Bitcoin - Ana Konu

Ciddiyim paraa yok ama çok pis araştırıyorum 😎

Takip ediyor musun [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam? Ne dersin bunlar için?

Her coinin haberini dikkate alma derim, bazı haberler fake haber olabilir, onun için haberin ne kadar doğru olduğu araştırılıp girilebilinir.

İçimden bir ses geceden sonra toparlar diyor.
C.tesi - Pazar bir miktar artış gösterir gibi.
( Yatırım tavsiyesi değil sadece his )
Bakalım çıkacak mı, bir kehanette bulunalım.
:D

Tam onay verip alıcam sayfa güncelledikçe düşüyor bakalım nerede duracak

İçimden bir ses geceden sonra toparlar diyor.
C.tesi - Pazar bir miktar artış gösterir gibi.
( Yatırım tavsiyesi değil sadece his )
Bakalım çıkacak mı, bir kehanette bulunalım.
:D

hocam zaten kimse ne olduğunu bilmiyor :) hep hislerle hareket ediyorlar :)

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

20k dolar üstü fırlama bekliyorum

Mobilden gönderildi..

bende artık bitcoin furyasını bittiği fiyatların biryere kadar düşüp orada kalacağı görüşündeyim. (herkes gibi bende hissiyatlarımla söylüyorum. iki ay sonda gs maçında 5 gol olacak der gibi :)))

Tam alım fırsatının olduğu zamanlar. Parası olan kaçırmasın, %100 lük bir kazanç olası.
Btc furyası bitti vb. diyenler kaç aydır btc yi takip ediyorsunuz ?

Yatırım tavsiyesi değildir.

Tam alım fırsatının olduğu zamanlar. Parası olan kaçırmasın, %100 lük bir kazanç olası.
Btc furyası bitti vb. diyenler kaç aydır btc yi takip ediyorsunuz ?

Yatırım tavsiyesi değildir.

olsada alsak diye bakıyorum şuan :) her düşüşün çıkışı muntazam oluyor..

Her yıl Ocak ayının bu tarihlerinde yaşanan olaylar bunlar arkadaşlar, sakin olun ve bu günlerin geçmesini bekleyin. :)

uzun vade için 2 part haline alım yapmıştım,

ilki 13,500 den aldım 20 bin liralık

ikincisi 14,400 den aldım 30 bin liralık

bende zarardayım şuan

45 bin üstü değer zaten çok balondu, 45.000 den 70.000 e neredeyse 1 günde çıkmıştı tekrar buraya dönmesi normal

Şöyle birşey var
uzun vade yatırım yapanlar hayatta zarar etmez, biz şuan internet çağında yaşıyoruz, buna göre konuşalım, elbette birgün gelicek, şuanki yatay trend bozulucak ve eski rekorunu kıracaktır,
Allah ömür verirse 2020 yılına geldiğimizde, şuan btc ve coinlere yatırım yapmadığımız için ciddi üzülücez,

nasılki 2 yıl önceki btc fiyatları şuanda çok düşükse 2 yıl sonrada şuanki fiyatlarda çok düşük kalıcak

Panik yok beyler... İlk borsa yıllarımda ABD de ikiz kulelere bildiğiniz uçak çarptı... ozaman borsada yüklü maldaydım.....
dünya ve türkiye borsaları açılır açılmaz dip... 1 seans yuzde 10- 15 düşüş. satamıyorum bile... 2. seans yüzde 10-15 düşüş... ardı ardına hemde... gürnlerde hisseler kendilerine gelemedi... hiç ayakta kalan hisse yoktu :D tam iyileşir gibi oluyor ertesi gün artış yeniden düşüş oluyor. yatay yatay gitti anca 3 ayda topladı kendilerini borsalar ama yine zarardaydım.. öyle unuttum gitti ... 6 ay sonra toparlandı kağıtlarım...
Ki o kağıtlarda kalsaydım şuan büyük milyonerlerden olurdum :D inanılmaz derecede kendini katlado bazı kağıtlar örnek tupraş...tofaş... neyse.. eski yıllardan geldim 2018 lere... Şimdi düşüşde olsa hacime bakın. hacim yoksa, düşüş gerçek değildir. alan olmuyor panik oluyordur. o bakımdan ekranı kapatın. uzaklaşın. kredi çekip, borç alıp, 15 gun para değerlendireyim diyipde o bakımdan bu işlere girmeyin. alın/unutun... Gerisi şans/kısmet...

Bugunku düşüş nedeni aslında haber akışları. Çindeki açıklamalar izleniyor.. çinde btc engellemesimi var ?/yoksa BTc düzenlemesimi var ?... başı boş bir btc çin devletine zrar verir, o bakımdan düzenlemelerde ve sınırlamalarda, kontollerde bulunalım mantı var... Ben bu durumun geçici olacağını düşünüyorum.. Benim ciddi hareket etmemi sağlayacak açıklamalar AVRUPA DEVLETLERİ/AMERİKA DEVLETİ açıklamaları olur. bu haberlerde hep kulağım. Engellemeler/yasa dışı bulmalar/ kullanım alanı yasağı vb.. olursa ciddi adım atarım. Yoksa böyle takılırım kafama göre...

Tam zamanı yatırım yapmanın
Panik yaparak sakın elinizdeki coinleri ucuzdan satmayın
Ay sonu şubat ortası 25 bin barajını geçeceğini düşünüyorum ve yarın yüklü bir alım yapacağım.

Yatırım yapacağım coinler bunlar
bitcoin - dogecoin - MaidSafeCoin - musicoin- ripple- steem- monero- Golem - Factom - Lisk - CureCoin - DigitalNote - Aeon coin

Kazım yapa yapa nereye kadar :D

10K USD altını görüp yukarı yapar diye düşünüyorum. 2017 sonu hızlı çıkışın bir düzeltmesi elbette olacaktı.. Sabreden yine kazanacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri