Bitcoin Düştü - Almak İsteyenler !

Taklaşık düştüyse Taklaya gelmiştir.
:D

alayımmı almayayım mı derken yükselmeye başladı anında yükseldi
Daha hesabım bile yok güvenilir mi bu btc türk sadece düştükce alış satış yapsak kar eder miyiz? alış satışta ve bankaya çekerken komisyonlar yüksek değilse yavaştan öğreneyim ben burayı

Son düzenleme:
yani tekrar çıkar mı kesin ?
şu an 5 tl yükseldi bile 5 dakikada :) siteyi inceliyordum o sırada

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

aha 24 tl yükseldi ben mesaj yazarken :D karı kaçırıyoz ha
Buraya gerçek isim ve soyisimle üye olmak zorundayız değil mi ve daha güvenilir bir site varmı burayı 1 bitcoin alarak deneyeyim diyorum öğrendikçe çoğaltırız miktarı

şu an 5 tl yükseldi bile 5 dakikada :) siteyi inceliyordum o sırada

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

aha 24 tl yükseldi ben mesaj yazarken :D karı kaçırıyoz ha
Buraya gerçek isim ve soyisimle üye olmak zorundayız değil mi ve daha güvenilir bir site varmı burayı 1 bitcoin alarak deneyeyim diyorum öğrendikçe çoğaltırız miktarı

hemen şimdi istesem alaiblirmiyim kar kardır :D

Bu iş nasıl oluyor şimdi anında alamıyoruz heralde şu andaki fiyattan 1 gün falan geçmesi mi gerekiyor ya da satma işlemi yapıldığında anında satılıyor mu satış emri verdiğimiz fiyattan bu konuda birisi bizi aydınlatabilir mi?

Bitconin al sat yapan varsa bilgi verebilirmi altından dahamı karlı

Aynen hayrına anlatacak bir babayigit lazım ben siteye üye oldum sanırım anlık alım satım yapılabiliyor gibi ayrıca kendi kendine botu var gibi :) bi fiyat belirliyorsunuz alımda o fiyata düştügünde otomatik bir şekilde alım yapıyor. Satışta da aynı durum var bir fiyat belirliyorsunuz o fiyata gelince satıyor ama bunu gerçekleştiren ve bu konuda uzman arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olacak..

Bende katılıyorum anlık al sat yaparak, borsa tarzı yatırım yapan varmı içimizde bitcoine bugün biraz takip ettim konu açıldığında alıp şu an satsan 70 80 lira kardasın. sürekli böyle dalgalanıyorsa anlık alım satım yapılıyorsa borsa tarzı yatırım yapılabilir.

edit: bi vidyo buldum adam baya birşey anlatıyo müsait bi zamanda baştan sona dinliycem

https://www.youtube.com/watch?v=ouFxkRWBBaA

aksine yükselmeye baslar gibi olmuştu son 1-2 saat içerisinde bi miktar daha düşmüş.Dalgalanması bol, riskli iş

şuanda almak riskli beklemek lazım birz daha ben 600 610 ları goreceğini tahmin ediyorum.Şuanda bir miktar yükselerek insanların satmasını saglayacak ve piyasaya bitcoin kazandıracaktır.Bu yuzdende piyasada bitcoin cogalacagı için fiyat düşecek.
Bu sene boğa yılı olacak 2013 gibi 1500 tlleri gormesi ihtimal dışı değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri