Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zararıda karşılıyormusun?
Günde 200-400 arası kazanç, ortalama 300 tl desek ayda 9000 tl yapar. Masallah sen demekki ayda 9k kar yapmana rağmen ders verip gelir sağlayıp işi büyütmenin peşindesin. Maşallah, bol kazançlar da! Bu sitede 10 kişi değil tümünü toplasan sana toplam 5 btc çıkmaz.
Sadece kim olduğunu merak ediyorum facebook sahte bir hesap yabi fake bir hesaba benziyor.
Ben Verdim hocam hemde 1 bitcoin verdim 1 bitcoinde denemelere gitti.Ayrıca sadece haftaiçi bankalar açık yani ayda 20-22 arası yapabiliyosunuz yanlış hesaplamışssınız.. Ömür boyu kazanacaksın bana 0.5 btc cok görme ..
Fake değil hocam kıbrısta yaşıyorum isterseniz whatsapp konuşalım ! Adım Murat 33 yaşındayım.
[MENTION=9201]0can[/MENTION] güzel bir konuya deyinmiş. yatırım ve kazançlarının(bahsettiğin kâr) screenini atarsan en azından ders vereceğin kişilere güvence olur.Kazandigin paralari kanitlar netelikte bir ss atarmisin. Söz olarak söylesi kolay bu dediklerinin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış anlama satışı baltalama olarak da algılama ama kimse kimlik bilgileri olmayan tam anlamıyla birisi ile bu işe girmez ki
ben senelerdir bütün kimlik bilgilerim ve senelerdir online ticarette olmama rağmen insanlar bana bile zor güvenerek işlem yaparken
tutupda ortalama 4-5k TL bir parayı birde BTC olarak güvenecek ve size verecek umarım bulursunuz.
Ben sadece KREDI kartı ile BTC alma (0 komisyon ile )
Yurtdışına swift yaparak 2-3 saatte prevv kurundan bitcoin alma (burası'da BTC-e 'ye transfer değil ise merak ediyorum)
bu kısımları sadece merak ediyorum.
[MENTION=9201]0can[/MENTION] güzel bir konuya deyinmiş. yatırım ve kazançlarının(bahsettiğin kâr) screenini atarsan en azından ders vereceğin kişilere güvence olur.
whitedevil altcoin alıp satmayacağım sadece bitcoin al sat yapıcaz .. o dediğiniz riskli o işe zaten girmem..
[MENTION=13872]Psi[/MENTION]; hocam dedikleriniz doğru ama inanın o bildiğiniz siteler paranıza bloke koyablir hangi banka bloke koymuyor hangi hesaplar hangi siteler sağlam hep deneme ile buldum.
Ben emeğimin karşılığını istiyorum
düşünün ki bir dergiye uyesiniz her ay 380 lira ödeyeceksiniz .. hemde kazanacaksınız ..
1 yıl boyunca sürekli destek vereceğim..
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ; Malesef bilgisizsinben 1 yııldır neler denedim neler ve şuan güvenilri 3 yöntemim var ben kazanıyorum kazançlarımı burda paylaşacağım siz çok eskide kalmışsınız malesef
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.