Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba yeteri kadar bilgisayar alıp bu işe başlamak istiyorum,daha önce deneyimi olan varsa ya da bilgi sahibi olan bana fikir verebilirse çok sevinirim.
Ekran kartı ile bitcoin kazmak tarih oldu.Miner ile kazmanız gerekiyor.Ancak TR şartlarında (elektrik fiyatı+gümrük vergisi) madencilikten fazla bir kar elde edilemiyor.
Miner tam olarak ne oluyor hocam peki ?
Miner tam olarak ne oluyor hocam peki ?
---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------
Ben bu işe 1-2 bilgisayarda değil 20-25 bilgisayar ile başlamayı düşünüyorum çünki.
bitcoin kazmanın zamanı 2013 tü ozaman yapanlar kazandı. ondan sonra asicminerlar zorlugu öyle bir ucurdularki normal pc vs püf oldu mumu söndü. suan elektrik ve gümrüğü beleşe getirmeniz gerekiyor asic miner aldıktan sonra. ki yakın zamanda normal asic fabrikalari olanların bile kazı yapmayi bırakacagı söyleniyor karlı olmayacagi icin. sadece beleş elektrigi olan üretebilenler kazı yapar.
---------- Spam Engelliyici 04:52 ---------- Önceki Mesaj 04:50 ----------
hocam istersen 10 bin tane bilgisayar al farketmez. TH ile kazı yapan asic minerlar mevcutken senin işlemcin ekran kartın ferrarinin yanında haci murat misali. o bile degil. vazgec bu sevdadanben 40 Bin TL kaybettim sırf bu sevdadan.
Öncelikle geçmiş olsun hocam.Peki aklınızda buna benzer fikirler varmı ?
Var hocam , 25 pc almaya bütceniz var ise onun yerine bitcoin al sat yaparak para kazanmayi deneyin bence. cok daha fazla kar saglarsınız . ayrica riskk olmaz...
Pekı uygun fiyata alıp nerelere satabilirim ?
boş işler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.