D
daralll
Guest
tuzlu bir şeyler ye fıstık falan gibi.kusmayı kesebilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağol hayır itude değilim
hocam marka model söyleyin bizde alırken dikkatli olalım
bazooka titanic derken kolonyayı dayıyolar gibime geliyo artık![]()
sen içme hafız ciddi diyorum geçmiş olsun
absolut içtiysen normal bir süreç, bünyen kaldırmamış ne içtiğinin farkındasın değil mi ?
Kolonya kokuyor demişsin kolonya içseydin daha iyiydi ciddiyim![]()
hocam bn fazla içen biri değilim arkadaşlarla makara felen öyle içiyoruz dün gaza geldik 4 kişiydi 70lik votka alıcaktk dedık 2 tane 70 lık yapak geldık fondip yaptık 2 tane 70 liği sonra kafalar hafif iyi oldu gıttı 2 bıra aldık onuda içtim arkadaştan kalan yarım extrayıda içtim ama çogu şeyi hatırlamıyorum gelmiş yurda sızmışıztöbe ettim ama ya benim midem apaçık kaldırmıyor
fatihten kalan yarım şarabı da ben bi içtim![]()
Votkayi bunyenin kaldiracagindan daha fazla ictiginde bu etkileri gostermesi normal. Su icmeye devam et, devam et ki kanindaki alkol orani dussun sende rahatla. Suanda oyle hissetmenin sebebi vucudundaki alkol orani. Dahada dayanamazsan cagir ambulansi suan beklemene gerek yok.
yorum yapan elleriniz dert görmesın cok sagolun hayatımda gecırdıgım en kötü günlerden bırı allah kımseye yaşatmasın böle acı tahmın edılemıcek kdar
Ertesi gün pişmanlığı yaşıyorsun şuan bir süre daha bilinçaltında kalacaktır yaşadığın tiksinçlik vodkaya geri dönebileceğini düşünüyorum en geç 1-2 aya
Şaraptan tiksindiğim 5-6 sene önce bir gün vardı o günden bu yana şarap içmem ama şarabın tiksinçliği hepsinden kötü. Vodkayı bırakma devam toparlayınca![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.