Bitcoin al-sat yaparak aylık 5-10 bin kazanmak ister misiniz ?(Sadece 10 kişi ile sınırlıdır)

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0can

Kayıtlı Üye
Tek kişiye Satılacaktır.

Vazgeçtim herkes konuyu baltalıyor ayıp ya benim hakkımda beni tanımadan fikir beyan edenlerede hakkımı helal etmiyorum.

Aylık binlerce euro arası kazanmak isteyen
5 bitcoin olan kişi benle irtibata geçsin

tek kişiye öğretecem kimseye iyilik yaramaz..

Son düzenleme:
Günde 200-400 arası kazanç, ortalama 300 tl desek ayda 9000 tl yapar. Masallah sen demekki ayda 9k kar yapmana rağmen ders verip gelir sağlayıp işi büyütmenin peşindesin. Maşallah, bol kazançlar da! Bu sitede 10 kişi değil tümünü toplasan sana toplam 5 btc çıkmaz.

Sadece kim olduğunu merak ediyorum facebook sahte bir hesap yabi fake bir hesaba benziyor.

Kazandigin paralari kanitlar netelikte bir ss atarmisin. Söz olarak söylesi kolay bu dediklerinin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günde 200-400 arası kazanç, ortalama 300 tl desek ayda 9000 tl yapar. Masallah sen demekki ayda 9k kar yapmana rağmen ders verip gelir sağlayıp işi büyütmenin peşindesin. Maşallah, bol kazançlar da! Bu sitede 10 kişi değil tümünü toplasan sana toplam 5 btc çıkmaz.

Ben Verdim hocam hemde 1 bitcoin verdim 1 bitcoinde denemelere gitti.Ayrıca sadece haftaiçi bankalar açık yani ayda 20-22 arası yapabiliyosunuz yanlış hesaplamışssınız.. Ömür boyu kazanacaksın bana 0.5 btc cok görme ..

Sadece kim olduğunu merak ediyorum facebook sahte bir hesap yabi fake bir hesaba benziyor.

Fake değil hocam kıbrısta yaşıyorum isterseniz whatsapp konuşalım ! Adım Murat 33 yaşındayım.

Ben Verdim hocam hemde 1 bitcoin verdim 1 bitcoinde denemelere gitti.Ayrıca sadece haftaiçi bankalar açık yani ayda 20-22 arası yapabiliyosunuz yanlış hesaplamışssınız.. Ömür boyu kazanacaksın bana 0.5 btc cok görme ..

Fake değil hocam kıbrısta yaşıyorum isterseniz whatsapp konuşalım ! Adım Murat 33 yaşındayım.

Yanlış anlama satışı baltalama olarak da algılama ama kimse kimlik bilgileri olmayan tam anlamıyla birisi ile bu işe girmez ki

ben senelerdir bütün kimlik bilgilerim ve senelerdir online ticarette olmama rağmen insanlar bana bile zor güvenerek işlem yaparken

tutupda ortalama 4-5k TL bir parayı birde BTC olarak güvenecek ve size verecek umarım bulursunuz.

Ben sadece KREDI kartı ile BTC alma (0 komisyon ile )

Yurtdışına swift yaparak 2-3 saatte prevv kurundan bitcoin alma (burası'da BTC-e 'ye transfer değil ise merak ediyorum)

bu kısımları sadece merak ediyorum.

Kazandigin paralari kanitlar netelikte bir ss atarmisin. Söz olarak söylesi kolay bu dediklerinin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=9201]0can[/MENTION] güzel bir konuya deyinmiş. yatırım ve kazançlarının(bahsettiğin kâr) screenini atarsan en azından ders vereceğin kişilere güvence olur.

Yanlış anlama satışı baltalama olarak da algılama ama kimse kimlik bilgileri olmayan tam anlamıyla birisi ile bu işe girmez ki

ben senelerdir bütün kimlik bilgilerim ve senelerdir online ticarette olmama rağmen insanlar bana bile zor güvenerek işlem yaparken

tutupda ortalama 4-5k TL bir parayı birde BTC olarak güvenecek ve size verecek umarım bulursunuz.

Ben sadece KREDI kartı ile BTC alma (0 komisyon ile )

Yurtdışına swift yaparak 2-3 saatte prevv kurundan bitcoin alma (burası'da BTC-e 'ye transfer değil ise merak ediyorum)

bu kısımları sadece merak ediyorum.

Hocam doğru söylüyorsunuz şükür kimsenin hakkını yemedik bu zamana kadar bundan sonrada yemeyiz. Kredi kartıyla alabiliyorum hemde tr ile yabancı borsalar arası 50 -150 dolar arası fark oluyor oda benim kar oluyor.. bu arada btc -e değil :)

[MENTION=9201]0can[/MENTION] güzel bir konuya deyinmiş. yatırım ve kazançlarının(bahsettiğin kâr) screenini atarsan en azından ders vereceğin kişilere güvence olur.

Facebook grubuna gelin iş çıkışı size gösteririm hatta burdan yayınlarım . kazançlarımı teşekkürler

Son düzenleme:
bu ıste hala ıyı para var kazanmasını bılene bılıyoruz ama onemlı olan dogru duzgun bılen bırıyle yol almak..
kımlık bılgılerınızı bu se gırecek arkadaslarla paylasırsanız guven acısından ıyı olur

O zaman nacizane birisini referans olarak seçip bilgileri ona vermeniz ki ona göre kişilerde onun referansı ile birlikte bu işe girmesi için en azından yorumlara göre girer.

birde BTC dışında kimlik bilgilerinizi içeren banka ilede ödeme TL olarak'da ödeme kabul etmenizdir.

Forumda birton kişi çıkıp şu kadar kazandım kazanacağım vs deyip duruyor.
Kapslı bir şekilde kazançlarını kanıtlaman lazım.
TL ile banka hesabına yada ne bileyim kendi adını soy adını kanıtlar nitelikte bir ödeme yöntemide seçmen lazım.
Güven önemli herşeyden önce güveni tesis etmelisin.

Yurt dışına swift yaparak artık bitcoin almak başlı başına problem, hem Fargo tarafından hemde Bankalar işi sıkı tutuyor. 2017den beri yurt dışından alım yapmadım. Arkadaş'ta belliki bu sıkıntılardan dolayı böyle bir satış konusu açmış, kredi kartı ile komisyonsuz bitcoin alınabilecek çokca uygulama ve site var zaten biraz araştırsanız bulursunuz ;)

grup kurup, ilgili grupla yönetilerek bir nevi spekulasyon hareketler segilensede. har coinin bir tane horozu vardırş. bu horoz isterse eldekını alır. Borsalar, froksler altcoinler hepsi böyledir. çokda kazanırsın, çokda kaybedebilirsin. %100 yoktur. Şimdi neden yazdım ?
Bu işlerde kayıpda var, oluyor o belirtilmemiş ondan yazdım.
Bol kazançlar

---------- Spam Engelliyici 13:11 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

Arkadaşlar coinlerle gunde % yuzde 60 kazançda var, zararda var. atıyorum yuzde 5 kar var yuzde 5 zarar var 24 saatte hatta 1 saate bıle olabilir.
15 ,000 tl yuzde 5 =750 tl yapar. tersidee olabilir. ama sorunlar...
alct coin piyasadan çekilebilir sıfır kalır elinde. bu da bir risk.
alım satım işine gelince borsada 10 yıldan fazla zaman geçirdim. öyle tantik teknık olmuyor. tecrübe olacak.coinlerde yukselme mantığı yok. tecrübe bir işe yaramaz.

whitedevil altcoin alıp satmayacağım sadece bitcoin al sat yapıcaz .. o dediğiniz riskli o işe zaten girmem..
[MENTION=13872]Psi[/MENTION]; hocam dedikleriniz doğru ama inanın o bildiğiniz siteler paranıza bloke koyablir hangi banka bloke koymuyor hangi hesaplar hangi siteler sağlam hep deneme ile buldum.
Ben emeğimin karşılığını istiyorum

düşünün ki bir dergiye uyesiniz her ay 380 lira ödeyeceksiniz .. hemde kazanacaksınız ..
1 yıl boyunca sürekli destek vereceğim..
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]; [MENTION=9783]varan[/MENTION]; [MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] ; Güvenmeye bir yerden başlamalısınız ki kazanasınız. Ben kıbrıstayım adım Murat kimseyi yarı yolda bırakmadım sizide bırakmam ..

Son düzenleme:
whitedevil altcoin alıp satmayacağım sadece bitcoin al sat yapıcaz .. o dediğiniz riskli o işe zaten girmem..
[MENTION=13872]Psi[/MENTION]; hocam dedikleriniz doğru ama inanın o bildiğiniz siteler paranıza bloke koyablir hangi banka bloke koymuyor hangi hesaplar hangi siteler sağlam hep deneme ile buldum.
Ben emeğimin karşılığını istiyorum

düşünün ki bir dergiye uyesiniz her ay 380 lira ödeyeceksiniz .. hemde kazanacaksınız ..
1 yıl boyunca sürekli destek vereceğim..

https://bitcoinaverage.com/en/bitcoin-price/btc-to-try
www.koinim.com
iç kur dış kur aynı.
arbitraj bitti hocam, coini alıp elde bekletsenizde zaten kar edersiniz şu kur dalgalı zamanlarda, sağlam site diye bir şey yoktur boşuna garanti vermeyin kimseye bakın yılların www.btc-e.com u bile patladı :) Neyse hayırlı satışlar.

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ; Malesef bilgisizsin :) ben 1 yııldır neler denedim neler ve şuan güvenilri 3 yöntemim var ben kazanıyorum kazançlarımı burda paylaşacağım siz çok eskide kalmışsınız malesef :)

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ; Malesef bilgisizsin :) ben 1 yııldır neler denedim neler ve şuan güvenilri 3 yöntemim var ben kazanıyorum kazançlarımı burda paylaşacağım siz çok eskide kalmışsınız malesef :)

Sana bildiklerimden zekat versem böyle 0.5 btc peşinden koşmazdın emin ol :)

Mesaj atan herkese komisyonsuz bitcoin nereden alabilir ücretsiz vereceğim boş yere paranızı kaptırmayın Çok bilgili ama 0.5 in peşinde koşan tiplere :cool: :cool:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri