Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8.000 konusu bende, şimdiden rezerve alalım.![]()
tahminim aralıkta açarsın
kasımda 1000 dolar konusunu da ben rezerve alayım evet öngörüm düşeceği yönündeyani umarım
![]()
düşüşe geçti,battınız coinciler dendikten hemen sonra düştügünden daha fazlasıyla yükseliyor,sıçrayışa geçiyor.gerçekten çok garip bi sistem şu coin.uzun zaman önce bi ödememi bitcoin ile gönderecekdi iş yaptıgımız bi arkadaş geçen yıl,aman sakın gönderme çok yükseldi heran batacak dedi millet diye parayı bi arkadaşın paypalına almıştım.adam bitcoin olarak gönderseydi ben onu bozdurmakla ugraşmayacak,yıllarca elimde tutacaktım.1,5 yıl önce 300$ olan bitcoin şuan ne kadar ediyor tam hesaplamadım ama bak milleti dinlemek bayagı bi zarar ettirdi bana demekki![]()
350 tl iken 4 bitcoin almıştım
not : 600 tl de satmıştım
İnsan üzülüyor be zamanında 50 tane alacaktım son anda vazgeçtim çok koyuyor usta be
Alsanda satardın
o işlemi 25'inden sonra btc 4000-4500 aralığına düştügü zaman yapabilirsin.şeytan diyo çek bankanın verdiği kadar kredi bas hepsini btc ye 2-3 ay sonra kapatırsın borcunu ev alma btc al![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.