Bitcoin ve Altcoin Öngörüm?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaktimpaca

Kayıtlı Üye
1- Piyasayı takip edenler biliyorlardır, son zamanlarda Bitcoinde bir fiyat sıkışması durumu mevcut, aşağı ve yukarı sert hareketler azaldı, acaba Bitcoin düşüş trendinden kurtulup yeni yükseliş yönünü mü tayin edecek?
2- Son birkaç gündür altcoinler Btc karşısında değer kazanmaya başladı. Geçen seneki grafiklere baktığımda yine altcoinler tam da bu zamanlarda Btc karşısında değer kazanmaya başlamış, Haziran 1-2.haftasında maksimum değerlerine ulaşmışlar.
3- Bitcoin geçen sene bu zamanlarda 1200 dolar civarındaydı, sonra Aralık ayında 20k dolara yükseldi. Yine aynı yükselişi yapması durumunda 100k dolara ulaşabilecek potansiyeli var.
4- https://www.tradingview.com/chart/B...-of-current-bubble-lays-between-40k-and-110k/ Bu grafiğe dikkatli bakın, Btc henüz 2200 dolarken yapılmış bir grafik, 100k doları hedefliyor.

Ben ne yapmayı düşünüyorum? Piyasayı birkaç gün daha gözleyip elimdeki Btcnin bir kısmıyla altcoin alıp, altcoinleri de Haziranın 2.haftasında Btcye döndürmeyi düşünüyorum.

Not: Bu rakamlar, düşüş trendindeyken yükseleceğini düşünmek bana da uçuk geliyor. 4000e, 1800e düşeceğini öngören farklı analizler de var, işin o tarafına da göz yummamak lazım, kendi ipinizi kendiniz çekin. Borç parayla, krediyle, sıfırlandığında sizi üzecek miktarlarla yatırım yapmanızı kesinlikle önermiyorum.

https://www.ytpara.com/bitcoin/121880-bitcoin-ana-konu.html

Butip tahminleri btc ana konuda yapabilirsin.
Fiyatı vs bu konuda tartışılıyor.
Senin yada başka birinin ÖNGÖRÜSÜ vs bu işlerde işmemiyor malesef.
Ben ne kadar öngörülüyle Btc yarın 10bin$ olacak diye sallarsam seninde öngörülerin aynı şekilde, çıkacak yada düşecek bunu sen ben değil, piyasadaki büyük aktörler belirler.

manipüle edilen bir sektör oldugundan "rockefeller" ailesi yatırım yapmayı planlıyordu . bunlar eger ki yatırım yaparsa cok ciddi olur. rockefeller aılesı kendısını barız gosterecek

sadece ufak bi haber bile btc düşürebilir ve ya arttırabilir ama su an baya krıtık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri