Bitcoin İle Pizza Aldım! [Video]

Hocam senede bir kere online oluyosun, seni bulmuşken soralım; sence BTC bir kaç ay içinde tekrar 10kyı(20k demiyorum, çünkü çoğu kişi 10kya bile razı:) ) geçebilirmi, bi ışık görüyomusun, yoksa hakketen balon patladımı?

kısaca çıkarları ve reklam için kullanıyor bu siteyi ;)

Bu kriptocular kendilerini kandırıp hayal dünyasında yaşıyor gerçekten. kardeşim birkaç ülke yasakladımı kripto diye birşey kalmaz bunu iyi anlayın. güvenilir olmayan hacklenen bir para birimi ödeme yöntemi olarak kullanılmaz. ne zaman ne olacağı belli olmayan bir kumar yöntemi bu başka bişey değil.

Bu kriptocular kendilerini kandırıp hayal dünyasında yaşıyor gerçekten. kardeşim birkaç ülke yasakladımı kripto diye birşey kalmaz bunu iyi anlayın. güvenilir olmayan hacklenen bir para birimi ödeme yöntemi olarak kullanılmaz. ne zaman ne olacağı belli olmayan bir kumar yöntemi bu başka bişey değil.

Merhaba, elbette herkesin kendine göre bir yorumu var fakat "hacklenen" Bitcoin değil, kripto para borsaları. Bitcoin tam 10 senedir 1 kere bile aksamadan, "hacklenmeden" çalışmaya devam ediyor, bir bilgisayar mühendisi olarak beni en çok büyüleyen kısım ise bir yazılımın bu kadar uzun süre sorunsuz bir şekilde müdahale olmadan çalışması.

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

hocam 18 dolar sitede bitpaydan 22 küsür dolar çekti...

Merhaba, 18 küsür euro, dolar değil.

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

Hocam senede bir kere online oluyosun, seni bulmuşken soralım; sence BTC bir kaç ay içinde tekrar 10kyı(20k demiyorum, çünkü çoğu kişi 10kya bile razı:) ) geçebilirmi, bi ışık görüyomusun, yoksa hakketen balon patladımı?

Tam 10 senedir hayatımızda olan bir sistem için balon demenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu konuda Erkan Öz hocamızın kitapları ve yeni açtığı Youtube kanalına bakmanızı öneririm.

Fiyat tahmini konusunda ise 2013 yılından beri internet ortamında tahminlerimi paylaşmamaya dikkat ediyorum.

Benim Bitcoin'e inancım tam.

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

alp ışık siz misiniz?

Merhaba, evet :)

Hocam hatırlarsan sene bilmem kaçta biride pizza almıştı bitcoiniyle. Sonra üzülme ��
Edit: videoyu izlemeden yorum yapmıştım. Sende o konudan bahsediyormuşsun.

Bu arada sene 2013-2014 gibiydi sanırım. sen bi arkadaşla yaklaşık 1 buçuk saatlik bir video paylaşmıştın, tamamını izledim fakat pek anlayamamıştım. Dedim herhalde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ve bu arkadaşlarda başrol oyuncularımız :) Hakkını helal et :))

Son düzenleme:
Merhaba, elbette herkesin kendine göre bir yorumu var fakat "hacklenen" Bitcoin değil, kripto para borsaları. Bitcoin tam 10 senedir 1 kere bile aksamadan, "hacklenmeden" çalışmaya devam ediyor, bir bilgisayar mühendisi olarak beni en çok büyüleyen kısım ise bir yazılımın bu kadar uzun süre sorunsuz bir şekilde müdahale olmadan çalışması.

valla alp kardeş bende yazılım mezunuyum, hemen hemen seninle aynı yaştayım fakat kabul edin bu sistem güvenilir değil. borsalarda hackleniyor , cüzdanlarada hackleniyor , depolanan her yazılım hacklenebilir bunu sende biliyorsun. en başta bundan dolayı kaybediyor.
merkezi olan kripto paralar zaten çöp fakat merkezi olmayan kripto paralar kara para aklama ve yasa dışı ticaret gibi işlerde büyük patronlar izin verdiği sürece kullanılmaya devam edecek.Elbet talep olduğunda tekrar yükselecek.
Çok güzel hikayeler yazıp millete hayal sattılar fakat kabul edin Büyük patronlar düğmeye bastığı zaman oyun biter...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri