Arkadaşlar bayramda istanbul eskişehir yola cıktı tam yola çıkmaya baslayınca arka tekerden zıırrrr diye sürme sesimi öyle bir sey geliyor hani tramvay geçince demir demire sürterya öyle herneyse bir kaç kişiye sordum balata bitik dedi bayram günü heryer kapalı bir adamdan kaliteli bir çift balata aldık. Geldik eve dedim ben değiştiririm herneyse baya bir ugrastık çünki fren pistonunun geriye nasıl itileceğini bilmiyorduk servisi aradık tarif etti yaptık. Öne baktık dedilerki oo ön çok iyi birsey olmaz. çok bilmişlere güvendik geldik istanbula. Bu seferde ön frenler ötmeye basladı gelen geçen bana bakıyor o kadar çok ses çıkartıyor şimdi bana serviste 5000 kagıt ücret çıkartıyorlar ben kendi evimde bunu 200 tlye hallettim işçilikde benden daha iyi yaparım hani anlamam ama fobi amaçlı söktak yaparım geçen yine böyle bir sey olmustu 3 vida fazlalık çıkmıştı işte bunlar hep tasarruf gelelim özete ben yola çıksam bassam burdan eve dayanırmı araba bilen basına gelen varmı servise gitmek istemiyorum.