bitcoin xpm yardım

xSnox

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bu bitcoin xpm felan duydum biraz para bulursam başlamayı düşünüyorum arkadaşa sordum 10 bin tl felan gerekli dedide saçma geldi işi hem anlatıp hemde nasıl olduğunu anlatabilcek varmı nasıl yapabilirim bu işi

bildiğim ve araştırılanlardan duyduğum kadarıyla mining işi kazandırmıyor arkadaşlar artık bi süre sora elektrik parasını bile çıkaramazsınız

bitcoin 2600 TL lerde geziyordu 1000 tl ye kadar düştü ona bağlı olarak diğer coinlerde düşüyor

alıp satma işi de sakat dengesiz çok fazla düşüp çıkıyor

tavsiye etmem girmenizi zarar edersiniz

bildiğim ve araştırılanlardan duyduğum kadarıyla mining işi kazandırmıyor arkadaşlar artık bi süre sora elektrik parasını bile çıkaramazsınız

bitcoin 2600 TL lerde geziyordu 1000 tl ye kadar düştü ona bağlı olarak diğer coinlerde düşüyor

alıp satma işi de sakat dengesiz çok fazla düşüp çıkıyor

tavsiye etmem girmenizi zarar edersiniz

bu kazı işini nasıl yapabilirim bilgisayar çokda çözemedim :(

adam litecoin için kurmuş koca sistemi o bile artık eskisi kadar kazandrmıyor diyor,bitcoin in zorluk derecesi litecoinden de fazla

Three Months as a Litecoin Farmer - Reckoner

kısaca adamın 3 aylık elektrik,kira,internet vb. masrafları 4971 dolar,kazandığı litecoin 5242 dolar,yani kar 271 dolar:D

Mining ekran kartına veya cpu ile yapılır. Getirisi coin sistemlerine göre değişir. Çok fazla bir getirisi de yoktur.
Bitcoin,litecoin değilde diğer alt coinlere sararsanız kazanma ihtimaliniz var tabiki takip etmek gerekir sürekli.

Mining ekran kartına veya cpu ile yapılır. Getirisi coin sistemlerine göre değişir. Çok fazla bir getirisi de yoktur.
Bitcoin,litecoin değilde diğer alt coinlere sararsanız kazanma ihtimaliniz var tabiki takip etmek gerekir sürekli.

nerden bulabilirim bu altcoinleri nedir neyin nesidir vps ile yapılırmı nekadar para gerekli başlamak için yardım edermisiniz

Bu konu ile ilgili forumlar var oralara bakarsanız daha kolay cevap bulabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili bazi forumlar var benim arada baktigim forumlar bitcointalk.org ve nivu.net buralara bir goz at

3 yıl önce, bitcoin mining işine girecektim ama nasıl yapılır / ne yapılır bilmedığim den başlayamadım :rolleyes:

O zamanlar bir getirisi olurdu şimdiye kadar yapsaydım ama bugünlerde alım / satış dan başka bir şey yapmak zor.

Bakın arkadaşlar aslında olay çok basit bu iş için çok güçlü bir cpu ya ve çok güçlü özel üretim ekran kartlarına (oyun kartı degil) ihtiyacınız var bu ekran kartları bilgime göre bazen 5 k dolar bazen 300 dolar bile olabiliyor o güce göre degişiyor neyse atıyorum 2-3 tane ekran kartınız var çok güçlü olanlardan bunları pc ye baglıyorsunuz ve bunların yanında 2-3 tanede fan almanız lazım bunları hazırladıkdan sonra bitcoin üretimi yapacak olan programını indireceksiniz ve başlayacaksınız yalnız bu işe girmeden önce dikkat edin ekran kartınız çok güçlü oldugu için çok aşırı yüklü miktarda elektrik faturası gelecektir hatta o kadar çokki 6-7 milyar bile gelebilir yabancı forumlarda millet 3-4 k eliektik faturası ödedigini yazıyor türkiyede olunca 15 milyar gelirse şaşırmayın üstünede evde imlathane var diye ceza yiyebilirsiniz :)

Bakın arkadaşlar aslında olay çok basit bu iş için çok güçlü bir cpu ya ve çok güçlü özel üretim ekran kartlarına (oyun kartı degil) ihtiyacınız var bu ekran kartları bilgime göre bazen 5 k dolar bazen 300 dolar bile olabiliyor o güce göre degişiyor neyse atıyorum 2-3 tane ekran kartınız var çok güçlü olanlardan bunları pc ye baglıyorsunuz ve bunların yanında 2-3 tanede fan almanız lazım bunları hazırladıkdan sonra bitcoin üretimi yapacak olan programını indireceksiniz ve başlayacaksınız yalnız bu işe girmeden önce dikkat edin ekran kartınız çok güçlü oldugu için çok aşırı yüklü miktarda elektrik faturası gelecektir hatta o kadar çokki 6-7 milyar bile gelebilir yabancı forumlarda millet 3-4 k eliektik faturası ödedigini yazıyor türkiyede olunca 15 milyar gelirse şaşırmayın üstünede evde imlathane var diye ceza yiyebilirsiniz :)

elektrik parasını çıkarmaz o zaman

merhaba arkadaşlar bu bitcoin xpm felan duydum biraz para bulursam başlamayı düşünüyorum arkadaşa sordum 10 bin tl felan gerekli dedide saçma geldi işi hem anlatıp hemde nasıl olduğunu anlatabilcek varmı nasıl yapabilirim bu işi

http://www.ytpara.com/konu-disi/14049-son-4-yilin-en-karli-yatirim-araci-bitcoin.html
Not:ama şu şartlarda bizim gibi insanlara bu minerlik gelmez kardeşim şu durumlar onu gösterir gibi :)
Bu arad benim yok ama programlama tasarım vs bilgin varsa tema yaz çiz bişiler yaz bunların parayla devamlı satıldığı güzel siteler var haberi vardı hatta ben bulur yollarım ben kendimi tam olarak geliştirince o işlerede giricen tasarım yazılım vs yabancı siteler tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri