Arkadaşlar merhaba
Görüldüğü gibi günümüzün en önemli yatırım araçlarından bitcoinin değeri her geçen gün artıyor.
Kazım yapılan bütün altcoinlerin değer kazanacağını düşünmekle birlikte öne çıkacak olduğunu düşündüğümüz ve takibini yaptığımız 4-5 altcoin ve etheryum kazmak için bir grup çalışması yapmak istiyorum.
Bu nedenle bir sistem oluşturdum detayları aşağıdaki gibidir.
Sistemin Çalışma Şekli
- Grubumuzun katılım sınırı olmayacak,
-Kazım sistemi için ring başı 6 cpu lu sistem kurulacak,
- Grubun içine katılan bütün arkadaşlarla noter destekli resmi sözleşme yapılacak,
- Gruba katılım en az 2500 $ ile sağlanacak ve üst sınır olmayacak,
-Katılım sağlayan kişi yatırdığı miktar oranında katkı payı alacak,
-Her katılımcı sistemin günlük ne kazandığını anlık olarak takip edebilecek,
-Katılım sağlayan herkişiye ayrı cüzdan oluşturulacak,
-Kazanımlar tek cüzda toplanıp her ay katkı payına göre masraflar ( bakım,elektrik,kira,parça yenileme) çıktıktan sonra kullanıcıların cüzdanlarına aktarılacak,
-Katılımcılara her hefta düzenli olarak katılımcılara detaylı kazanç raporu gönderilecek,
-Sistemin gelişmesi ile network sistemi kurulacak ve bütün katılımcılar sisteme ortak edilecek, katkı payına göre kazanç aktarımı yapılacak,
- Network sistemi için bir yazılım yaptırılacak bu sisteme katılmak isteyenlerden yazılım masrafı kesilecek.
Şimdilik olmasını düşündüklerim bunlar
Katılımcıların düşünce ve önerilerini de ekleyip bir ana sözleşme oluşturup sisteme başlayacağız.
Tedarik etmek istediğimiz ekran kartları , ana kartlar ve bütün ekipmanların faturalı olması sayesinde şeffaf bir çalışma şekli oluşturacağız
Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
Rabbim utandırmasın.
Detaylı bilgi ve katılım için özelden ulaşın lütfen
Görüldüğü gibi günümüzün en önemli yatırım araçlarından bitcoinin değeri her geçen gün artıyor.
Kazım yapılan bütün altcoinlerin değer kazanacağını düşünmekle birlikte öne çıkacak olduğunu düşündüğümüz ve takibini yaptığımız 4-5 altcoin ve etheryum kazmak için bir grup çalışması yapmak istiyorum.
Bu nedenle bir sistem oluşturdum detayları aşağıdaki gibidir.
Sistemin Çalışma Şekli
- Grubumuzun katılım sınırı olmayacak,
-Kazım sistemi için ring başı 6 cpu lu sistem kurulacak,
- Grubun içine katılan bütün arkadaşlarla noter destekli resmi sözleşme yapılacak,
- Gruba katılım en az 2500 $ ile sağlanacak ve üst sınır olmayacak,
-Katılım sağlayan kişi yatırdığı miktar oranında katkı payı alacak,
-Her katılımcı sistemin günlük ne kazandığını anlık olarak takip edebilecek,
-Katılım sağlayan herkişiye ayrı cüzdan oluşturulacak,
-Kazanımlar tek cüzda toplanıp her ay katkı payına göre masraflar ( bakım,elektrik,kira,parça yenileme) çıktıktan sonra kullanıcıların cüzdanlarına aktarılacak,
-Katılımcılara her hefta düzenli olarak katılımcılara detaylı kazanç raporu gönderilecek,
-Sistemin gelişmesi ile network sistemi kurulacak ve bütün katılımcılar sisteme ortak edilecek, katkı payına göre kazanç aktarımı yapılacak,
- Network sistemi için bir yazılım yaptırılacak bu sisteme katılmak isteyenlerden yazılım masrafı kesilecek.
Şimdilik olmasını düşündüklerim bunlar
Katılımcıların düşünce ve önerilerini de ekleyip bir ana sözleşme oluşturup sisteme başlayacağız.
Tedarik etmek istediğimiz ekran kartları , ana kartlar ve bütün ekipmanların faturalı olması sayesinde şeffaf bir çalışma şekli oluşturacağız
Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
Rabbim utandırmasın.
Detaylı bilgi ve katılım için özelden ulaşın lütfen
Son düzenleme: