Bitik bir haldeyim

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
hocam marka model söyleyin bizde alırken dikkatli olalım

bazooka titanic derken kolonyayı dayıyolar gibime geliyo artık :D

bence alkol değil de.. sen akşam midenide üşütmüşsün.. bu ateş ve mide bulantısı sebebi ondandır diye düşünüyorum.... korunaklı bir mekanda mıydınız ?yada üzerinizdeki kıyafetler yazdan kalma olabilir..... üşütmüşsünüz
tütün ve tütün mamaullerınden uzakdur. sirtahat etemelisin.. ateş için bir takım bişeler kullana bilirisn dicem ama doktara gitmişsin o denılenı yap... vucuttakı alkol atılana kadar istifra edebilirsin buda normal.. hatta alkol ve sigara varsa onuda bırakabilirsin miden okadar bıkmış ;) bir tiksintide oluşmuş oldu...
Doktor tavsiyesine uymak en güzeli... bazı sağlık hatları var sağlık bakanlıgı onlarıda arayabilirsin aktlına yatmayan konular ve durumlarda..... geçmiş olsun

Kardeşim buz gibi bir duşa gir önce ateşini alsın.Ayrıca yatak,yorgan yatarsan daha da ateşin çıkar kalk bi kendine gel.Tuzlu mamüller tüket.1-2 güne tam olarak atlatırsın durumu.
Geçmiş olsun ;) içkinin kafası güzeldir,böyle çakırkeyf olursun dünya umrunda olmaz ya işte orda bırakacaksın!! sonra işler çok sarpa sarıyor :)

sen içme hafız ciddi diyorum geçmiş olsun

absolut içtiysen normal bir süreç, bünyen kaldırmamış ne içtiğinin farkındasın değil mi ?

Kolonya kokuyor demişsin kolonya içseydin daha iyiydi ciddiyim :)

sen içme hafız ciddi diyorum geçmiş olsun

absolut içtiysen normal bir süreç, bünyen kaldırmamış ne içtiğinin farkındasın değil mi ?

Kolonya kokuyor demişsin kolonya içseydin daha iyiydi ciddiyim :)

hocam bn fazla içen biri değilim arkadaşlarla makara felen öyle içiyoruz dün gaza geldik 4 kişiydi 70lik votka alıcaktk dedık 2 tane 70 lık yapak geldık fondip yaptık 2 tane 70 liği sonra kafalar hafif iyi oldu gıttı 2 bıra aldık onuda içtim arkadaştan kalan yarım extrayıda içtim ama çogu şeyi hatırlamıyorum gelmiş yurda sızmışız :D töbe ettim ama ya benim midem apaçık kaldırmıyor

hocam bn fazla içen biri değilim arkadaşlarla makara felen öyle içiyoruz dün gaza geldik 4 kişiydi 70lik votka alıcaktk dedık 2 tane 70 lık yapak geldık fondip yaptık 2 tane 70 liği sonra kafalar hafif iyi oldu gıttı 2 bıra aldık onuda içtim arkadaştan kalan yarım extrayıda içtim ama çogu şeyi hatırlamıyorum gelmiş yurda sızmışız :D töbe ettim ama ya benim midem apaçık kaldırmıyor

fatihten kalan yarım şarabı da ben bi içtim :D

şu lipton buzlu çaylardan iç iyi gelir,su istemiyor vücut akşamdan kalınca.

müzik açınca bıle mıdem bulanıyor ne ayak lan :D dün köprü altında yatmışız galıba tecavüzmü ettiler :D

hocam öleceksen kanalını bana verebilirsin nasıl olsa işine yaramaz :D :D :D şaka bir yana çok geçmiş olsun hocam ... bende çok nadir alkolü fazla kaçırdıgım zaman öyle oluyorum.. sonra diyorum ki bidaha tövbe içkimi :D aradan zaman geçince devam :D tabi abartmıyorum o kadar .... ama sana şunu söyliyim hocam böyle durumlarda su içersen tazelenir... en azından bende öyle etki yapıyor :D türk kahvesi iç şekersiz.. Daha sonra ayva yada elmanın üzerine limon sık ve toz türk kahvesi serpiştir ye :D ben barmenlik yaparken alkolden bayılanlara öyle yapıyordum.. tekrar geçmiş olsun

Votkayi bunyenin kaldiracagindan daha fazla ictiginde bu etkileri gostermesi normal. Su icmeye devam et, devam et ki kanindaki alkol orani dussun sende rahatla. Suanda oyle hissetmenin sebebi vucudundaki alkol orani. Dahada dayanamazsan cagir ambulansi suan beklemene gerek yok.

Su içmeye devam et belki daha fazla kusacaksın ama alkol oranı azalacak.

Arkadaşım yanlış anlama ama şu forum için ne kadar saçma sapan bir konu olmuş. Hadi bir hastalığın olur çare bulamazsın, buradan yardım ararsın da, Ben içtim kusuyorum nedir?
Bu tür konuları sohbet forumlarında açmak daha mantıklı olacaktır. Alkol almışın, alkolün miğdede oluşturduğu enzimatik yapıyı sen dışarı atana kadar rahatsızlık vermeye devam edecektir. Doktora gitsen ne yapacak? En fazla bir iğne yapar seni gönderir. Eğer alkol sahteyse miden yıkanır yine salarlar. Ayrıca google diye bir kavram var Al buraya tıkla, cevap bul. Bu tür konulara yöneticilerinde müdahale etmesi gerekir diye düşünüyorum

yorum yapan elleriniz dert görmesın cok sagolun hayatımda gecırdıgım en kötü günlerden bırı allah kımseye yaşatmasın böle acı tahmın edılemıcek kdar

yorum yapan elleriniz dert görmesın cok sagolun hayatımda gecırdıgım en kötü günlerden bırı allah kımseye yaşatmasın böle acı tahmın edılemıcek kdar

Ertesi gün pişmanlığı yaşıyorsun şuan bir süre daha bilinçaltında kalacaktır yaşadığın tiksinçlik vodkaya geri dönebileceğini düşünüyorum en geç 1-2 aya :)

Şaraptan tiksindiğim 5-6 sene önce bir gün vardı o günden bu yana şarap içmem ama şarabın tiksinçliği hepsinden kötü. Vodkayı bırakma devam toparlayınca ;)

Ertesi gün pişmanlığı yaşıyorsun şuan bir süre daha bilinçaltında kalacaktır yaşadığın tiksinçlik vodkaya geri dönebileceğini düşünüyorum en geç 1-2 aya :)

Şaraptan tiksindiğim 5-6 sene önce bir gün vardı o günden bu yana şarap içmem ama şarabın tiksinçliği hepsinden kötü. Vodkayı bırakma devam toparlayınca ;)

içersemde fondıp yapmam yavaş yavaş kafa olak dıye 20dkkda 2 70 lıgı bıtırdık 4 kşi

biraz iyileştim gibi şuan gidip çorba içicem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri