BitRoi(saatlik düzenli ödeme-yeni site)ödeme kanıtlı

• Kullanıcı juanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz sistemler çoğalmaya başladı sonumuz hayrola :)

Edit : Site açılmıyor bu arada.

Hocam işyerindeydim, ancak yanıtlayabiliyorum, site gayet güzel bir şekilde çalışıyor şimdiye kadar 10 gündür içierideyim sitenin hiçbir faul'ünü görmedim, bu sistemlerde en önemlisi ilk etapta yatırımımızı çıkartmak olacaktır sonrasında gittiği yere kadar bekleyeceğiz

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

Yanlış anlamadıysam her saat btc ye para alıcaz?
Öyleyse hemen giriyorum küçük bi miktarla :)

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

Sırf facebook görevleri yüzünden çıktım sistemden :D

Aynen hocam her saat para alıyoruz sitedeki hesabımıza, ne Zaman cüzdanınıza çekeceğiniz kendi insiyatifinize kalmış tabi :).zaten 'make deposit' kısmında ne kadar btc yatırırsan potansiyel saatlik ve günlük geri dönüş miktarı alt kısımda gösterilecektir size

benim para hala siteye yansımadı, blockchain.info dada onay falan görünmüyor kaç saattir doğrulanmamış işlemde takılı kaldı Allahtan denemek için ufak bişey attıydım

benim para hala siteye yansımadı, blockchain.info dada onay falan görünmüyor kaç saattir doğrulanmamış işlemde takılı kaldı Allahtan denemek için ufak bişey attıydım

3-6 onay olana kadar bekletiliyor dendi bana. Tavsiyem supporta yazmanız elinizdeki bilgileri. Onlar uğraşıyor peşinden.

Öncelikle belirteyim konuyu açmadan önce bir miktar yatırım yaptım, ödeme aldıktan sonra konuyu açmaya karar verdim.
BitRoi; Coinad ve Beeads adminleri tarafından kurulmuş bir yatırım sitesidir.bu iki siteyi kullananların bildiği gibi bu site de gelirini arbitrajdan saglamakta. Sitenin İngiltere onaylı sertifika linki
https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09968629

5 çeşit yatırım planı mevcut sitede ben şimdiye kadar 0.1 btc yatırımda bulundum 0.0025 btc toplamda günlük olarak hesabıma yansıyor.ödemeler saatlik olarak gönderilmekte.(ödeme kanıtı ekte görülmekte 0.0075 çekimde bulundum)
Site yeni açıldığından, referans siteleri ve belgeleri bir süre sitenin ayakta duracagı izlenimini verdi bana arzu ederseniz sizde deneyebilirsiniz.herhangi bi soru veya bilgi almak için elimden geldiğince yardımcı olabilirim..bol şanslar

REF'li:tıkkkkk:)

Ref'siz:tık :(

Değişik Olacak Ama Para neye göre Kazanç getiriyor,Faiz sistemi gibimi? Yani Kazanç Helal mi?

3-6 onay olana kadar bekletiliyor dendi bana. Tavsiyem supporta yazmanız elinizdeki bilgileri. Onlar uğraşıyor peşinden.

Onaylamaya başlasa sıkıntı değilde :) onayın yanında doğrulanmamış İşlem yazıyor,sizin dediğiniz gibi destekten yazıcam bakalım sonuç ne olacak.

Benim ki 3. onayda hemen otomatik aktif olmuştu

Her iki saatte bir buna girip ödeme talep ederim ben ya :D Her şeyin ötesinde çok eğlenceli bir olay :D :D Yine belirteyim riskli, ben 10 gün falan böyle takılıp sonra tüm parayı çekmeyi deneyeceğim bakalım problem yaşayacak mıyım? Bir sonraki gün paranızı çekebiliyorsunuz her seferinde şuanki sistemde. Bu sistem çok yeni. Bu nedenle çok hızlı çökmezse daha gideri var gibi geliyor :)

a3nr64.png

an itibarıyla siteye ulaşamıyorum genel bir sorunmu var yoksa sadece bendemi sıkıntı var? [MENTION=16140]juanberk[/MENTION]; [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; [MENTION=13218]aragon[/MENTION];

an itibarıyla siteye ulaşamıyorum genel bir sorunmu var yoksa sadece bendemi sıkıntı var? [MENTION=16140]juanberk[/MENTION]; [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; [MENTION=13218]aragon[/MENTION];

Bende problem yok hocam.

Hocam herhangi bir sorun yok bende de, bu arada deposit iniz benim hesabıma yansımış, sizin yatırımınız da yansımış olmalı

Değişik Olacak Ama Para neye göre Kazanç getiriyor,Faiz sistemi gibimi? Yani Kazanç Helal mi?

Hocam açıkçası bu ve bunun gibi siteler bizim yatırımlarımızı başka mecralarda değerlendirip bize kâr ortağı olarak ödeme yaparlar bi nevi paramızı çalıştırmış oluyorlar.ancak kesinlikle helal-haram konusunda bi yorum yapmak haddim değil, tercih sizin hocam

24 saat boyunca problemsiz ödeme aldım; ancak yurtdışındaki mecraları incelediğimde pek iyi yorumlar gelmediğini gördüm siteyle ilgili. (Yeni olduğu için de olabilir tabi.) Ancak ben toplam yatırdığım paranın %50sini ve 1 günlük kazancı çektim. Anında hesabıma geçti herhangi bir problem olmadan. Yani 1000 tl yatırırsanız ertesi güne 1025 tl olarak problemsiz çekmeniz mümkün oluyor. ben yaklaşık 500+25 tlsini çektim. Sistemin içinde 500 ü bıraktım sadece. Denemek için yaptım yani küçükten hafif büyük miktarları da ödüyorlar mı diye. Ödüyorlar şuanda.

Tüm parayı çektim ben arkadaşlar, 30 tl gibi bir karım oldu 1,5 günlük süreçte. Ödeme konusunda problem yaşamadım ancak uzun süreli güvenemedim yabancı yorumlar nedeniyle :)

An itibariyle yatırımımı positive döndürdüm arkadaşlar, bundan sonra her saat kazanç işlemeye başlayacak hesabıma, şimdiye kadar 4 kere Çekim talebinde bulundum hiçbir sorunla karşılaşmadım, tüm işlemler max 2 dk içerisinde gerçekleşti.site altyapısı monitör sitelerindeki raitingleri de başarılı şekilde sürüyor, sisteme devam edeceğim an itibariyle :)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 27
BitRoi ilk 3000 kişiye özel minimum 1 btc lik yatırıma karşılık 'Special Edition' bir etkinlik başlattı.1 btc lik yatırıma saatlik %0.3750 günlük %9 geri dönüş sağlıyor.yani yaklaşık 11 günde yatırım %100 iki katı kazanç sağlıyor, ayrıntılı bilgi için siteyi inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 18
BitRoi ilk 3000 kişiye özel minimum 1 btc lik yatırıma karşılık 'Special Edition' bir etkinlik başlattı.1 btc lik yatırıma saatlik %0.3750 günlük %9 geri dönüş sağlıyor.yani yaklaşık 11 günde yatırım %100 iki katı kazanç sağlıyor, ayrıntılı bilgi için siteyi inceleyebilirsiniz.

Sistemde bir problem var sanırım. Daily limit'e takıldınız diyor 4-5 gün önce yatırdığım parayı geri çekmek istediğimde. Sistemin patlaması yakın gibi geliyor :) Ya da patladı.

Sistemde bir problem var sanırım. Daily limit'e takıldınız diyor 4-5 gün önce yatırdığım parayı geri çekmek istediğimde. Sistemin patlaması yakın gibi geliyor :) Ya da patladı.

Bu tür kampanyalar sistemin patlamasına yakın yapılır ki daha iyi bir yatırım toplanabilsin.Ancak şöyle bir şey de var; parayı çekmek için bir süre bekletiyorsa bu iyi bir şey.Çünkü sistemin ömrünü uzatır.Ben bu siteye katılmadım ve istatistiklerini takip etmedim.Site sahibinin aklından ne geçiyor kim bilir. :)

Bu tür kampanyalar sistemin patlamasına yakın yapılır ki daha iyi bir yatırım toplanabilsin.Ancak şöyle bir şey de var; parayı çekmek için bir süre bekletiyorsa bu iyi bir şey.Çünkü sistemin ömrünü uzatır.Ben bu siteye katılmadım ve istatistiklerini takip etmedim.Site sahibinin aklından ne geçiyor kim bilir. :)

Bir kısmını çekebildim paranın, günlük limit koymuşlar. Yatırdığınız toplam miktara göre belli bir oranını çekebiliyorsunuz; ancak hiçbir yerde de belirtilmemiş bu tarz bir şey. Daha önce toptan çekmiştim problem yoktu. Yeni koymuşlar limiti. Öyle olunca çekebildiğim kısmı çektim Atlant'a yatırdım :d Çektikçe oraya artık :D

29 marttan itibaren siteye katılmış bulundum, yatırım ve Çekim işlemlerinde herhangi bi problemle karşılaşmadım henüz işleyiş gayet yolunda devam ediyor.sitede en olumlu gördüğüm durum yatırım yaptıktan sonra ilk 24 saat tamamlandıktan sonra dilersek ana para ile karımızı Çek'im yapabiliyoruz.hatta [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bahsettiniz diye özellikle denedim herhangi bir limitlere falan takılmadan Çekim yapabildim, hatta [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocamın yorumu üzerine kendisinin görüşleri bana çok mantıklı gelip, bütün yatırımımı çekip 3 gün kadar gidişatını takip ettim, ancak stabiliteyi koruyor durumda site, bir miktar yatırımla daha bulunacağım bitroi de.totalde yatırımımı Bitroi ve Atlantinv'ye dağıtmış bulunuyorum.tahminime göre 2-3 ay daha süreyle ayakta kalacaktır oturmuş oldu sistemi şimdilerde,ancak en önemlisi kendi accountumda gördüğüm kadarıyla references olduğum sizlerin ilk etapta yatırımınızı çıkarıp kâra geçirene kadar ayakta durması benim için mutluluk verici olacaktır

29 marttan itibaren siteye katılmış bulundum, yatırım ve Çekim işlemlerinde herhangi bi problemle karşılaşmadım henüz işleyiş gayet yolunda devam ediyor.sitede en olumlu gördüğüm durum yatırım yaptıktan sonra ilk 24 saat tamamlandıktan sonra dilersek ana para ile karımızı Çek'im yapabiliyoruz.hatta [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bahsettiniz diye özellikle denedim herhangi bir limitlere falan takılmadan Çekim yapabildim, hatta [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] hocamın yorumu üzerine kendisinin görüşleri bana çok mantıklı gelip, bütün yatırımımı çekip 3 gün kadar gidişatını takip ettim, ancak stabiliteyi koruyor durumda site, bir miktar yatırımla daha bulunacağım bitroi de.totalde yatırımımı Bitroi ve Atlantinv'ye dağıtmış bulunuyorum.tahminime göre 2-3 ay daha süreyle ayakta kalacaktır oturmuş oldu sistemi şimdilerde,ancak en önemlisi kendi accountumda gördüğüm kadarıyla references olduğum sizlerin ilk etapta yatırımınızı çıkarıp kâra geçirene kadar ayakta durması benim için mutluluk verici olacaktır ��

Hocam yaklaşık olarak ana parayı çektim ben de dediğiniz gibi; ancak kazanç kısmında her gün yaklaşık 10 tl tarzında bir limit var :S daily limit deyip duruyor. Neden diyor hiç anlamadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri