Bitcoin YUKARI

okdr kesin konusma abicim geçen sene bitcoin için 2015 in ilk çeyreginde tahmini adet fiyatı 11 bin dolar deniyordu. spekülasyon cok oluyor. aldanmamak gerek herşeye yoklugu sizi üzmeyecek yatırımlar yapın

tabiki kesin konuşamayız sadece tahmin yapabiliriz.Haklısın zaten gidip 100.000 tl yatırım yapılmamalı yapılacak şey 3-5 tl olmalı

Arkadaşlar uzun vadeli yatırım için Bitcoin mi Dolar mı önerirsiniz?
Uzun vadeye gerek yok dostum, 2 hafta öncesine kadar 400 TL te düşmüştü , 2 gün önce 700 e çıktı şuan 610 seviyelerinde..

Panik yapmadan ve galeyana gelenlerden etkilenmezsen güzel bir kar avantajı var. Araştırmanı tavsiye ederim..

Uzun vadeye gerek yok dostum, 2 hafta öncesine kadar 400 TL te düşmüştü , 2 gün önce 700 e çıktı şuan 610 seviyelerinde..

Panik yapmadan ve galeyana gelenlerden etkilenmezsen güzel bir kar avantajı var. Araştırmanı tavsiye ederim..
bu kadar hızlı dalgalanmasının sebebi ne hocam

Bitcoin kumardır pişmanlıktır. 3 sene önce ilk patlamasında 1 günde 5.000 tl param 12.000 tl oldu. Aynı günün sabahı panic sell yüzünden elimde 3.000 tl kaldı. Tekrar yükselir umuduyla parayı 6 ay işleme çalıştım. Sonuç? 1.000 tl çektim yoluma baktım

Kullanıcıların alım - satım işlemleri, piyasadaki coin hacmi, yüklü giriş-çıkışlar, ülkede yasaklanması - kullanıma açılması, bir şirketin bitcoini kabul etmesi vss vs. Bir çok faktör var hocam

Maden yanması da denebilir zira tayland da bitcoin madeni yandıgı için baya yükselmişti 1 ay once

v6X1rLE.png

İyi girdi evet evet iyi girdi 250 lira hemde ^^ Umarım toparlanır be

düşüşün devam edeceğini düşünüyorum.Bu bitcoini de çözmek zor iş.kimse abanıpda üzülmesin herkes bildiği işi yapsın bence :)

günlük yükselişleri büyük sermayeyle yakalayıp kısa süreli alım satımlar denenmeli.

1000 Tl bitcoin dediğin gerçekte de mi 1000 tl yani. :) Şu pc işlerinde çözemediğim nadir şeylerden biriside şu bitcoin arkadaş :) Bir gün sırf şuna bakıcam nedir ne değildir..

1000 Tl bitcoin dediğin gerçekte de mi 1000 tl yani. :) Şu pc işlerinde çözemediğim nadir şeylerden biriside şu bitcoin arkadaş :) Bir gün sırf şuna bakıcam nedir ne değildir..

1 dolar > 2,33 tl gibi düşün

1 btc > 567 tl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri