Bitcoin - Ana Konu

Hocam biz dussunde alak diyoz sende artsin diye bekliyon herkesin dua si ayri kim kazanacak 😬

düşme sırası çoktan geçti ama hocam 1000 lirayı gördü şuan 1250 tl de. 50tl daha artsa zararım kapanacak her 100 liraya 700 kazancaım bakalım 3,5 katına çıktı 15 günde belki yine yakalarız kısmetimizi beklioz

Centra alın kenarda tutun.
68.000.000 CTR *
$0,847258

Binance'da satışı aktif şu an. Yaza kadar en az 20-30$ı görecek bi coin.

Doge'yi iyki sattım 180 tl zararla, suan 1000 tl zarara girmiştim :D

sadece 6 saatte 15bin tl kar :D

7y5MDl.png

obaa :D 20bin oldu ajahahahaha :D [MENTION=61696]Spoelstra[/MENTION] abi adamsın yaaa vallahi 2dir kazandırıyon

umarım satmıssındır hocam şuan fena düştü

tekrar yükseliyor ehehe :) zararı fazlası ile kurtardım şimdiden

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. sadece al sat yapacağım. farklı farklı siteler mi kullanmak gerekiyor. yani ben kredi kartımdan bir site üzerinden coin alıp tekrar siteden bozdurup kartımın hesabına çekemez miyim. okudukça karışıyor muhabbet, piyasayı takip edeceğimiz site var tamam o ayrı, cüzdan siteleri var, birde bakiye yükleyip coin alıp satabileceğimiz siteler var yanlış anlamadıysam. cüzdan kullanmazsak olmuyor mu. bunların hepsi bir arada olanı var mı, cex.io nasıldır? koinim de hesap açtım bakiye yükliyeyim dedim kimlik bilgilerine göre ne var ne yok istiyor.

cex.io da bakiyeni kredi kartına çekebiliyorsun diye biliyorum. cüzdan almak zorunda değilsin, coinlerin aracı şirketin cüzdanlarında saklanır. kendini garantiye almak istiyorsan ve yüksek miktarda coinin varsa LEDGER NANO S gibi bir cüzdan satın alabilirsin.

ETC/LTC/DASH/DOGE bu alt coinler yükselişte.
18 aralık muhabbeti vardı. BTC fırlar altcoinler düşer diyordum aksine fırladı.

Ledger nano s cüzdanlarda bitcoin harici başka coinler muhafaza etmek mümkünmü ? Mesela etherium

Ledger nano s cüzdanlarda bitcoin harici başka coinler muhafaza etmek mümkünmü ? Mesela etherium

Ledger Nano S Wallet hangi dijital paraları depolamak için kullanılabilir?

Ledger Nano S Wallet en popüler kripto paraları destekler. Birden fazla para birimini tek bir cüzdanda muhafaza etmenizi sağlayan Ledger Nano S’in deteklediği tüm para birimleri şöyledir:

Bitcoin
Ethereum
Litecoin
Dogecoin
Zcash
Dash
Stratis
Ripple
Bitcoin Cash
Komodo
Ethereum Classic
Posw
Ark

Alıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri