Reina
Yasaklanmış
PAZAR LINKIM
Merhaba ytpara ailesi, bitcoin ile eski yeni onaysız gmail alabileceğiniz bir sistem kurdum. Sistem tam otomatik işliyor. Para yattıkdan sonra mailler, ödeme yaparkenki yazdıgınız mail adresinize geliyor. Uzatmak istemiyorum SSS yapalım.
Gmailler'de sorun çıktığı zaman kime ulaşıcam ?
Sadece bitcoin ilemi ödeme kabul ediyorsun ?
Sitede sadece bitcoin ödeme yöntemiyle alabiliyorsunuz, ancak banka ödemesiyle almak isteyen arkadaşlar lütfen skype adresimi eklesin.
Günlük kaç tane stok ekleyeceksin ?
Hergün minimum 750 stok eklenecektir.
ONEMLI UYARI ;
Arkadaşlar ödeme yaparken fee'yi yani komisyonuda hesaba katarak yapmanız gerekmekte yoksa sistem eksik para geldiği için onaylamamakta. Örnek poloneix ile yapacak arkadaşlar;
Fee, yani komisyon ücreti 0,0001 bitcoin olacağı için.
sistem sizde 0,12345 bitcoin istiyorsa,
Siz 0,12355 bitcoin yatırmanız gerekiyor.
Şimdi ramazan sonuna kadar 2017 onaysız gmaillerde kullanabileceğiniz %15 indirim kodu : YTPARA
Skype Adresim
Ytpara.counter
Merhaba ytpara ailesi, bitcoin ile eski yeni onaysız gmail alabileceğiniz bir sistem kurdum. Sistem tam otomatik işliyor. Para yattıkdan sonra mailler, ödeme yaparkenki yazdıgınız mail adresinize geliyor. Uzatmak istemiyorum SSS yapalım.
Gmailler'de sorun çıktığı zaman kime ulaşıcam ?
Sadece bitcoin ilemi ödeme kabul ediyorsun ?
Sitede sadece bitcoin ödeme yöntemiyle alabiliyorsunuz, ancak banka ödemesiyle almak isteyen arkadaşlar lütfen skype adresimi eklesin.
Günlük kaç tane stok ekleyeceksin ?
Hergün minimum 750 stok eklenecektir.
ONEMLI UYARI ;
Arkadaşlar ödeme yaparken fee'yi yani komisyonuda hesaba katarak yapmanız gerekmekte yoksa sistem eksik para geldiği için onaylamamakta. Örnek poloneix ile yapacak arkadaşlar;
Fee, yani komisyon ücreti 0,0001 bitcoin olacağı için.
sistem sizde 0,12345 bitcoin istiyorsa,
Siz 0,12355 bitcoin yatırmanız gerekiyor.
Şimdi ramazan sonuna kadar 2017 onaysız gmaillerde kullanabileceğiniz %15 indirim kodu : YTPARA
Skype Adresim
Ytpara.counter
Son düzenleme: