd'yi Geçti.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
14 k iken aldim 7-8 k ya düştü . insanlar daha fazla madur olmasın diye sattım. Şimdi 22 k :)

sadece 1 yıldır takip ediyorum bitcoini ne zaman düşüş olsa daha güzel bir şekilde çıkış yakalıyor

Almak mantıklı mı ki bilmiyorum güvenilmiyor ama bu ay bir miktar alacağım bilgisi olan var mı bu konuda ?

Son düzenleme:
8.000 konusu bende, şimdiden rezerve alalım. :D

dinlemedin beni vur şimdi başını Daşlara :D

düzeltme... kaçırdık :))

Son düzenleme:
düşüşe geçti,battınız coinciler dendikten hemen sonra düştügünden daha fazlasıyla yükseliyor,sıçrayışa geçiyor.gerçekten çok garip bi sistem şu coin.uzun zaman önce bi ödememi bitcoin ile gönderecekdi iş yaptıgımız bi arkadaş geçen yıl,aman sakın gönderme çok yükseldi heran batacak dedi millet diye parayı bi arkadaşın paypalına almıştım.adam bitcoin olarak gönderseydi ben onu bozdurmakla ugraşmayacak,yıllarca elimde tutacaktım.1,5 yıl önce 300$ olan bitcoin şuan ne kadar ediyor tam hesaplamadım ama bak milleti dinlemek bayagı bi zarar ettirdi bana demekki :)

düşüşe geçti,battınız coinciler dendikten hemen sonra düştügünden daha fazlasıyla yükseliyor,sıçrayışa geçiyor.gerçekten çok garip bi sistem şu coin.uzun zaman önce bi ödememi bitcoin ile gönderecekdi iş yaptıgımız bi arkadaş geçen yıl,aman sakın gönderme çok yükseldi heran batacak dedi millet diye parayı bi arkadaşın paypalına almıştım.adam bitcoin olarak gönderseydi ben onu bozdurmakla ugraşmayacak,yıllarca elimde tutacaktım.1,5 yıl önce 300$ olan bitcoin şuan ne kadar ediyor tam hesaplamadım ama bak milleti dinlemek bayagı bi zarar ettirdi bana demekki :)

1.5 yıl önce 400 dolar küsürlerindeydi bitcoin sanırsam. O zaman ki 300 dolarlık bitcoin şuanda 4200 dolar yapardı :)

Bir ara bişey kazmıştım ama bitcoinmi ltcmi hatırlayamıyorum. Youtube kazanç olayı r10da açıklanmazdan önce bu coin kazımı hakkında konular daha yeni açılmaya başladığında bir arkadaş nasıl kazılacağını felan tarif etmişti konuda. O zaman baya uğraşıp 2 bilgisayar ile kazmıştım. Satacak site transfer felan derken sıkılıp herşeyi silmiştim. Keşke o cüzdanı şimdi bulabilsem :D Aslında cüzdanın olduğu harddisk duruyor ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor üstüne 50 sefer format yemiştir kurtarma programlarıyla bir ara denemeyi düşünüyorum.

İnsan üzülüyor be zamanında 50 tane alacaktım son anda vazgeçtim çok koyuyor usta be

Zamanında kazandığımızın bir kısmıyla bitcoine yatırım yapsak şuan zengindik ama nerden bileceksin ki?

Alsanda satardın

aynen bu arkadasa katılıyorum

düşünsenize abi 50 bin tl yatırdıgınızı varsıyorum 2013 2014 her neyse

bu paranın 100k tl oldugunu gördünüz orayı bile beklemezdinizya

insanız hepimiz anında satardık

ben bu btc e gram güvenmiyorum bugün 6k dolar yarın 300 dolara düşmeyeceğini kim garanti edebilir bu işten para kazananlar zamanında alıp unutanlardır yoksa ben alıyım bekleteyim insanın doğasına aykırı

en güzeli youtube akmaz kokmaz

şeytan diyo çek bankanın verdiği kadar kredi bas hepsini btc ye 2-3 ay sonra kapatırsın borcunu ev alma btc al :D
o işlemi 25'inden sonra btc 4000-4500 aralığına düştügü zaman yapabilirsin.
Hatta sadece btc için değil bu işlem ETH , LTC geçerlidir.Ama alayım 1 yılunutayım diyen arkadaşlar varsa top 15deki tüm coinlerden alsın 1 sene sonra gitsin TelliBaba'da dua etsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri