Sende hikaye bitmez, forexi keşfetmiş şimdi de ordan hayal kuruyorOLum bak ciddiyim tedavi ol nasıl hasta olduğunun farkında değilsin, forexte de yedirecen kendini sen o yolları gdierken biz harmanı yaptık keyfini sürüyoruz senin yapacağın işler değil forex kapasite ister cahil güveni değil
Gerçi bi avantajın var paran yokki kaybedesin züğürt ağasın en fazla züğürt olursun
)
En büyük cahil sensin. kudur istediğin kadar.
Sen forexte harman yapmışsın öyle mi. Hadi forexte bildiğin şeyleri anlat. Yemin ederim forexin f sini bilmezsin.
Madem forexte harman yaptın, forex ile alakalı biraz bilgi ver. neye göre trade ettiğini anlat.
Malın cahilin böylesini ilkkez görüyorum.
Madem ki sen forexin kitabını yazdın ben daha giderken sen ihtisas yaptın.
Hadi neye göre trade ettiğini anlat.
Yemin ederim Forex in uzağından yakınından geçmedin. Yalancı iftiracı seni.
Tekrar yazayım.
OHHHHHHHHHHHHHHHHH SPAM BİTT SAP GİBİ ORTADA KALDIN. BUNUN MUTLULUĞU BANA YETER.
Sen param olmadığını iddaa et.
Pinterestten en az 150 bin dolar kazandım 2 yılda. Beni bilenler bilir. Bir zamanlar r 10 daki Pinterest kategorisi benden sorulurdu.
Pinterest içinde hayal kuruyorum dimi. Bre mal. Birkaç yıl önce Pinterest r 10 da çok popülerdi Benden daha fazla kazananları biliyorum.
Doğru ya bir delil ile kırk alimi, Kırk delil ile bir cahili yenemedim diye boşa dememişler.
Cehaletin babasısın sanırım. Hadi Forexte ihtisas yaptığını anlat. Neye göre trade ediyordun.
Harman yaptın ya forexte. Anlat neye göre trade ettiğini
ULAN CAHİL. Sadece Lospollos'tan 60 bin küsür dolar kazandım.
Adsenseleri satmasaydım sana onlarında ekran görüntülerini atardım.
Al sana girsin bu kapak
Ben sadece lospollos smartlink reklamlarından 60 bin dolar kazandım Pinterest trafiği ile.
Adsenseleri saymıyorum bile 8 9 adsense hesabım vardı.
Param yok öyle mi. Kendin ile beni mi karıştırdın.
Lospollos kazanç görüntüsü bana ait. İnanmıyorsan video çekip atabilirim.
Sadece tek bir adsensede 13bin sterlin banlattığımı bilirim. Pinterest zamanında.
Ozamanlar banlanan adsenseler içerde kalan paraları ödeme alınamıyordu. Pinterest şuan olsaydı tüm banlanan adsenselerden ödeme almıştım.
En az bir ev daha alırdım. Pinterest Adsenselerinde banlanan hesaplarda içerdeki paraları alsaydım.
Son düzenleme: