Bizde böyle heyecanlanırmıyız acaba ? :D

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
her gün aynı yemek yenir mi sorusu kafayı çok kurcalıyor ya. evlilik çok acayip.

edit. aslında 2 sene ideal, sonrasında çocuk yaptıktan sonra evlilik güzel bi şekilde yürütülür fakat çocuksuz çok zor gibi. ölürüm ben sıkıntıdan kesin.

imkansız gibi birşey :D

PELlYd.jpg

ben evlenmeyi düşünmüyorum :D yanlış anlaşılabilir ama kadınlar ilgimi çekmiyor cinsel açıdan değil.Bir kadınla bir ömür geçirmek istemem

her gün aynı yemek yenir mi sorusu kafayı çok kurcalıyor ya. evlilik çok acayip.

edit. aslında 2 sene ideal, sonrasında çocuk yaptıktan sonra evlilik güzel bi şekilde yürütülür fakat çocuksuz çok zor gibi. ölürüm ben sıkıntıdan kesin.

yok yok deme öyle ya :D

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

ben evlenmeyi düşünmüyorum :D yanlış anlaşılabilir ama kadınlar ilgimi çekmiyor cinsel açıdan değil.Bir kadınla bir ömür geçirmek istemem

hiç yanlış anlamadık :D

Peki Aynı şeyi kadınlarda düşünse ? Ki Düşünenlerde var..

Amaç sadece yemek yemek değil , ki anlaştığın sevdiğin kafa yapının uyduğu bir insanla birlikte yemek yemek cok güzel bir şeydir.. Çok fazla farklı yemek yersen karışır miden, hasta olursun..

Yalnızlık çokta iyi bir şey değil.. uzun soluklu ilişki şart. Eğer ki çocuk sahibi olmak istiyorsan da evlilik kaçınılmaz.

Evlilik kadar gereksiz bir kurum yok.
TR'deki evliliğin tek amacı resmi olarak Çocuk yapmak.
Yani avrupadaki gibi kimse ayıplamasa, TR'de de bu kadar evlilik olmaz.
Gereksiz bir kurum bence evlilik.

Peki Aynı şeyi kadınlarda düşünse ? Ki Düşünenlerde var..

Amaç sadece yemek yemek değil , ki anlaştığın sevdiğin kafa yapının uyduğu bir insanla birlikte yemek yemek cok güzel bir şeydir.. Çok fazla farklı yemek yersen karışır miden, hasta olursun..

Yalnızlık çokta iyi bir şey değil.. uzun soluklu ilişki şart. Eğer ki çocuk sahibi olmak istiyorsan da evlilik kaçınılmaz.

hocam ordaki yemek kelimesini başka anlamda kullanmıs :D

Evlenmeyı düşünmüyordum artık hep sogudum
Bekarlık sultanlıkdır bence :D

öyle dedim ama evlilik şart bence,yaşlanınca ne yapacaksınız tek başınıza,ben 2. evliliğimi yaptım mesela..
ama mantık evliliği yapın,başınız ağrımaz ))

Evlilik kadar gereksiz bir kurum yok.
TR'deki evliliğin tek amacı resmi olarak Çocuk yapmak.
Yani avrupadaki gibi kimse ayıplamasa, TR'de de bu kadar evlilik olmaz.
Gereksiz bir kurum bence evlilik.

en büyük etkenlerden biride aile ve çevre baskısı.Yıllarca okursun sonra askere gidersin, sonra işe girersin nede olsa boş durursan aile yine baskı yapar.İşe girersin yaşın geçiyor hadi evlen derler.Durum böyle.

Bence herkes yapmak istediğini yapsın baskılara aldırmasın.Sonuçta hayat sizin ve geri dönüşü yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri