Bitcoin Maden Şirketi Battı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batalı 1 haftaya yakın oldu.
İflas vs verecek Abd yasalarına göre resmen şirket batacak.
Sadece prosedür işlemleri kaldı.

Gelir gider dengesini tutturamadılarsa batmaları normal.
Şuan için Btc üretip kar eden şirket neredeyse kalmadı gibi birşey.
Çindeki şirketlerde sürümden kazanıyorlar, çok makine Az btc ama azda olsa kar.

Btc biraz daha düşerse belki Çindeki Btc üreticilerinden üretimi kısma yada durdurma kararlarıda gelebilir.
Bakalım ilerleyen günler neler getirecek.

Sanane arkadaşım ister satarız ister satmayız gelmiş konu açmış bize akıl veriyor işine bak hadi.

Bizim kaybımız sana batıyor mu ? Seni ilgilendirmez ister satar ister satmayız

Ağzını topla yoksa ben toplarım ondan sonra kime batar bilmem sana sat diyen yok marul maydonoz olma

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:46 ----------

https://www.ytpara.com/bitcoin/123065-maden-yapmak-istiyorum.html

3 kuruş para kazanmak için zamanında uğraştığın şeylerde kazanamayıp gelip milletin kaybıyla eğlenecek kadar düştünüz mü ?

Neyse daha da rezil olmanızın alemi yok.

BTC ile olan illetten kurtulduğum için mutluyum paralar kaybedip zarar yapacağına bankada faizini yerim :) btc daha düşüncede ağlayarak konu açarsın. Ben burada milletin kaybıyla eğlenmiyorum boş muhabbet yapma haberi gördüm paylaştım liseli ergenler gibi laf sokma çabası ne? Ben burada Bilgi vermek için konu açıyorum liseli ergenler gibi yorum yapmana gerek yok benim konuma.. Sizin gibi adamlara ACIYORUM bilgi paylaşımın ne zamandır böyle bir gözle baktığınız için bu kadar düşmüşsünüz işte.

Son düzenleme:
Ağzını topla yoksa ben toplarım ondan sonra kime batar bilmem sana sat diyen yok marul maydonoz olma

BTC ile olan illetten kurtulduğum için mutluyum paralar kaybedip zarar yapacağına bankada faizini yerim :) btc daha düşüncede ağlayarak konu açarsın. Ben burada milletin kaybıyla eğlenmiyorum boş muhabbet yapma haberi gördüm paylaştım liseli ergenler gibi laf sokma çabası ne? Ben burada Bilgi vermek için konu açıyorum liseli ergenler gibi yorum yapmana gerek yok benim konuma.. Sizin gibi adamlara ACIYORUM bilgi paylaşımın ne zamandır böyle bir gözle baktığınız için bu kadar düşmüşsünüz işte.
İşine bak ya bide tehdit ediyor beni :) gel topla

Sanane arkadaşım ister satarız ister satmayız gelmiş konu açmış bize akıl veriyor işine bak hadi.

26 yaşındasın ama akıl yaşın hala gerilerde kalmış. Ben boğazına bıçak dayayıp sana btclerini sat falan dedimde ben mi hatırlamıyorum ? ben bu konuyu bilgi amaçlı açtım sen boş yorum yap diye değil boş insan.

26 yaşındasın ama akıl yaşın hala gerilerde kalmış. Ben boğazına bıçak dayayıp sana btclerini sat falan dedimde ben mi hatırlamıyorum ? ben bu konuyu bilgi amaçlı açtım sen boş yorum yap diye değil boş insan.

sana bu şekilde tepki vermelerinin sebebi üslubun

(Ben 10 yılda olsa bekletcem diyen arkadaşları tebrik ediyorum zaten 1 dolar olunca satarsınız.)

insanları aşağılamaya hakkın yok, gayet yerinde tepkiler bence.

sana bu şekilde tepki vermelerinin sebebi üslubun

(Ben 10 yılda olsa bekletcem diyen arkadaşları tebrik ediyorum zaten 1 dolar olunca satarsınız.)

insanları aşağılamaya hakkın yok, gayet yerinde tepkiler bence.

Bu şekilde parasını bir umutla bekleten insanlarada umut oluyorlar onca insandan sonra küfür yemek hoşlarına mı gidecek ? insanları küçük bir umutla btc ile ilgili araştırma yapmadan belli olmayan bir para için yüklü paralar ödettirip aldırtıyolar peki bu insanlar bu btc dahada düşeceğinde ne yapacak hiç düşünmüyorlar mı ? biri ben bekleticem dediğinde diğerlerinede umut oluyor olanda yükselcek heralde ki bekliyor diyor. Bende bekliyim o zaman diyor 3 gün sonra btcden zarar edeniniz var mı diye konular açılıyor.

Eyvallah bizim gibi ADAMLARA acıdığın için. adam olmayana fazla konuşmaya gerek yok o yüzden susuyorum.

Biraz ADAM Örnek alda ADAM'lıkta level atlarsın. Sus izle.

gerek yok level atlamaya benim senin gibi yarışa ihtiyacım yok.neyse susmak için kaç para istiyorsun genç adam ? verelimde sus. kaybımıza yada kazancımıza dokunmaz sana vereceğimiz sus payı.

Bu adam bana da zamanında farklı bir platformda atar gider yapmıştı. Umarım uzun süre uzaklaştırılır forumdan.. Report edildi zaten..

Bu şekilde parasını bir umutla bekleten insanlarada umut oluyorlar onca insandan sonra küfür yemek hoşlarına mı gidecek ? insanları küçük bir umutla btc ile ilgili araştırma yapmadan belli olmayan bir para için yüklü paralar ödettirip aldırtıyolar peki bu insanlar bu btc dahada düşeceğinde ne yapacak hiç düşünmüyorlar mı ? biri ben bekleticem dediğinde diğerlerinede umut oluyor olanda yükselcek heralde ki bekliyor diyor. Bende bekliyim o zaman diyor 3 gün sonra btcden zarar edeniniz var mı diye konular açılıyor.

üslubun yanlış dedim yazdığına bişey demiyorum kendi fikrin.

Bu adam bana da zamanında farklı bir platformda atar gider yapmıştı. Umarım uzun süre uzaklaştırılır forumdan.. Report edildi zaten..

Yazılanlara bak ondan sonra benim üslubuma bakabilirsin. Seni tanımam etmem hangi ara atar gider yapmışım? :) forumdan uzaklaşıtırlmak için bi neden yok ta Allah var yukarda ne yalancı insansın. :) Uzaklaştırtmak içinmi öyle yazdın :rolleyes::confused: Hani platformmuş o yada benim olduğumu kanıtla kendi üyeliğimi sınırsız banlatıcam burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri