Bitcoin Yatır Kazan !

androitik

Kayıtlı Üye
Yatırım yapacaksanız, geri alamasanız bile üzülmeyeceğiniz bir miktar yatırın !

Arkadaşlar yeni açılan, "Bitcoin yatır daha sonra fazlasını al" sitesi buldum.
Yeni açıldığı için bence sorun olmaz en azından 1 hafta olsun kapanmaz.

TIKLA ÜYE OL !
Refsiz.

Üye olun, yatırın kazanın ! 150 saat sonra geri veriyor !

Siteyi açın, ne kadara ne kadar verdiğini söylüyor, hesap makinesı bile var :D

Sorularınızı sorabilirsiniz ?

Son düzenleme:
Her yerde paylaşılıyor bu tarz şeyler kendinize ait ödeme kanıtı olsa daha iyi olur fikrindeyim

Ponzi (SCAM) olabilir hocam dikkat etmekte yarar var.

Hocam bana sistem çok saçma geldi 2.7 USD yatırıyorsun 150 saat sonra 27 USD oluyor bunu karşılamaları bence imkansız :)

Edit: Yanlış hesaplamışım beyler özür dilerim 2.7 USD'yi 4.05 USD olarak dönüyor :) Mesela %1 kazanmak için 0.01 - 0.1 BTC arası yatırım yapmalısınız demek istiyormuş ben 0.01; 0.1'e dönecek zannettim :) Özet olarak 2.7 USD den 4.05 usdye çıkıyor

Son düzenleme:
kardeşim, Yeni açıldığı için bence sorun olmaz en azından 1 hafta olsun kapanmaz.
nasıl sorun olmaz diyebiliyorsun hayret doğrusu..
daha güvenirliği bile doğru düzgün belli olmayan bir sistem, siteye bitcoin (para) yatırmaktan bahsediyosun...

eminim hiçbir kötü niyetin yok, bizlerin kazançlarına kazanç eklememiz için (tabi ref'i unutmamak lazım) açtın konuyu ama, Allah göstermesin şu sistem güvenilir çıkmasa, 3-5 kişi para kaybetse huzursuz olmaz mısın..

lütfen yazdıklarımı da yanlış anlama :)

Hocam bitcoin bana göre risk işi oraya para yatıracaksanız pişman olmayacağınız bir tutarlar başlayın derim
Not:Daha önce bu konuları çok araştırdım ve risk faktörünün yüksek oluşundan dolayı görmedim.

Ben bu filmi çok kere izledim arkadaşlar sonunda sevgililer kavuşmuyo Para alıp basını gidiyo Adam boyuna bekliyo
Bilmem anlatabildim mi?

Tapatalktan yollandı.

en son yatırdığımız sitede 2 günlükken coinleri bastık.24 saatte kaçmıştı :D

Arkadaşlar gece acil çıkmam gerekti, cevap veremedim. Sitenin ponzi olma ihtimali yüksek, ben size yeni açıldığı için az miktarda yatırıp kazanabilirsiniz diyorum. Ödeme kanıtları vb. koymaya çalışacağım.

Tabi karar sizin. Siz kaybedince tabi üzülürüm hele ben vesile olduysam :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri