Black friday in dun Rusya versiyonu vardi , Canon EOS 650D cift lensli 300 dolara aldim![]()
300 dolara gümrükten geçmiyor diye biliyorum hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Black friday in dun Rusya versiyonu vardi , Canon EOS 650D cift lensli 300 dolara aldim![]()
sanal kart oluşturup öyle al
300 dolara gümrükten geçmiyor diye biliyorum hocam
Oluşturup alabilecek varsa fazlasıyla verebilirim ücretini.![]()
garanti bankası kullanıyorsa eğer hiç ücret falan istemeden anlatabilirim.
bu üründen 4 tane sipariş etsem şuanda 80 dolar gümrükte sıkıntı çıkarırmı 100 dolardı heralde gümrükteki sınır
https://www.amerikadaniste.com/
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] hemşo burdaki ürünleri alamıyormuyuz şimdi biz türkiyede olduğumuz için almanın bi yolu yokmu çokda güzel fiyatları![]()
![]()
Hocam öyle bir indirime gelirseniz haberdar eder misiniz ? Fotoğraf makinesi olarak.
adamlar sadece kendi ülkesine o fiyattan veriyor, adres bilgisi girerken Türkiye yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.