doge olarak transfer ettim dex e .sonrasında dex olarak mı gözükecek bakiye de yoksa farklı işlem yapıcakmıyız yine
Deex olarak görünüyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
doge olarak transfer ettim dex e .sonrasında dex olarak mı gözükecek bakiye de yoksa farklı işlem yapıcakmıyız yine
Deex olarak görünüyor.
henüz transfer gerçekleşmedi o zaman
transferiniz gerçekleşti mi ?
peki neden heryere kendi ismini yazdın büyük harflerle akrostiş falanda yapsaydın
Türkiye'ye ATM kurma konusunda Türkiye'nin BTC'ye karşı olumsuz tavrı üst düzeydeyken ATM kurulumunu nasıl yapacaksınız diye sormuşlar verdikleri cevap bazı kişiler üzerinden bunu yapacağız görüşmelerimiz sürüyor olmuş. Türkiye'yi muz cumhuriyeti falan sanıyo galiba bunlar ya da scam olduğumuz belli olmasın ne kadar kıvırabilirsek kıvıralım modundalar.
Arkadaş sağolsun 2 gündür uğraşıyor yardımcı olmak için kazandırmak için ne komisyon ne başka bişe almadı sağolsun böyle yardımsever bulmak zor sağolasın ömer hocam
Yazıyı kendi yazmış gibi gösterip çalmasınlar diye
Türkiye'yi muz cumhuriyeti sansalar burada konferans vermezlerdi heraldeScam diyip duruyorsunuz, lütfen araştırma yapıp sonra mesaj yazın
1 Mart 2018 tarihinde İstanbul'da konferansları var
Ayrıca Türkiye'nin BTC'ye karşı olumsuz bir tavrı yok. Önce kripto para yalandır diyen bakan 1 hafta sonra kendi kripto paramızı üretmeliyiz dediTeknolojiyi yeni yeni anlıyorlar. Gelecek bizim...
![]()
Görüşünüz için ben teşekkür ederim hocam. Alem-i Beka'da olacağınız referanstan daha hayırlı bir referans yoktur![]()
Tek gayem nice dostumuzdan bu referansı alabilmektir
İnşaAllah hepimiz için hayırlı olur![]()
istanbul sunumunu gerçekleştirmişler.
https://www.youtube.com/watch?v=A-Ahovy3BE8
https://www.youtube.com/watch?v=cf6HdFptY1Q
toplantının en önemli yeri kişisel şova dönmüş.
Benimde ilk ICO yatırımımdı. Yüksek ihtimal yalan olacağına inanıyorum bende maalesef. Bir sürü böyle proje var hepsi öyle anlatıyorki kendini, sanırsın marsta koloni kuracaklar. Ya tutarsa diyerekten girdim. İlk icraatları olan ATM işi yalan oldu. Yol haritalarında Şubat ayında gerçekleştireceklerinden bahsediyorlardı. Hayaller alemine dalmadan çöpe atacağınız üzmeyecek paranız varsa yatırım yapın bence.
Bence şova dönüşmemiş. Milletimiz daha soru sorulurken mikrofon verin diyor. Adam soru bitene kadar bile sabredemiyor ki yatırım yapıp sabretsin
Ben batacağını düşünmüyorum. O yüzden iyi yatırım yaptım. Yatırım yapıp yalan olacağını düşünmeseniz keşke. Adamlar dolandırıcı olsalar ortalıkta yatırım yapın diye gezmeler ki. Hangi scam ortalıkta bu kadar görünür? Düşününce zaten scam olması işten bile değil. Ama elbetteki üzülmeyeceğiniz kadar yatırım yapmanızı bende öneririm.
dex ve paccoin dışında önereceğiniz başka altcoin var mı? burdan yazmak istemiyorsanız özelden de paylaşabilirsiniz
Yok niye iste miyimHerkese açık olarak ücretsiz paylaşıyorum burada sonuçta
burada yeni bir borsa tanıtmıştım inceleyebilirsiniz:
https://www.ytpara.com/bitcoin/1242...ara-borsasi-hem-forex-yeni-borsa-geliyor.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.