Bitcoin - Ana Konu

11700 üstüne atamıyor artık onu anladık.
Bir türlü kıramıyor orayı izin vermiyorlar.

- - -

Sıkıntı o değilde, sıkıntı BTC çıkarken altlar düşüyor, BTC düşerken altlar dahada düşüyor.
Altcoinlerde bekleyenler hep zararda.
( misal ben :D )

Böyle bir olay ne görüldü ne duyuldu.
Btc çıkarken herkes btc al-sat yapıyor tamam alta girmiyor, Btc düşerken bu sefer altlar yine düşüyor.
Anlayan birileri bizede anlatsın ama öyle Grafik analiz teknik vs kasmadan.
Çünkü teknik temel hiçbir işe yaramıyor bu piyasada.

- - -

Sıkıntı o değilde, sıkıntı BTC çıkarken altlar düşüyor, BTC düşerken altlar dahada düşüyor.

Btc çıkarken herkes btc al-sat yapıyor tamam alta girmiyor, Btc düşerken bu sefer altlar yine düşüyor.

hocam kimsenin birşeyleri analiz ederek açıklayacağı bir durum yok ortada bu sadece benim düşüncem tabi. Yıllardır belki bitcoin biliyorum son bir yıllık ciddi bilgim var ilgileniyorum ama nasıl oluyorda 20k ya geri dönmüyor buralarda kalıyor ilginç

hocam kimsenin birşeyleri analiz ederek açıklayacağı bir durum yok ortada bu sadece benim düşüncem tabi. Yıllardır belki bitcoin biliyorum son bir yıllık ciddi bilgim var ilgileniyorum ama nasıl oluyorda 20k ya geri dönmüyor buralarda kalıyor ilginç

Güzel bir gelişme bekliyor piyasa ama hep bir vergi haberi hep bir yasaklama hep bir balon güven sarsılıyor bu da hep negatif yönde harekete sebep oluyor 1 hafta da 10 000 den 11 000 zor çıkarken 1 günde 10 000 e inebiliyor .. Güzel bir haber lazım ileriye yönelik piyasaya can suyu olacak

hocam 10k altına düştü dahada düşüyor ne 20k sı :confused:

çok sıkıntı valla

bazı sıtelerde alım-satım da sistem sorunu varmısş.ondan panık ataklar var btc de.denıtyo

- - -

bu işler hep böyle olur para nerede biriktiyse orayı sirkelemek isterler buişler teknikle falan olsaydı herkes kazanırdı oda imkansız birileri kaybedecekki o kaybedilen tutar kazanana verilsin bunlarda bunu yapıyor sen kazandım deseydin demekki başkası kaybetmiş derdim ama kaybeden sensin o zaman demeki ben kazanmışım :D

bu işler hep böyle olur para nerede biriktiyse orayı sirkelemek isterler buişler teknikle falan olsaydı herkes kazanırdı oda imkansız birileri kaybedecekki o kaybedilen tutar kazanana verilsin bunlarda bunu yapıyor sen kazandım deseydin demekki başkası kaybetmiş derdim ama kaybeden sensin o zaman demeki ben kazanmışım :D

ben 5 sene bozdurmucam parayı, yinede zarar etmiş mi olucam bu işin sonunda ?

Son 4 aylık Bu piyasada kar ettiysen helal olsun der geçerim.
Ama bu söylemler şeylere benziyor, benim bir Emmioğlu var btc'den trilyoner oldu felan.
:D

anlık : 8.501 dolar seviyeleri 7700 noktasının altına kadar gider bu. Terste kalana gene sabırlar

Gemi su alıyor.. :(

buraya kadar sabrettisen beklemeye devam et... 8,400 direnç ve bu nokta çalışması lazım. (yukarı tepki ve verilen satışları alıcıların karşılaması lazım) kolay kolay aşağısı hedef olamaz diye düşüncem.... direnç çalışmalarını ve hacimlerine bakmanı öneriirm. güçlü hacim demek direncin grafiksel çalıştığı demektir.direnç hacime rağmen aşağı kırılır satışlar bakın ise 7,600 ler şaşarıtmasın...(ben ummasamda, beklemesemde en kötüsü...) :D

Strese girebilirsiniz, ben hep yaşıyorum böyle şeyler bi etki etmiyor artık bana... bu aksiyonlar borsadan bana normal geliyor :D
(not: bir haber akışı grasiksel beklentiyi, haberin piyasaya çıkmasından sonra değiştirir... grafik beklenti anlık olarak o dakikadan itibaren farklılık gösterir... tek başına grafikler yetersizdir. büyük resme bakılmalı daima.. Tecrübe ile şedeğer)
fala inanma, falsız da kalma...

20 marttan sonra patlama bekliyorum g20 zirvesine kadar düşüş olabilir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bulanmasın kafalar sildim...
trade felan boşverelim. burada bu mantıklar ağır gelebilri...

28685350_1967459930181473_7414144415473501377_n.jpg

Bir arkadaş paylaşmış yeri diye paylaşayım dedim :)

Son 4 aylık Bu piyasada kar ettiysen helal olsun der geçerim.
Ama bu söylemler şeylere benziyor, benim bir Emmioğlu var btc'den trilyoner oldu felan.
:D

espiiri olsun diye dedim senin paralar bende. bende eksilerdeyim ama beklemekte başka çare kalmadı cardona 9000 btc ye cıktığında iyi kar bırakmıştı ozamanda beklemeyi tercih etmiştim :D şuan 2200 btc olmuş artık mecburen bekleyecem ;)

her seferinde düşünce alayım diyorum ama gel gör ki cesaret edilmiyor daha da düşerse diye. ama bu sefer 6k $ civarına gelirse alacağım bakalım.

bulanmasın kafalar sildim...
trade felan boşverelim. burada bu mantıklar ağır gelebilri...

Hocam aselsan hakkında ne söylemek istersiniz ben bu aralar biraz paraya sıkıştığım için aselsandan bir miktar bozum yapmak istiyorum, Aselsanın 33 liraya gelmesini bekliyorum, Sizce nezaman 33 lira olur

Hocam aselsan hakkında ne söylemek istersiniz ben bu aralar biraz paraya sıkıştığım için aselsandan bir miktar bozum yapmak istiyorum, Aselsanın 33 liraya gelmesini bekliyorum, Sizce nezaman 33 lira olur

2-6 nisan arası olsa gerek kongre var. genel kurulda 15- ve 16 maddeler eklenmiş. en çok ilgiyi çekende bu maddeler ( anladığım sermaye artış işlemleri tavan vb. diyordu özetle bedelsiz hisse verme olabilir ama net bişi yok... belkide 2 . halka arz işlemleri öncesi sermaye düzenlemesi yapacaklardı. )
Bu ratihe kadar ben ciddi bir adım beklemiyorum ama burada yapılmak istemem olay nedir? netleşirse hisse ona göre hareket gösterebilir.takip etmek gerkeli.
bugun yabancıların takasda bi hareketi var olur). kulislerde katarda şirket ortaklığı/kurulusu(parasal büyüklük önemli vb. haberler var... sağlık alanında yeni arge faliyetleri olacakmış(uzun vade etkiler)
Yani özetle bu aralar yatay olması bana dağa mantıklı geliyor. bu kurul toplantısı ve 2 halka arz adımları önemli. 2 halka arzda toplanan talep düşük rakamlı olursa negatif etki söz konusu olur...
aselsan orta/uzun vade zarar ettirmez. temettü vermesi çok büyük olasılık olmasada, bedelsiz sermaye verir. yani uzun vade illa zararda olsa kar duruma dönecektir.
Aselsan düşüşün asıl nedeni ise kasım ayıdı sanırım bazı sınırlamalar oldu. kredili satış/alış sınırlaması... vb.. etkenlerle çıkış trendi vurgun yemişti. ohun bugun yabancı takasda %28 lerde olsada hisse senedine yön vermeyi başara biliyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri