beğenmiyorsan izlemeyeceksin, bu cümle ne şimdi neyin kafasıdır bu cümle
konunun ismi bizde böyle birşey yapsak, konunun ismi bu, millet buna göre yorum yapmış, sizin dediğiniz cümleye bakın, beğenmiyorsan izlemeyceksin
tek bişey söyleyeceğim
böyle konularda herkes gerçkten safını çok açık belli ediyor
yani ister sanal alemde olsun, ister günlük hayatımızda olsun, böyle konularda herkes gerçkten çok çok güzel safını belli ediyor
Tarihten bir iki demeç bişey yazmak istiyorum
İlahlık iddiasında bulunan Kral Nemrut, Hz İbrahimi ateşe atmek ister
3 ay boyunca odun toplarlar ve bu odunları tutuşturup devasa büüyklüğünde bir ateş yakarlar, bu ateş öylesine büyükmüş ki, insanlar bulutların yandığını sanıyorlarmış, mancınıkla Hz İbrahimi ateşe atarlar,
bunu duyan bir karınca küçücük ağızında küçücük bir damla almış ve koşa koşa nefes nefese gidiyormuş, onu gören bir kartal ona yanaşmış ve sormuş
ne bu acelen ne bu koşturmacan nereye gidiyorsun,
karınca cevap vermiş, duymadınmı İbrahim peygamberi ateşe atıyorlar,
ben ağzımdaki bu küçücük damlayla ateşi söndürmeye gidiyorum
kartal büyük bir kahkaha atmış ve demişki, sen bu ağzındaki küçücük damlayla bırak ateşi söndürmeyi ateşe en ufak hiçbişey yapamazsın
ve kaldıki demiş sen ateşe yaklaşmadan ölürsün, çünkü ateş okadar o denli büyükmüş ki, ateşe yaklaşılması mümkün değilmiş hz İbrahimi bilmem kaç metreden fırlatmışlar ateşe, neyse kartal bunları söyleyince, karınca o ibret alınacak cevabı yapıştırmış
Ben ateşi bu ağzımdaki küçücük damlayla söndüremeyeceğimi çok iyi biliyorum, hiç olmazsa bu uğurda ölürüm yani safımı belli ederim demiş
ve gerçktende ne hikmettir ki böyle konularda herkes gayet çok açık safını belli ediyor, sizcede değilmi
yani arkadaşlar konumuz bu adam hani böyle video çekti ya, bu konudan ziyade genel anlamda söylüyorum
Sizcede herkes safını gayet belli etmiyor mu
Kuran kimi şeylere yaklaşmayın demiyormu, bazı şeyleri yapmayın demiyor mu, ve ne hikmettirki şuanda bunları savunanlar ile bunlara karşı çıkanlar, gayet açık açık saflarını belli ediyorlar
Kuranın bunları yapmayın yada bunlara yaklaşmayın dedikleri şeylere kimi insanlar hep karşı çıkıyorlar ve onlara göre kendileri böyle modern çağdaş ilerici oluyorlar, ama gel görki Kuranın dediklerini yapmaya çalışanlar hep gerici yobaz, çağdışı oluyorlar
bu video gerçkten çok çok güzel özetliyor bu durumu
tarih boyunca bu Allaha inanmayanların hep ortak noktası bu olmuştur
ya bizim gibi düşüneceksiniz, yada defolun ülkemizden
https://www.youtube.com/watch?v=PpeUSSa-m7A
ya bizim gibi düşüneceksiniz, yada defolun ülkemizden
şimdi soruyorum sizlere böyle düşünen gayri müslimlerden ne farkınız kaldı
ben bunları sırf bu konu için yazmadım, genel olarak söyledim