Bitik bir haldeyim

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dooo

Yasaklanmış
Dostlarım abilerim şuan bunları yazarken bile fenalaşıyorum. Dün akşam 8-12 arası içki içtim votka 12den sonra istirfa etmeye başladım şu içsem bile istirfa ediyorum en az 20 kere istifra etmiişimdir midem bomboş doktora gittim iğne yaptı 4 ilaç vrdi tok karna içilcek ben su içemiyorum tok nasıl içebilirim şuan çok kötüyüm doktor pek takmadı suyu istifra eden ilk kişi benim galiba sizce napmalıyım biraz daha kötüleşirsem bu sefer ambulans çağırcam

Ateşimde var 38 derece

Hocam içmeden önce zeytin yağlı bişeyler yedinmi daha doğrusu yon şekilde zeytin yağı olan yiyecekler? Aslında her alkolden sonra yapılması gereken şey belki saçma gelecek bunu bana İşinde uzman Prof.Dr. bi tanıdığım söyledi akıllarda bulunsun, akşam ne içtiniz mesela bira sabah kalkınca 1 çay bardağı bira içecekmişsiniz bunun sebebi uykuda olan mideyi kaldığı yerden alıştırmasıymış ondan sonra hafif yemek lazımmış. Saçma gelebilir kendim denedim gerçekten rahatlatıyor, bu arada 1 tek limon suyunu istifra etsende etmesende mutlaka iç ama bir seferde çok rahatlatacak seni, gelişmeleri yaz.

Dostlarım abilerim şuan bunları yazarken bile fenalaşıyorum. Dün akşam 8-12 arası içki içtim votka 12den sonra istirfa etmeye başladım şu içsem bile istirfa ediyorum en az 20 kere istifra etmiişimdir midem bomboş doktora gittim iğne yaptı 4 ilaç vrdi tok karna içilcek ben su içemiyorum tok nasıl içebilirim şuan çok kötüyüm doktor pek takmadı suyu istifra eden ilk kişi benim galiba sizce napmalıyım biraz daha kötüleşirsem bu sefer ambulans çağırcam

Ateşimde var 38 derece

geçmiş olsun..derdin neydi be adem,aklıma votkanın sahte olma ihtimali geldi!!!

Ateşimde var 38 derece

Votkayi bunyenin kaldiracagindan daha fazla ictiginde bu etkileri gostermesi normal. Su icmeye devam et, devam et ki kanindaki alkol orani dussun sende rahatla. Suanda oyle hissetmenin sebebi vucudundaki alkol orani. Dahada dayanamazsan cagir ambulansi suan beklemene gerek yok.

git acile doktora söyle bi serum yapsın doktor kontrolünde dur

2 tane büyük pide yedim bol yağlıydı kantine gidicek halim hiç yok çok fenayım yurttayım

---------- Mesaj saat 12:20:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:45 civarında gönderildi. ----------

Doktora 5 kez söyledim adam hiç ilgilenmedı iğne yaptı saldı

---------- Mesaj saat 12:21:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:49 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca 4 kişi içtik onlarda istifra etti ama başka bişi yok

---------- Mesaj saat 12:23:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:21:10 civarında gönderildi. ----------

Yurttayız memlekete döncektik bugün bi kaçamak yapalım dedik tövbe ettim azıma sürmem eğer bugünden canlı çıkabilirsem

Hocam zehirlenmissiniz siz bence sadece sendeolsa anlicam ama 4 kisi perte cikmis doktor git zaman kaybetmeden midene baktir, su siralar cakma alkoller piyasada

Hastaneden 20dk önce geldim şuan anca cesedimi getirirler gidecek halim yok heryere istirfa ettim temizleyemiyorumda burda ölüp gidicem şaka maka :)

Sakın ölme mındar gidersen öbür tarafa

Hastaneden 20dk önce geldim şuan anca cesedimi getirirler gidecek halim yok heryere istirfa ettim temizleyemiyorumda burda ölüp gidicem şaka maka :)

ambulansi ara, bi serum takarlar kendine gelirsin. bidahada icme votka falan belliki bunyen alisik degil.

Allah şifa versin arkadaşlar tavsiyede bulunmuş ben zaten 1-2 sene ara ara içtiğim içkiye gecen sene temelli tövbe etmeden önceki son içkim votkaydı bizde 3 arkadaştık 2 miz içiyorduk binboğa en büyüklerden o değilde ben pek içen adam değildim nasıl oldusa o anın gazı ile yarım yarım sek sek neyin kafası neyin havasıyla yaptısam götürdüm şişenin yarısından biraz fazlasını öyle götürmüşüm farkında olmadna müdür arkadaş zorla almış şişeyi benden verirkende dibinde biraz kaldığını gördüm ertesi gün akşam gözümüzü bi açtık ölüyoz işe nasıl gittik o arkadaşla bilmiyom 2 -3 gün birşey yiyemedim bizde açtık o gün pide kebap yemiştik içmeden önce açsanız pek bir şey yemeyin özellikle yağlı şeyler çokta içmeyin içenler bizim gibi bokunu çıkarmadan içsin mümkünse bırakın :)

allahtan içtiğim arkadaşım hem müdürüm hemde vardiyada sadece biz olcağımızdan o 2-3 gece idare etmiştik :D kötü yani bilirim çok kötü oldun sallayan yok baktın ambulans ara baktın sallamıyolar zaten gidiciyiz de kendi kendine( alah korusun tabide o halde insan gidici gibi hissediyor ) bas yaygarayı baksınlar

not : geçmiş olsun dicektim ama dayanamadım :D

Eğer sahteyse etkileri nelerdi kaç gün sürer kalıcı bi rahatsızlık bırakırmı

Youtube hesablarını vasiyetin de bana yazabilirsin.

geçmiş olsun içki kötülüklerin anası bak başına ne geldi :)

eczaneden alka-seltzer al iç,mideni temizler-sonrada nane limon kaynatıp içeceksin,başka türlü kendine gelemezsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri