Bitcoin birden dipe çöktü !

1800tl btc vardı dün şimdi konuıdan sonra baktım 1160 tl ye düşmüş param bir gecede 640tl kayıp borsa işi sakat iş gerçekten :)

Bitcoin konusu sadece borsa iniş-çıkış konusu değil, kontrol edilemeyen bir para kaynağından bahsediyoruz, ki bu kontrolcü amcaların hoşuna gitmeyen bir alan..
Düştü tam sırası hadi yatırım yapalım dersiniz, elinizde kocaman bir "0"da kalabilir, haberiniz olsun..
İşi olanlar alsın-versin elinde tutmasın, önerim bu naçizane..

Doge/BTC oranı da yükselmiş bozup btc mi bekletsem:S

410a kadar düşüp tkrar 430 seviyelerine cıktı sanırım yükselişe geçiyor

Btctürk kendi kurunu yapıyor sanırım dikkatimi çekti , adam 420 den satıyor kur 420 ye düşüyor adam 430 dan alış veriyor 430 a çıkıyor

acayip dusmus durumda su an 430 dan satiliyor, alsak mi ne yapsak beyler?
beyin firtinasi yapalim?

düşük yakalamışken cointellecte çekme talimatı verdim, yetişirsem 1 btc alıp bırakıyım kenara.. cryptodouble dolandırdığı 5500 btc yi elinden çıkartıyor sanırım bütün piyasayı düşürdü, ya bitcoini bitirme politikası yada çok büyük sıçrama olacak ve elinde fazla btc olan 2 ye katlayacak parasını.

pump dump yapıyolar yine panikleyen küçük yatırımcıların başı yanıyo yazık ya valla yazık bütün dünyada aynı para parayı cekiyor su an elimde para olsa direk btc ye yatırırım (yatırım tavsiyesi değildir) zamanında 200 ken alcaktım 200 e düşmüştü kız arkadasım engel oldu alma diye sonra aradan 3 hafta geçti btc 1000 in üzerine cıkmıstı yine aynı olcak :D

430 tl den 3 btc alıcaktım ama 10dk oldu eft geçmedi hesaba nekadar sürüyor ortalama bankadan eft btctürke ,gerçi çıkışta biz alana kadar 500 seviyesine çıkarda şansımıza ya tam düşecek yada katlayacak.

430 tl den 3 btc alıcaktım ama 10dk oldu eft geçmedi hesaba nekadar sürüyor ortalama bankadan eft btctürke ,gerçi çıkışta biz alana kadar 500 seviyesine çıkarda şansımıza ya tam düşecek yada katlayacak.

dahada düşüyor yarım saati buluyor transferler dün baktım düşüyor 600 den aldıklarımı komple sattım

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

Yükseliyor gibi alıcam galiba :)

dahada düşüyor

Cointellect den 11€ ödeme gelecekti 1 gün oldu hala gelmedi. Gelsede btc alsam hazır piyasa düşmüşken almak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri