Biyolojik Chip ID2020 Taktırcakmısın ?

Chip Taktırcakmısın ?

• EVET Taktırcam

Oy: 13 31,7%
  • HAYIR Kesinlikle Taktırmıcam

Oy: 28 68,3%

• Kullanılan toplam oy
    41
tam tersi aslında, inansaydım kapalı kutu olurdum. özgürlük, insan hakları ve dokunulmazlıklar diye kaideler var. Bunlar salt düşüncelerdir. yani insanlığın doğasında özgürlük vardır belli bir kesimi ikna edebilirsin ama çoğunluğu ikna edemezsin çünkü kimse kontrolün kendisinde olmadığı böyle bir şeyi asla kabul etmez. sizin verdiğiniz virüs örneği bambaşka bir olay yani elimizde olmayan bir olay. ama bu chip olayı tamamen dayatma. ve tarih boyunca kimse dayatmalara karşı boyun eğmemiştir canı uğruna. tabi ki iyi niyetli yapılacak bir şey olabilir belki ama yine de kimse bu riske girmez, teknoloji demek ne kadar yenilik demekse bir o kadar risk demektir. kimse özgürlüğünü feda edebilecek bir olay için riske girmez. çünkü doğamızda vardır özgürlük

Aslında teknoloji bizim özgürlüğümüzü kısıtlayan bir araç olmadımı ? Dünyadaki her işimizi teknolojiye bağladık. Projeler, muhasebe ,üretim , hizmet.

Biz farketmesek bile bizden özgürlüğümüzü aldılar kendimizi daha özgür hissetsekte :) aslında çoğu şey bakış açısı.

Daha da işi ileri boyuta taşıyayım. Özgürlükten bahsettiniz ama bizler özgürlüğümüzü asgari ücrete ve ya 3 4 bin tlye satmış insanlarız. sabahtan akşama kadar onlara bağlıyız hayatta var olabilmek için. İnsanlar özgürlüklerini zamanlarını 3 kuruşa satarken çip mi takmayacaklar :) Hele düşük gelirli ülkelerde 1 k dolar verelim takın deseler milyarlarca insana taktırırlar. Kısacası söylediklerinizde haklılık payı var ama ikimiinde düşündüğü söylediği sadece tahminler :)

valla bu komple teorileri konusunda the economist dergisini tek geçerim. ne gösteriyolarsa çıkıyor.

Skynet gelecek hepimizi üzecek.
:D

Başlığı açan üyeye atfen, komplo videoları izlemeyi azaltmalısın.
Gelecekte butür şeyler olsa dahi, sen ben görmeyiz yaş olarak, anca 30-40 sene sonra bu dediğin çip teknolojisi stabil olur.
Seni beni nüfustan düşerler o zamana kadar.
Boşver fazla kasma yaşa gitsin hayatı.

dün akşam terminatör mü izledin hocam ?

yok :D

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Skynet gelecek hepimizi üzecek.

Başlığı açan üyeye atfen, komplo videoları izlemeyi azaltmalısın.
Gelecekte butür şeyler olsa dahi, sen ben görmeyiz yaş olarak, anca 30-40 sene sonra bu dediğin çip teknolojisi stabil olur.
Seni beni nüfustan düşerler o zamana kadar.
Boşver fazla kasma yaşa gitsin hayatı.

aynen öyle :D

kim ne derse desin kölelik devri bitmedi , kapitalizm üzerinden devam ettiriyolar kölelik sistemini . modern köle gibi sömürüyorlar milleti . bu adamlar köle olarak sömürdükleri insanlara her şeyi yaparlar .

kim ne derse desin kölelik devri bitmedi , kapitalizm üzerinden devam ettiriyolar kölelik sistemini . modern köle gibi sömürüyorlar milleti . bu adamlar köle olarak sömürdükleri insanlara her şeyi yaparlar .

aynen öyle

imf 40 ülkeye para vermeyi kabul etti ama tek şartı ülkenin insanlarına çip takmak ilgili video eklenmiştir.

Taktırında görün Roschild ailesinin planının üzerinizde takır takır işlemesini chipler insan Duygusunu bile değiştirebilecek düzeyde yani bir nevi robot gibi yönetileceksiniz.

isim olarak hatırlamıyorum tabi ama bu konuda çok film izledim.hiçbirisinde çıkıpda adamlar ya dedigimizi yaparsınız yada mesela çipi takmayan insanların normal ihtiyaçları karşılanmayacak demedi.filmlerde dahi böyle bi saçmalık yoktu yani :) ama çeşitli senaryolar üretilir tabi böyle bi plan varsa,olursa.çip meselesi senin/benim görebilecegimiz bi zamana yetişmez daha erken ona ama mutlaka bi ara takacaklardır herkese.ki bi ülkede şimdiden bu çipten taktıran insanlar görmüştüm haberlerde.çip takacaklarsada mesela ne olur işte corona virüsü var piyasada,çare bulunamıyor ve herkes ölüyor.derler ki bi çare bulduk ama bunu yapabilmek için biz bu çipi size takacaz :D kendine güvenen çipi taktırmaz,tedavi istemez.taktıran tedaviyi kabul etmiş olur...yoksa çipi takmadın diye bakkaldan ekmek alamama gibi bişey görmeyiz yani.

not : son olarak yine bi filmde duydugum,çok sevdigim bi sözü de eklemek istiyorum ; insanlar güvenlikleri için,seve seve özgürlügünden vazgeçer :)

isim olarak hatırlamıyorum tabi ama bu konuda çok film izledim.hiçbirisinde çıkıpda adamlar ya dedigimizi yaparsınız yada mesela çipi takmayan insanların normal ihtiyaçları karşılanmayacak demedi.filmlerde dahi böyle bi saçmalık yoktu yani :) ama çeşitli senaryolar üretilir tabi böyle bi plan varsa,olursa.çip meselesi senin/benim görebilecegimiz bi zamana yetişmez daha erken ona ama mutlaka bi ara takacaklardır herkese.ki bi ülkede şimdiden bu çipten taktıran insanlar görmüştüm haberlerde.çip takacaklarsada mesela ne olur işte corona virüsü var piyasada,çare bulunamıyor ve herkes ölüyor.derler ki bi çare bulduk ama bunu yapabilmek için biz bu çipi size takacaz :D kendine güvenen çipi taktırmaz,tedavi istemez.taktıran tedaviyi kabul etmiş olur...yoksa çipi takmadın diye bakkaldan ekmek alamama gibi bişey görmeyiz yani.

not : son olarak yine bi filmde duydugum,çok sevdigim bi sözü de eklemek istiyorum ; insanlar güvenlikleri için,seve seve özgürlügünden vazgeçer :)

herkes benim yazdığımı yanlış anlamış anlaşılan ben demek istedimki çip o kadar çok yaygınlaşacakki hastaneye falan gittiğinizde size makinaya çipi okutun dicekler ee sende çip yok ne yapacaksın adam sana dicek ozaman çip taktır tekrar gel çip olmadan işlem yapamıyoruz bu sadece hastane içinde geçerli değil bir çok şeyde ilerde böyle olacak ozaman ne olmuş olacak mecbur çipi takmak zorunda kalacaksın yoksa birçok şeyden faydanalamıcaksın haksızmıyım ?

herkes benim yazdığımı yanlış anlamış anlaşılan ben demek istedimki çip o kadar çok yaygınlaşacakki hastaneye falan gittiğinizde size makinaya çipi okutun dicekler ee sende çip yok ne yapacaksın adam sana dicek ozaman çip taktır tekrar gel çip olmadan işlem yapamıyoruz bu sadece hastane içinde geçerli değil bir çok şeyde ilerde böyle olacak ozaman ne olmuş olacak mecbur çipi takmak zorunda kalacaksın yoksa birçok şeyden faydanalamıcaksın haksızmıyım ?

bi ara mutlaka bu hale gelecek dünya,buna bende katılıyorum.ama bunu sen,ben göremeyiz be abi :) o duruma daha zaman var yani...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri