Bittimi yani :'(

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Kusura bakmayın başlığı seçemedim üzüntüden :S Kanallarımın olduğu hesaba girmeye çalıştım az önce alttaki sayfaya attı. 2 3 aylık emek çöpte mi yani şuan. Ben de mi o boşa kürek çekenler kervanına katıldım :'(
txuj.png

gecmiş olsun.
sanırım tüm kanallarınız 1 gmail e baglıydı.

Benimde 13 günlük emek boşa gitti bi anda 2 kanalımın para kazanması kapatıldı.Resmen dibe vurdum yapacak bir şey yok .Ayrıca neden bütün hesapları tek gmail bağladın ?Yeni hesap niye açmadın?

dostum sinirlenecek bişey yok
bende 2 ay ugrastım son 5 gün para kazanmaya basladım tüm hesaplarım kapatıldı.
üzülecek bişey yok
yeniden baslayacaksın

bunlar var olan kanallardı, son 1 aydır ne toplu yüklüyorum, ne de telif aldım. arada bot ve manuel. Yeni adsense açıp kanal bağlamayı düşünemedim eşşek gibi. Birşey olmaz dedim heralde. Sütten yandı ağzım hem de çok fena.. :S Önemli olan şuana kadar kazandığım parayı alamıcam demi.. off...

---------- Mesaj saat 01:20:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:28 civarında gönderildi. ----------

dostum sinirlenecek bişey yok
bende 2 ay ugrastım son 5 gün para kazanmaya basladım tüm hesaplarım kapatıldı.
üzülecek bişey yok
yeniden baslayacaksın

öyle be.. aralığa kaldı ilk ödeme hevesi ha bizim.. o kadar uğraştığı hesaba girip o yazıyı görünce çöküyo insan. ne heves kalıyor ne bişe.. :/

Bende hep forumda okuyodum hesabım para kazanmaya kapatıldı neden acaba diye merak ediyodum.
Hiç bir videoma telif gelmediği halde hesap para kazanmaya kapatıldı uyarısını gördüm..Senin ban sebebin neydi açıklar mısın?

Hocam geçmiş olsun. Ben de tek mail çalışıyorum ama ana hesabı kullanmıyorum. siz ana hesabı da kullanıyor muydunuz?;

Bende hep forumda okuyodum hesabım para kazanmaya kapatıldı neden acaba diye merak ediyodum.
Hiç bir videoma telif gelmediği halde hesap para kazanmaya kapatıldı uyarısını gördüm..Senin ban sebebin neydi açıklar mısın?

Hiçbir fikrim yok. En son bir kanalıma girdim, 30 tane video yükledim, para kazanmayı aktifleştirdim, tüm kanallarıma gitmek için hesabı değiştire tıkladım ve bu yazı..

---------- Mesaj saat 01:23:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:50 civarında gönderildi. ----------

Hocam geçmiş olsun. Ben de tek mail çalışıyorum ama ana hesabı kullanmıyorum. siz ana hesabı da kullanıyor muydunuz?;

hayır sadece bikaçtane video vardı oda en başta hiçbirşey bilmezken yanlışlıkla atmıştım.

Benim başıma da geldi böyle birşey biliyormusun aksine ben sevinmiştim :) Çünkü çektiğim işkence beni dahada hırslandırdı Bak şimdi abicim sırayla yapacağın işlemleri söylüyorum.... Yeni bir başlangıç yap . Muhtemelen 1 gmail' e bağlı bir çok kanalın oldugu için ve aynı tarz videoları yüklediğin için spam yedin.

- Gmail Aç 1 Gün Beklet
- 1 Gün Bekledikten Sonra Kanal Oluştur...
- Ve bu şekilde bu tarz gmailler ve kanallar depolamaya çalış ilk etapta
- Gmail + Kanal Sayın 30 Ulaştığında Gmail açmayı bırak
- Sadece ama sadece Kaza videoları yükle [Ben sadece bunu yapıyorum]
- Gmaile alt kanal oluşturmadan Plus ile ilişkilendir .. Ama Gerçek ad ve soyad olmasına özen göster
- Eğer alt kanal oluşturduysan da Plus ile bağını devre dışı bırak
- Kanallara ilk etapta 10 Video At [Menüel olarak elle farklı dakikalar içinde]
- 6-7 gün sonra Adsense ile ilişkilendir
- Ve bu döngüyü bu şekilde devam ettir.

Kanallar elbet kapanacak ama ben bu yöntemi kullanarak kanallarımın hep uzun süreli ayakta kalmasını sağlıyorum

Geçmiş Olsun bu arada ..

geçmiş olsun hocam
sizin kanallarınızın para kazanması muhtemelen kapatılmamıştır.
o yüzden adsenseye bağladığınız kanalların parasını alırsınız.

Benim başıma da geldi böyle birşey biliyormusun aksine ben sevinmiştim :) Çünkü çektiğim işkence beni dahada hırslandırdı Bak şimdi abicim sırayla yapacağın işlemleri söylüyorum.... Yeni bir başlangıç yap . Muhtemelen 1 gmail' e bağlı bir çok kanalın oldugu için ve aynı tarz videoları yüklediğin için spam yedin.

- Gmail Aç 1 Gün Beklet
- 1 Gün Bekledikten Sonra Kanal Oluştur...
- Ve bu şekilde bu tarz gmailler ve kanallar depolamaya çalış ilk etapta
- Gmail + Kanal Sayın 30 Ulaştığında Gmail açmayı bırak
- Sadece ama sadece Kaza videoları yükle [Ben sadece bunu yapıyorum]
- Gmaile alt kanal oluşturmadan Plus ile ilişkilendir .. Ama Gerçek ad ve soyad olmasına özen göster

- Eğer alt kanal oluşturduysan da Plus ile bağını devre dışı bırak
- Kanallara ilk etapta 10 Video At [Menüel olarak elle farklı dakikalar içinde]
- 6-7 gün sonra Adsense ile ilişkilendir
- Ve bu döngüyü bu şekilde devam ettir.

Kanallar elbet kapanacak ama ben bu yöntemi kullanarak kanallarımın hep uzun süreli ayakta kalmasını sağlıyorum

Geçmiş Olsun bu arada ..

Allah Razı Olsun abi. Yardım için de teşekkürler. Anladığım kadarıyla, direk google hesaplarına yükleme yapıyorsun, kanal açmadan ?Gmaile alt kanal oluşturmadan plus ile bağla demişsin ya.

---------- Mesaj saat 01:35:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:54 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun hocam
sizin kanallarınızın para kazanması muhtemelen kapatılmamıştır.
o yüzden adsenseye bağladığınız kanalların parasını alırsınız.

Allah razı olsun, şuan alabileceğim en iyi haber bu olur heralde. öyle birşey mümkünmü ? ana hesap gitti, alt kanallarda durum ne bir bakayım ? Yüklediğim bir video da hala reklam çıkıyorsa, bu para kazanmaya açık ve ödeme alırım demek olur mu?

bu ara da arkadaşında dediği gibi şu ana kadar kazandığın para büyük bir ihtimal yatar ama fazlada heveslenme derim

[/COLOR]

Allah razı olsun, şuan alabileceğim en iyi haber bu olur heralde. öyle birşey mümkünmü ? ana hesap gitti, alt kanallarda durum ne bir bakayım ? Yüklediğim bir video da hala reklam çıkıyorsa, bu para kazanmaya açık ve ödeme alırım demek olur mu?[/QUOTE]

hocam bunlar adsense hesabınıza bağlı değil miydi zaten
sizin kanallarınız kapatılmış
ister ana kanal ister bütün kanallar kapatılmış olsun
ödeme alırsınız(bunu söylememin sebebi % 95 ihtimal kanalınız para kazanmaya kapatılmamış sadece kökten kapatılmış
para kazanmaya kapatılan kanallar da ise videolar duruyor kanalda ama para kazandırmıyor
benim şimdiye kadar edindiğim izlenime göre genel olarak böyle

baktım şuan, neden olan kanalı buldum heralde, çünkü o kanalın indexlenmiş olan bi videosuna tıkladım, bu kanala bağlı youtube hesabı fesh edildiğinden erişilemiyor dedi ilk, sonra çıktım birdaha girdim bu kanal spam, yanlış içerik yönlendirilme v.s gibi şeylerden dolayı askıya alındı yazdı. Aynı kategoride bi kanalım vardı, benzer bir video vardı onu açtım o kanal açıldı, reklamlı videousuna baktım, reklam da çıktı. Ayrıca birde adsense ye bakayım dedim, görüntülenmeler artmış. Sizce nolur bundan sonra ?

baktım şuan, neden olan kanalı buldum heralde, çünkü o kanalın indexlenmiş olan bi videosuna tıkladım, bu kanala bağlı youtube hesabı fesh edildiğinden erişilemiyor dedi ilk, sonra çıktım birdaha girdim bu kanal spam, yanlış içerik yönlendirilme v.s gibi şeylerden dolayı askıya alındı yazdı. Aynı kategoride bi kanalım vardı, benzer bir video vardı onu açtım o kanal açıldı, reklamlı videousuna baktım, reklam da çıktı. Ayrıca birde adsense ye bakayım dedim, görüntülenmeler artmış. Sizce nolur bundan sonra ?

o adsense yi biraz dinlendir
bağlı olan kanallar kazandırmaya devam etsin
pc deki yada vds deki bütün çerezleri vs sil
yeni kanal ve yeni bir adsense ile devam et bence
mantıklı olan o şu aşamada
sonra elindeki adsenseden de olma
bayramın 1. günü yaklaşık 40 kanalımın para kazanması kapatıldı
hepsi aynı adsenseye bağlı
ordan ödeme alacağım için şimdilik dokubmadım ona
2. bir adsense ile devam ediyorum

o adsense yi biraz dinlendir
bağlı olan kanallar kazandırmaya devam etsin
pc deki yada vds deki bütün çerezleri vs sil
yeni kanal ve yeni bir adsense ile devam et bence
mantıklı olan o şu aşamada
sonra elindeki adsenseden de olma
bayramın 1. günü yaklaşık 40 kanalımın para kazanması kapatıldı
hepsi aynı adsenseye bağlı
ordan ödeme alacağım için şimdilik dokubmadım ona
2. bir adsense ile devam ediyorum

bottaki hesapları kaldırdım, çerezleri felan sildim, bidaha o hesaba dokunmam. İnşallah, kalan kanallar o şekilde devam eder.. Yeni kanal ve adsense açıcam tabi tel bulabilirsek. Hayırlısı, o adsense ile devam etsem ne gibi sorunlar çıkar veya en azından ödemeye kadar mı devam etmeyeyim ? Banka onayını bugün yeni yaptım, birkaç haftaya da pin gelir, dün pininiz 12'sinde hazırlandı, o tarihten sonra 2 - 4 gün içerisinde yola çıkar falan gibi bir mesaj gelmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri