Bitcoin al-sat yaparak aylık 5-10 bin kazanmak ister misiniz ?(Sadece 10 kişi ile sınırlıdır)

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ; hadi kumda oyna az ötede oyna gölge etme bu konuyu terket Adam Ol İnsan OL Hayvanlığın lüzümü yok..

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ; Malesef bilgisizsin :) ben 1 yııldır neler denedim neler ve şuan güvenilri 3 yöntemim var ben kazanıyorum kazançlarımı burda paylaşacağım siz çok eskide kalmışsınız malesef :)

Hocam kazanıyorsanız neden tatilde değilsiniz? Neden burada insan avlamak için çırpınıyorsunuz merak ettim sadece :)

whitedevil altcoin alıp satmayacağım sadece bitcoin al sat yapıcaz .. o dediğiniz riskli o işe zaten girmem..
[MENTION=13872]Psi[/MENTION]; hocam dedikleriniz doğru ama inanın o bildiğiniz siteler paranıza bloke koyablir hangi banka bloke koymuyor hangi hesaplar hangi siteler sağlam hep deneme ile buldum.
Ben emeğimin karşılığını istiyorum

düşünün ki bir dergiye uyesiniz her ay 380 lira ödeyeceksiniz .. hemde kazanacaksınız ..
1 yıl boyunca sürekli destek vereceğim..
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]; [MENTION=9783]varan[/MENTION]; [MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] ; Güvenmeye bir yerden başlamalısınız ki kazanasınız. Ben kıbrıstayım adım Murat kimseyi yarı yolda bırakmadım sizide bırakmam ..

Öncelikle Ben senelerdir Web sektöründeyim güven konusuna gelince inan o kadar kolay ve o kadar zordur ki

2-3 senedir coin piyasasında oldupumdan dolayı

ben bu işe giricem demedim sadece merak ettiğim kısmı belirttim ve devamında.

giricek arkadaşlar için size tavsiyede bulundum.

Yoksa babamın oğluda olsan bu devirde kimseye güvenmem.

Ben kıbrısda yaşıyorum adım murat dediginde bütün güveni kazanmış olmuyorsun

Al sana kendimde örnek vereyim diyorum ki bende Ali koç kimseye ticaret konusunda yamuğum olmadı.

Koç ailesinin bir ferdiyim ve kesinlike bana güvenebilirsiniz.

Yatırımınız benimle güvence altında inanabilir misin buna. olmadığımın garantisi varmı sizde.

Böyle düşünün

Birde bu şekilde bir yaklaşamınız çok saçma ki
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] bu forumda güveneceğim nadir insanlardan bir tanesi ki çalışmadık hiç ama piyasan bir haber bir kullanıcı değil coin piyasasında güvenilir bir insan

şimdi bana sorsalar açık konuşmak gerekirse (giriceğimden değil ama yinede belirteyim) Bana mı yatırım yoksa Psi arkadaşa mı diye bir soru ile gelsen vereceğim tek ve net cevap Psi dir.

konuya girdim neymiş ne değilmiş diye bi bakayım dedim postları okuyunca yemin ediyorum sinir oldum. bu forum'un her satış konusunda bu tür olaylar olmak zorunda mı Allah aşkına. bir satış konusu açılsın hemen birileri bir yerden karalama peşinde.

ÇOK MERAK EDİYORUM BU SİTE YÖNETİMİ BUNLARI GÖRMÜYOR MU ? BU TİP SATIŞ KONULARINDA HER ZAMAN AYNI HİKAYE ? NEDEN BUNLARI YAPAN KULLANICILARA YAPTIRIM UYGULANMIYOR ?

kural basit kardeşim girersin konuya bakarsın konuya kafana yatarsa alırsın. yatmazsa konudan çıkar gidersin.

yönetimi de eleştirdim ama gerçekten bu 1 değil 2 değil her satış konusunda illa birkaç cins çıkıp kendileri gibi cins cins post atacak.

her neyse konu sahibine hayırlı alışverişler.

Hocam kazanıyorsanız neden tatilde değilsiniz? Neden burada insan avlamak için çırpınıyorsunuz merak ettim sadece :)

Benim hakkımda fikir sahibi değilsiniz iftira atma peşindesiniz insan avı ne demek size yakıştıramadım ..

Öncelikle Ben senelerdir Web sektöründeyim güven konusuna gelince inan o kadar kolay ve o kadar zordur ki

2-3 senedir coin piyasasında oldupumdan dolayı

ben bu işe giricem demedim sadece merak ettiğim kısmı belirttim ve devamında.

giricek arkadaşlar için size tavsiyede bulundum.

Yoksa babamın oğluda olsan bu devirde kimseye güvenmem.

Ben kıbrısda yaşıyorum adım murat dediginde bütün güveni kazanmış olmuyorsun

Al sana kendimde örnek vereyim diyorum ki bende Ali koç kimseye ticaret konusunda yamuğum olmadı.

Koç ailesinin bir ferdiyim ve kesinlike bana güvenebilirsiniz.

Yatırımınız benimle güvence altında inanabilir misin buna. olmadığımın garantisi varmı sizde.

Böyle düşünün

Doğru söylüyorsun hocam tamam haklısın bu devirde kimse kimseye güvenmez doğru diyosun ama bende diyorum ki güvenmeye bir yerden başlaman lazım şükür ben kimsenin kuruşunu yemedim sadece hakkımı istiyorum farzedinki bir dergiye 1 senelik uye oldunuz 1 ayda 380 lira ödediniz .. Benim amacım benle birlikte 10 kişiye kazandırmak ..benimde sermayem artmış olacak .. 2 bitcoin verdim bu işi öğrenmek için bir de benim açımdan bakın..

Bence modlar konuyu kapatsın. Canı sıkılan paraya ihtiyacı olan gelip ytparada kazanç konusu açıyor sonra milleti dolandırıp gidiyor. Modlar artık bunlara izin vermemeli, forumun kalitesini de düşürüyor bu tarz konular.

Bu tarz konuları verified tarzı onay almış kişilerin açabilmesi iyi olur bence.Yani böyle bir özellik getirilebilir.Bu verified özelliği de kimlik adres e devlet bilgilerinin modlara verilmesiyle sağlanabilir.

10 kşiye öğretmekten vazgeçtim. Konuyu baltalayanlarr yüzünden ..

Tek kişiye 5 btc karşılığında ( Kredi kartına %0 komisyonla bitcoin alma,prevv kurundan bitcoin alma,yurtdışından bitcoin alma,%0 komisyonla yurtdışına para gönderme,türkiyeye para göndermeden al sat yapma,) Karşılığını fazlasıyla alacaktır.

Sadece Tek kişi ulaşsın

su konuları artık baltalamayın be kardeşim ne kadar çok işssiz insanlar var arkadaş... güvenen yatırır güvenmeyen okur geçer... bu forumu ne hale getirdiniz

Forumun geldiği noktaya bak, insanlar sana nasıl güveneceğiz parayı alıp kaçmayacağını nasıl bileceğiz diye soruyor.
Forum üyeleride bilmiş bilmiş, işine gelmiyorsa girmezsin diye aklı sıra ayar veriyor.
:D

Sen gir o zaman çok güveniyorsan yatır elinde para varsa, niye insanlara ayar vermeye çalışıyorsun.
Evet forumun geldiği noktaya bak yazık evet.
:cool:

Doğru söylüyorsun hocam tamam haklısın bu devirde kimse kimseye güvenmez doğru diyosun ama bende diyorum ki güvenmeye bir yerden başlaman lazım şükür ben kimsenin kuruşunu yemedim sadece hakkımı istiyorum farzedinki bir dergiye 1 senelik uye oldunuz 1 ayda 380 lira ödediniz .. Benim amacım benle birlikte 10 kişiye kazandırmak ..benimde sermayem artmış olacak .. 2 bitcoin verdim bu işi öğrenmek için bir de benim açımdan bakın..

[MENTION=9783]varan[/MENTION] kullanıcısına ilk siz güvenin o halde sistemi anlatın. Referans olsun bir yerden siz güvenemeye başayın insanlara.

Hem tl banka havalesi istemiyorsun, hem ilk önce btc adresi verip 0.5 btc nerden baksan 4500 tl istiyorsun. Hemde konumu baltalama diyorsun arkadaşlara.

Bu arada bir üst mesajlarda [MENTION=13872]Psi[/MENTION] kişisine hakaret etmenizi gerektirecek hiç bir sebep yok.
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] tanımam etmem ama [MENTION=9783]varan[/MENTION]'a her türlü garantiyi verebilirim. Dostluğumuz nereden baksan 10 seneye varacak.

şimdi kaznaç resimleri geliyor

Son düzenleme:
Arkadaşı tanımıyorum verdiği hizmet elbette tartışılabilir fakat forumda artık kuralsızlıktan mıdır nedir satış konularında çok fazla baltalama oluyor. Bazı şeyler zorunuza gidebilir talebinizi farklı bir konu açarak veya yönetime iletebilirsiniz. Gelip konuları baltalayarak değil. Bakınız R10 konu baltalama açıklaması;

"Burası ticaret kategorisidir. Ticaret pahalıya alıp ucuza satmak değildir. Araştırırsınız netten, eğer uygun gelirse alırsınız.

Alışveriş kategorisi veya E-Ticaret Forumundaki Açılan bir ilana;

Başka Sitelerin linki ile karşılaştırma yapmak, Fiyatın pahalı, şurda şu kadara satılıyor, baltalamak gibi olmasın fiyat yüksek, aynısını dayımın oğlu almanyadan bedava gönderdi. vs vs.

Bu tür mesajlar yasaktır. Report edilmesi halinde bu tür mesajları yazan üyelere 1 gün, sürekli yapanlara 3 ile 1 hafta arasında uzaklaştırma cezası verilecektir."

Yani olay bu kadar kısa ve net. Bunun yanında bazı türdeki satış konuları da yasaklanabilir. Kategori satışı taktik satışı gibi. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Konu baltalama mevzularına ilginizi rica ediyorum.

Aynen moderatörler yasaksa silsin..

Ama yasak değil baktım . Bir kimseye çamur atmak kolaydır klavye delikanlısı çok ne yapacaksın ..

Bende adsense kazancını Btc olarak komisyonsuz (her çekim 0.005 fee var) yada anında btc nakite çevirme çekme var, güzel şeyleriniz varsa değiş tokuş edelim.
yt ile ilgili :)

Her şeyden önce keşke konuşmayı, tartışmaları öğrensek.

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Aynen moderatörler yasaksa silsin..

Ama yasak değil baktım . Bir kimseye çamur atmak kolaydır klavye delikanlısı çok ne yapacaksın ..

Onaysız yöntem satışı yasak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri