Bitex - Global borsalarda TL ile işlem yap. - 2020 TL Bonus !

androitik

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar 16 Nisanda ön kayıta başlayan bitex ile global borsalarda (bittrex, binance vb.) TL ile alım satım yapabileceksiniz.

Bitrex bu süreçte üye olanlara 2020 TL komisyon bonusu veriyor.(Verilen para komisyon harcamalarında kullanılabiliyor.)

(Global borsalarda alım satım işlemi için detaylı bilgi yayınlanacaktır. Borsadan detaylı bilgi istedim.)

Üye olun dursun kenarda zarar gelmez ! :D

Ref Link : https://goo.gl/7FxcvS[/SIZE]

Kripto Para Çeşitliliği
Bitex platformunda, 150’den fazla kripto para, uluslararası piyasalarda alınıp satılır.

Uluslararası Piyasalarda En İyi Alım ve Satım Fiyatı
Bitex.com.tr, uluslararası piyasalardaki en iyi kripto para alım ve satım taleplerini toplar ve kullanıcılarına sunar.

Makul Ücretler
Bitex.com.tr, mümkün olan en alt seviyede komisyon talep edecektir.

Kripto para transferleri, banka transferi vb. faaliyet alanımız konusu dışında kalan hizmetlerden, kesinlikle gelir elde etmeyı amaçlamıyoruz.

Alt Üst Limit Yok
Banka transferleri , kripto para alış ve satışlarda teknik koşullar dışında, herhangi bir alt veya üst limit uygulamamız yoktur.

Para çekme işleminiz için havale veya EFT ücreti ödemezsiniz. herhangi limit yoktur.

Bankacılık İşlemeri Çevirimiçi
Bitex.com.tr hesabınızdan, Türk Lirası çekme ve yatırma işlemleriniz, 7/24 çevirimiçi gerçekleşir.

Daha fazla bilgi için sitede ki "Hakkında"sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ref Link : https://goo.gl/7FxcvS[/SIZE]

refsiz:https://goo.gl/obMd3t

Misyonumuz
Türkiye, kripto para piyasında sunulan hizmetleri, dünya standartlarına çıkarmak, piyasayı şeffaf hale getirmek.

İşlem hacimlerini arttırmak.

Türkiye piyasında başarı sağlayıp, dünya kripto para piyasasında hizmet verecek, küresel piyasada söz sahibi olacak bir marka olmak.

Yol Haritamiz
Basit bölümlere ayrılmış bir yol haritamız var.

Ön Kayıt; 16 Nisan - 16 Mayıs
Ön kayıt için, altyapı hazır hale getirilir.

Ön kayıt sırasında, kayıt yaptıran kullanıcılara 2,020 TL ödül hediye edilir.

Ortaklık programı kapsamında, ön kayıt süresince çeşitli sürprizler ve hediyeler, kullanıcılara sunulur.

Ödüller; Bitex.com.tr üzerindeki işlemlerin, komisyon ödemelerinde kullanılabilir.

Beta Testi; 16 Mayıs - 1 Haziran
Dileyen kullanıcılarla, beta testleri yapılacak, sanal varlık alım satım işlemleri gerçekleştirilecektir.

Testlere katılmak isteyen kullanıcılarımız için gelecekte ayrıca duyuru yapılacaktır.

Market Açılış; 1 Haziran 2018
Beta testleri tamamlandıktan sonra, Bitex.com.tr adresi, resmi olarak kripto para alım ve satım işlemlerine başlayacaktır.

Topluluğun Gücü
Lütfen değişimin içinde aktif yer alın, bize destek verin.

Sadece kullanıcımız olmayın, ortaklık programımızdan faydalanın.

Arkadaşlarınıza Bitex.com.tr'den bahsedin, onları da bu değişime katılmaya davet edin.

Üye oldum. Umarım sağlam bir borsa olur
Adı sıkıntı ama bitex, biraz özgün bişey olabilirdi.

Misyonumuz
Türkiye, kripto para piyasında sunulan hizmetleri, dünya standartlarına çıkarmak, piyasayı şeffaf hale getirmek.

İşlem hacimlerini arttırmak.

Türkiye piyasında başarı sağlayıp, dünya kripto para piyasasında hizmet verecek, küresel piyasada söz sahibi olacak bir marka olmak.

Yol Haritamiz
Basit bölümlere ayrılmış bir yol haritamız var.

Ön Kayıt; 16 Nisan - 16 Mayıs
Ön kayıt için, altyapı hazır hale getirilir.

Ön kayıt sırasında, kayıt yaptıran kullanıcılara 2,020 TL ödül hediye edilir.

Ortaklık programı kapsamında, ön kayıt süresince çeşitli sürprizler ve hediyeler, kullanıcılara sunulur.

Ödüller; Bitex.com.tr üzerindeki işlemlerin, komisyon ödemelerinde kullanılabilir.

Beta Testi; 16 Mayıs - 1 Haziran
Dileyen kullanıcılarla, beta testleri yapılacak, sanal varlık alım satım işlemleri gerçekleştirilecektir.

Testlere katılmak isteyen kullanıcılarımız için gelecekte ayrıca duyuru yapılacaktır.

Market Açılış; 1 Haziran 2018
Beta testleri tamamlandıktan sonra, Bitex.com.tr adresi, resmi olarak kripto para alım ve satım işlemlerine başlayacaktır.

Topluluğun Gücü
Lütfen değişimin içinde aktif yer alın, bize destek verin.

Sadece kullanıcımız olmayın, ortaklık programımızdan faydalanın.

Arkadaşlarınıza Bitex.com.tr'den bahsedin, onları da bu değişime katılmaya davet edin.

Üye oldum. Umarım sağlam bir borsa olur
Adı sıkıntı ama bitex, biraz özgün bişey olabilirdi.

Güzel borsalara ihtiyacımız var :D Umarım dediğiniz gibi başarılı olurlar. İsim konusunda bende beğenmedim. Dediğiniz gibi daha iyi olabilirdi. :D

Arkadaşlar, yazıldığı gibi hem lokal olarak borsa içinde hemde dış borsalar ile alımların işlemi yapılabilecekmiş. Kendilerinden bilgi aldım. Daha detayını beta açıldığında öğreneceğiz artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri