Bitcoin - Ana Konu

tether can kurtarıcı btc düşük alıp yükselince tether e çeviriyorum böylelikle kar elde edebiliyorum ama bu borsalarda ben eminim çok kötü işler dönüyor batarsa btc bu borsalar ın oyunları yüzünden batar yoksa batacağını kesinlikle düşünmüyorum ...

tether in sayısı adeti naısl düzenleniyor bilmiyorum ama dilerlerse milyon basıp btc çevirebilirler kesinlikle tüm borsaların bir merkezi olmalı ya da düzenlemesi yoksa btc daha kötü günler yaşayabilir yoksa aralık 10 fiyat tahminim en az 28 k dolar .tavsiye değil tahmin

bitcoin neden düşüyo ya 65 binden almıştık yarı yarıya zarardayım lanet olsun ya :(

arkadaşlar düzeltme yemesi gerekiyor hızlı çıkan hızlı düşer sabredin yaza 2ye katlar rahat

2015-2016-2017 tarihi grafiklerine baktım da mart ayına kadar genelde istikrarsız olmuş ve hep mart sonuna doğru tırmanışa geçmiş tekrardan, Yine öyle olacak diye tahmin ediyorum.

Bu daha iyi günleri hiçbir işlevi olmadığı halde kripto paraların atası olmasının ekmeğini iyi yedi

Tamda düşmüşken yüklü alım zamanı beyler bayanlar kaçırmayın bu fırsatı
25.000 $ barajı konusunda hala çok umutluyum :D

Düşerken bile kazanabilirsiniz...
Sakın kimseyi dinleyip çıkıcak 10 20 50 100k olacak lafllarına kanmayın.Düşerken kazanacağınıza inanıyorsanız al-sat yapın..Kimse %500 kazanıcam diyede bu işe girmesin.%1 kazançlarla çok güzel paralarda kazanabilirsiniz.
Kredi alıp eviniz satıp vs bu işlere girmeyin...
Şu an ne grafikler ne tahminler hiç birisi tutmuyor , her önüne gelen bu işin ustası olmuş gibi yorum yapıp millete tavsiye veriyor.Sorsan elinde 2 BTC yoktur..

al sat herkesin harcı değil bunu unutmayın küçük yatırımcıyı ucuruma atmayın hodl iyidir paraya ihtiyaçınız yok yoksa bekleyin

Onun bunun çocukları yalan yanlış bir sürü asılsız haberlerle milleti panik ettirip sattırdılar elindeki coinleri. Şuan balinalar alttan topluyor coinleri. Demek ki kimse yatırım yapmayı bilmiyor yatırım demek 2 - 3 ayda yatırdığımın en azından 2 katını alayım gözüyle bakıyor. Yok öyle bir şey yatırımını yap bekle. Asılsız haberlerle boşuna zarar etmenin bir anlamı yok.

al sat herkesin harcı değil bunu unutmayın küçük yatırımcıyı ucuruma atmayın hodl iyidir paraya ihtiyaçınız yok yoksa bekleyin

Tabiki değildir.Onun için burada şuraya çıkıcak buraya çıkıcak diyip milleti gazlayan sonrada yatırım tavsiyesi değildir diyenler için yazdım bunu...
Al-sat yapabilmeniz için elinizdeki miktar önemli..100 dolara %1 kazansan ne olur kazanmasan ne olur.

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Onun bunun çocukları yalan yanlış bir sürü asılsız haberlerle milleti panik ettirip sattırdılar elindeki coinleri. Şuan balinalar alttan topluyor coinleri. Demek ki kimse yatırım yapmayı bilmiyor yatırım demek 2 - 3 ayda yatırdığımın en azından 2 katını alayım gözüyle bakıyor. Yok öyle bir şey yatırımını yap bekle. Asılsız haberlerle boşuna zarar etmenin bir anlamı yok.

Dostum balina dediğin kişiler 1e10 almak derdinde değildir.Balina dediğin adam yüzde 5 kazansa mükemmel diyebilirsin.Fakat dediğiniz gibi bazı i....lerin çıkarttığı asılsız haberler yüzünden küçük yatırımcı etkilenip satışa geçiyor..

şuan yapılacak en mantıklı yatırım 1000 tl yi istediğiniz bi altcoine yatırın ve 1 hafta sonra 2 bin tl olarak çekin. tüm altcoinlerin en dip seviyede şuan.

şuan yapılacak en mantıklı yatırım 1000 tl yi istediğiniz bi altcoine yatırın ve 1 hafta sonra 2 bin tl olarak çekin. tüm altcoinlerin en dip seviyede şuan.

Btc'de dip bu mantıklı btc alınmaz mı?
Btc çıkmadan altlar çıkmaz.
Birkaç güne kadar hergğn bir altcoini PUMP yaparlardı, son 3 gündür altcoin bile pumplayamıyorlar.
Piyasa ölüyken birşey beklemeyin altlardan.
Birde sağlam güvenilen altcoin bulmak lazım X2 yapabilecek, oda zor.
Satoşi bazlı birden 1.000 - 3.000 felan artacak bulmak zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri