Bitcoin devri kapanabilir!

haber yapmak için haber..gereksiz safsata.1 ay sonrada yok artık 10.000 dolar oldu diye haber açarlar.
bch de bugün sadece 750 dolar geriye düştü.demek bch devride bitecek

bitcoini yedirirler mi hiç boş haber bunlar
bch 2800den 1380e düştü son 2 saatte
para babaları katladı yine parayı olan küçük esnafa oluyor

Bir şekilde müdahale mi acaba bitcoin e diğer yabancı haber ajanslarına da bakmak lazım aslında

Enayi avlamak için müthiş bir yaygara var şu an btcleri sattırıp daha da düşürmeye çalışıyorlar.Bu her ay olurdu bu ayyuka çıktı.

Keriz silkelemek için kulis yapıyorlar 3-5 tane haber sitesi de sırf haber yapmak için haber yapıyorlar buna da benim mazlum ve gariban küçük çaplı trader'ım kanıyor.Yazık bilmiyorsanız bu piyasanın karakterini Trade yapmayın kardesim.BTC biz yokken de vardı biz yokken de varolacak.Bu böyle biline! :)

saçma haber ben 300 dolar seviyesindeyken bhc almıştım duruyor hala 1000 dolar falan olmuştur her zaman yükselecek diye birşey yok elbet düşüş yaşayacaktır ama yılbaşında herkesi şaşırtacak bir rakamla karşımıza çıkacağını düşünüyorum bitcoinin

Sabah 8 civarı uyandım.Bu haberi gördüm.Hemen BTCTürk ten Btc satışı yaptım.(20.250 Tl ye kadar düşmüştü)Hatta o kadar panik oldum ki :) 50 Tl komisyon ile papara hesabıma aktardım ve hemen banka hesabıma aldım parayı.1 aylık Btc serüvenimi 1.000 Tl kar ile kapattım :)

bunu gerçekten btc az bir miktar düştü diye yaptınızmı hocam :)

bunu gerçekten btc az bir miktar düştü diye yaptınızmı hocam :)

Benim 1 ay oldu Btc işine ilgi göstereli.Çok bilgili de olmam dolayısı ile sabah uyanıp ta btc nin aşağıya hızla indiğini görmem panik yapmama neden oldu.Gece 6.500 dolar civarındaydı aşağı-yukarı.Geçen hafta daha yüksekti.Elimde de az bir sermayem var olduğundan aman o da gitmesin diye yaptım.Yanlış-doğru bilemiyorum tabi.

Bch 1400 sanırım çöküyor yüzde 50 düştü :D
Hala anlayamadığınız şeyler var.arkadaşlar analiz edin sadece.hepsi yapay olan şeyler

Benim 1 ay oldu Btc işine ilgi göstereli.Çok bilgili de olmam dolayısı ile sabah uyanıp ta btc nin aşağıya hızla indiğini görmem panik yapmama neden oldu.Gece 6.500 dolar civarındaydı aşağı-yukarı.Geçen hafta daha yüksekti.Elimde de az bir sermayem var olduğundan aman o da gitmesin diye yaptım.Yanlış-doğru bilemiyorum tabi.

en yanlış zamanda bozum yapmışsınız hocam btc düştü diye bozdurmak en büyük hata bence keşke sabretseydiniz bunun gibi haberler çok çıkıyor haber yapmak için haber yapıyorlar sadece

hakkı reyizi izlerim geçenlerde evi arabayı satıp bitcoine yatıralım mı diye video yüklemişti :D

Takılmayın bunlara
Parası olan hazır düşme trendine girmişken ( sebepleri çok belli )
Az da olsa yatırım yapın ( azdan kastım parası olmayan için)
Bitcoinin geleceği çok açık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri