Bizde Böyle Birşey Yapsak ? :)

hocam sadece komedi yapiyor bu arkadas bu kadar bende komedi tarziyla boyle video yaparim dedim..siz cok farkli pencereden bakiyosunuz olaya..sadece komedi bu kadar baska yere yozmak lazim deyil..bunun parody oldugunu unutmamak lazim

ha pardon kardeş yeni çaktım olayı, yeni anladım

doğruya çıplaklık edepsizlik komedi oluyo, ve herkesinde bu pencereden bakması gerektiğini düşünüyorsunuz, pardon yanlış anladım

ha pardon kardeş yeni çaktım olayı, yeni anladım

doğruya çıplaklık edepsizlik komedi oluyo, ve herkesinde bu pencereden bakması gerektiğini düşünüyorsunuz, pardon yanlış anladım

hocam arkadas videoda parodi yapiyor bu komedi sayilir evet..yani videoda kendinden bir sey yapmiyor taklit sadece bu anlamamakta niye zorluk cekiyosun!!

evet kardeşim ben zorluk çekiyorum var sen öyle bil

hocam arkadas videoda parodi yapiyor bu komedi sayilir evet..yani videoda kendinden bir sey yapmiyor taklit sadece bu anlamamakta niye zorluk cekiyosun!!

Devrin en büyük imam-ı azamı yani devrin en büyük imamlarından birisidir ki
İşkencenin her türlüsünü tattırdılar, sakallarını cımbızla yoldular, ellerindeki ve ayaklarındaki tırnaklarını teker teker söktüler, daha binbir çeşit işkence ye maruz kaldı,
ve bunlara rağmen hala mertçe korkusuzca islamı haykırmaya devam ediyordu

Neyse uzun lafın kısası son yüzyılın en büyük imamlarından sayın Timurtaş Uçar hocaefendi bakın bu konu hakkında neler söylüyor, biliyorum forumdaki arkadaşların çoğu hiç izlemeye dahil tahammül edemiyecek ama ben azıcık vicdanı olanların izlemelerini umut ediyorum
136 TIMURTAS HOCA DEYYUS OLAN KISI CENNETE GIREMEZ - YouTube

evet kardeşim ben zorluk çekiyorum var sen öyle bil

Devrin en büyük imam-ı azamı yani devrin en büyük imamlarından birisidir ki
İşkencenin her türlüsünü tattırdılar, sakallarını cımbızla yoldular, ellerindeki ve ayaklarındaki tırnaklarını teker teker söktüler, daha binbir çeşit işkence ye maruz kaldı,
ve bunlara rağmen hala mertçe korkusuzca islamı haykırmaya devam ediyordu

Neyse uzun lafın kısası son yüzyılın en büyük imamlarından sayın Timurtaş Uçar hocaefendi bakın bu konu hakkında neler söylüyor, biliyorum forumdaki arkadaşların çoğu hiç izlemeye dahil tahammül edemiyecek ama ben azıcık vicdanı olanların izlemelerini umut ediyorum
136 TIMURTAS HOCA DEYYUS OLAN KISI CENNETE GIREMEZ - YouTube

hocam senle tartismak istemiyorum bu konuda..konuyuda cok saptirmayalim her kes o,videonun komedi olarak izledi baska tur dusunenlerde bir sorun vardir,bende komedi tarzi boyle video yaparim dedim bu kadar(benim dusuncem)!

bu adam videolarındaki müziklerden işitsel olarak 3 eşleşen almıyormudur nasıl para kazanıyor ???

bunedir ya yorumlara bak. delikanlıyı bozarmışta mış mış!

söz konusu şey kendiniz olunca laf ettirmezsinizde ama başkası olunca demediginizi bırakmazsınız.

video cok güzel. ben izlerken güldüm oldukcada başarılı.

soyunmanın eğlenmenin dinle veya başka hicbirşeyle alakası yoktur.

tekrar ediyorum video oldukca başarılıdır. yapılan yorumların %95i adamın tek video ile aldıgı izlenimi bütün kanallarının toplamında alamayanların yorumlarıdır.

begenmiyorsan izlemeyeceksin arkadaş.

yüz nakli yaptırmak lazım :D yoksa delikanlı adamı bozar türkiye

bence herşey para degildir..para olmadan hayat yaşanabiliyor..bakın benım artık para kazandıran kanallarım kalmadı 10 tane vıdeo var gunde 100 izlenim :)

beğenmiyorsan izlemeyeceksin, bu cümle ne şimdi neyin kafasıdır bu cümle
konunun ismi bizde böyle birşey yapsak, konunun ismi bu, millet buna göre yorum yapmış, sizin dediğiniz cümleye bakın, beğenmiyorsan izlemeyceksin

tek bişey söyleyeceğim
böyle konularda herkes gerçkten safını çok açık belli ediyor
yani ister sanal alemde olsun, ister günlük hayatımızda olsun, böyle konularda herkes gerçkten çok çok güzel safını belli ediyor

Tarihten bir iki demeç bişey yazmak istiyorum
İlahlık iddiasında bulunan Kral Nemrut, Hz İbrahimi ateşe atmek ister
3 ay boyunca odun toplarlar ve bu odunları tutuşturup devasa büüyklüğünde bir ateş yakarlar, bu ateş öylesine büyükmüş ki, insanlar bulutların yandığını sanıyorlarmış, mancınıkla Hz İbrahimi ateşe atarlar,
bunu duyan bir karınca küçücük ağızında küçücük bir damla almış ve koşa koşa nefes nefese gidiyormuş, onu gören bir kartal ona yanaşmış ve sormuş
ne bu acelen ne bu koşturmacan nereye gidiyorsun,
karınca cevap vermiş, duymadınmı İbrahim peygamberi ateşe atıyorlar,
ben ağzımdaki bu küçücük damlayla ateşi söndürmeye gidiyorum
kartal büyük bir kahkaha atmış ve demişki, sen bu ağzındaki küçücük damlayla bırak ateşi söndürmeyi ateşe en ufak hiçbişey yapamazsın
ve kaldıki demiş sen ateşe yaklaşmadan ölürsün, çünkü ateş okadar o denli büyükmüş ki, ateşe yaklaşılması mümkün değilmiş hz İbrahimi bilmem kaç metreden fırlatmışlar ateşe, neyse kartal bunları söyleyince, karınca o ibret alınacak cevabı yapıştırmış
Ben ateşi bu ağzımdaki küçücük damlayla söndüremeyeceğimi çok iyi biliyorum, hiç olmazsa bu uğurda ölürüm yani safımı belli ederim demiş

ve gerçktende ne hikmettir ki böyle konularda herkes gayet çok açık safını belli ediyor, sizcede değilmi
yani arkadaşlar konumuz bu adam hani böyle video çekti ya, bu konudan ziyade genel anlamda söylüyorum

Sizcede herkes safını gayet belli etmiyor mu
Kuran kimi şeylere yaklaşmayın demiyormu, bazı şeyleri yapmayın demiyor mu, ve ne hikmettirki şuanda bunları savunanlar ile bunlara karşı çıkanlar, gayet açık açık saflarını belli ediyorlar

Kuranın bunları yapmayın yada bunlara yaklaşmayın dedikleri şeylere kimi insanlar hep karşı çıkıyorlar ve onlara göre kendileri böyle modern çağdaş ilerici oluyorlar, ama gel görki Kuranın dediklerini yapmaya çalışanlar hep gerici yobaz, çağdışı oluyorlar

bu video gerçkten çok çok güzel özetliyor bu durumu
tarih boyunca bu Allaha inanmayanların hep ortak noktası bu olmuştur
ya bizim gibi düşüneceksiniz, yada defolun ülkemizden

https://www.youtube.com/watch?v=PpeUSSa-m7A

ya bizim gibi düşüneceksiniz, yada defolun ülkemizden
şimdi soruyorum sizlere böyle düşünen gayri müslimlerden ne farkınız kaldı
ben bunları sırf bu konu için yazmadım, genel olarak söyledim

kırmızıya aldıgım nokta tam tersi olmalıydı. dini tartışma yapmayacagım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri