Bizim yerlerde sürünüp

evet adamlar bana gore de haksiz kazanc sagliyolar cunku inci sozluk serkan incinin. bu facebooktaki sayfalar bence resmi degil adim basi inci sayfasi var ve dun benim uzun zaman once unutulan bir videoyu youtubeye koymamla bunlarin koymasi bir oldu.

---------- Mesaj saat 21:05:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:11 civarında gönderildi. ----------

telif atayim mi ne dersiniz :-)

Adamlar sistemi kurmuş, facebooktaki büyük caps sayfasını sözlükçüler sevmez mesela sayfa sahibi sözlük adını kullanarak büyüttü bizden olmayan biri diyorlar onun için. Ama adam zamanında erken davranıp yapmış, varsa yapabilecek olan yapsın, ille 1m beğeni olması gerekmez 10k bile olsa iş görür.

300k lık orta boylu bi sayfayı ( aktiflik bakımından) 600 ila 800 arası rahatlıkla alabilirsiniz sonra sayfada 1 ay boyunca düzenli paylasım yaparsınız sayfanın degeri olur size en az 1200tl bu sayfayı ister satarsınız istersenizde video izletir ordan kazanırsınız yani adamlar kazanıyo haksız diye bisey yok arkadaslar siz yaptınızda yapmayın mı dediler =)

arkadaslar onlar sistemi kurmuslar. kımse youtubeden para kazanmasını bılıyorkende onlar vardı.onlar zamanında gırmıs o ıse sımdıde tadını cıkarıyorlar. ki o capların felan hepsını onlar yapmıyor artık. onlar zamanında beynını kullanarak belli bı statuye gelmısler. sımdı sayfaları var sen uye oluyorsun capsını yapıp gonderıyorsun onlar yayınlıyorlar onlarmı yaptı?hayır ben yaptım gonderdım ama onlar adına..... beynını kullanan ınsana her zaman her yerde ekmek vardır . sevgili [MENTION=1239]Linux[/MENTION] kardesım gıbı herkesten farklı seyler yapmıslar. küçük bi örnek daha vermek gerekırse ; dagda cobanın bırısının aklına bırsey gelıyor ve buldugu seyde uzaktan kumandalı cankurtaran. kumanda ıle 2 km ye kadar gıdebılen ve uzerıne 5 kısı alabılen bı can kurtaran yapıyor ... devlete basvurup parayı aldı sımdı fabrıka kurdu uretıyor onu ve paraya para demıyor artık... coban deyıp kucumser herkes ama herkesten farklı bısey bulan elbet kazanır

Cok güzel bir yazı olmuş. Tebrikler, bakış açınızi kutluyorum.

Benim canımı sıkan videoları hep çalıntı. Orjinal yükleyicinin patlama yapmasina izin vermiyorlar facebook sayesinde.

Güzel kardeşim. Sakın seni eleştiriyorum sanma ama atladığın veya dikkat etmediğin bir şey var.

Youtube ve Facebook işleri. Genel olarak sosyal medya işleri ya beyinsizlere hitap eder ya da ergenlere. Bu incicilerin yaklaşık 1 milyonluk 3 tane sayfası var. Bir tanesi Türk ırkçısı beyinsizlerden oluşuyor. Bir tanesi ergen beyinsizlerden oluşuyor. Bir tanesi yalnızca beyinsizlerden oluşuyor. İnci sözlükle ilgileri olmayabilir de bu arada.

Her gün Twitter'da Onedirection, Justin konuları world trending topic olur.

Ne-Yo kim hiç tanımıyorum 5 dakika önce karşılaştım; 100 milyon izlenme. Rezil bir şarkı
Ne-Yo - One In A Million - YouTube

Bana göre benim için gelmiş geçmiş en güzel şarkıya bakalım.
Pink Floyd - Comfortably Numb (with lyrics) - YouTube en fazla izleneni 1 milyon yok. Dünyayı anlamamışsın. Bu dünyada kuralına göre oynayacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri