Bitcoin İçin Yabancı Hangi Sİteyi Önerirsiniz

Captain Price

Kayıtlı Üye
Bugün biraz araştırma yaptım, gördüm ki tüm yerli btc siteleri sorunlu, btc düştüğünde kendileri sitelerini kapatıp yüksekten tüm btcleri bozduruyorlarmış, yani siz elinizdeki btcyi bozdurmak için siteye girdiğinizde site kapalıymış, al sat yapıcaksınız sat işlemi giriyorsunuz işlem onaylanmıyormuş, kısacası araştırdığım kadarıyla yerli sitelerin hepsi sorunlu,

istediğim kriter belli aralıklarla btc yi bozdurup parayı dolar olarak hesabımda bekletmek, btc düştüğünde tekrar almak, parayı banka hesabına çekmeden

bildiğiniz yabancı düzgün site var mı?

Son düzenleme:
Ben 5aydır hitbtc kullanıyorum memnunum. Bir ara kazdığım coinler için livecoin ve bittirex kullanmışdım. Özellikle btc cüzdana transfer ederken bittirex çok kesinti yapıyordu. Geçenlerde trex baya bi hesabı blokladı çok uğraştırdı milleti. Ben hitbtc ye kimlik telefon hiçbirşey vermedim daha aktf olarakta kullanıyorum günlük. Hem sitenin teması grafiklerinide seviyorum araştırmazı öneririm.

Beğenirsenz refimden kaydolursanız sevinirim ne karı var şimdilik bilmesemde :) : https://hitbtc.com/?ref_id=59c7916d59cde

Bugün biraz araştırma yaptım, gördüm ki tüm yerli btc siteleri sorunlu, btc düştüğünde kendileri sitelerini kapatıp yüksekten tüm btcleri bozduruyorlarmış, yani siz elinizdeki btcyi bozdurmak için siteye girdiğinizde site kapalıymış, al sat yapıcaksınız sat işlemi giriyorsunuz işlem onaylanmıyormuş, kısacası araştırdığım kadarıyla yerli sitelerin hepsi sorunlu,

istediğim kriter belli aralıklarla btc yi bozdurup parayı dolar olarak hesabımda bekletmek, btc düştüğünde tekrar almak, parayı banka hesabına çekmeden

bildiğiniz yabancı düzgün site var mı?

Ben de arıyorum paribu iyi diyorlardı da ben denedim btc yükseliyor geriden geliyor düşüyor geriden geliyor.

Ben 5aydır hitbtc kullanıyorum memnunum. Bir ara kazdığım coinler için livecoin ve bittirex kullanmışdım. Özellikle btc cüzdana transfer ederken bittirex çok kesinti yapıyordu. Geçenlerde trex baya bi hesabı blokladı çok uğraştırdı milleti. Ben hitbtc ye kimlik telefon hiçbirşey vermedim daha aktf olarakta kullanıyorum günlük. Hem sitenin teması grafiklerinide seviyorum araştırmazı öneririm.

Beğenirsenz refimden kaydolursanız sevinirim ne karı var şimdilik bilmesemde :) : https://hitbtc.com/?ref_id=59c7916d59cde
Güvenilir mi sizce hocam bende olmazsa elimdeki eth leri bozup btc alacağım eth'nin artacağı yok zaten elde patladı öyle :)

Öncelikle bedava bitcoin verdiğini iddia eden sitelere girmeyin, üzülürsünüz. Türk sitelerinin yükselince siteyi kapattıkları şehir efsanesi. O sitelerin tek kazancı bizim bitcoin alıp satarken verdiğimiz komisyonlar. Yani site yükseldiği sırada açık kalırsa en çok kazanan sitenin kendisi olur. Ancak yükseliş olduğunda siteye binlerce kişi girince site çöküyor, alt yapı yetersiz.

Güvenilir mi sizce hocam bende olmazsa elimdeki eth leri bozup btc alacağım eth'nin artacağı yok zaten elde patladı öyle :)

Piyasanın büyüklerinden hocam. Baya bir coin türü var. 5aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Örnek btc withdraw ücreti 0.0004 ve 0.0008 bile çektiim sıkıntı çıkarmadı. Diğer siteler limit var mesele een az 0.01 gibi.

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Ben de arıyorum paribu iyi diyorlardı da ben denedim btc yükseliyor geriden geliyor düşüyor geriden geliyor.

Paribu bende kullanıyorum ama madenci olduğum için kazandığımı tlye çevirmek için ayda 1 kere. Hitbtc günlük al-sat yapıyorum.

Hitbtc ile kredi kartı ile yada bankadan btc yükleyebiliyomuyuz

Hitbtc ile kredi kartı ile yada bankadan btc yükleyebiliyomuyuz

Hocam onun için hesap naylı olması lazım kimlikle. Ben sadece kazdığım coinleri al-sat ile üzerine bişeyler ekleyip ayda 1 kere tlye çeviriyorum. Yani hiç para yatırmadığım için prosedürleri nedir bilmiyorum.

https://localbitcoins.com/
tavsiye ederim çok güvenilir zarar görmeyeceğinize garanti verebilirim.
satarkende alirkende güvenlik en üst düzeyde.

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

ayrıca hesap onayi gerekmiyor satarken orada bir çok alici var dire iletişe geçerek satabilirsiniz

referanslı yerlerden özellikle bu sektörde uzak durmak gerekli kanısındayım. bittrex öneririm. yerlide ise paribu, koinex e hiç bulaşmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri