Block konan ödemeler ytr

Bu olaya bi açıklama gelse iyi olacak aslında 3 tane aktif şekilde m.nations Türk Partner şirketi var hizmet veren ve her gün forumda kanal satan 0 kanal başvursunu kabul ettirenler var bu ay bu networkte parası olan çok kişi var gelecek ay neye göre paralar yatacak neye göre yatmayacak açıklık getirilmeli mesala quiz dün mail atmış topluluk telifden kapanan ve partnerden atılan kanalların parasını 2014-07-27 ödeyeceğini miktarla beraber belirtmiş aynı açıklamayı Music nations dan da bekliyoruz ki bu networkle devam edebilelim.

Benimde vardı bu partner 5 6 kanal noldu paralar bilmiyorum :D

Benim de zoominde şubattan beri bloke kondu ve ümidim de yok açıkçası.

ytr bunca insanın üstünden ne komisyonlar kazandınız.helali hoş olsun da bir açıklama yapma zahmetinde bile bulunmadınız.
direk site üzerinden başvuru yapmakla sizin üzerinizden yapmak arasında bizim açımızdan tek fark muhattap bulacağımız birilerinin olmasıydı.adamlardan cevap alamıosanız alamıorz yazın neden suskunsunuz ki.
yakıştıramadım.

Arkadaslar umutsuzluga kapılmanızı istemem fakat ben bugüne kadar hangi partnerde olursa olsun parasına bloke konuldugunda belli bir süre sonra alabildigine hic sahit olmadım.
Siz en iyisi umudunuzu kesin eger para gelirse mutlulugunuz daha fazla olur :)

Merhaba arkadaşlar sizlere daha önce açıklamıştık 20 Haziran tarihinde detaylı bilgi alacağımıza dair; ancak Youtube politikaları nedeniyle Music Nations yetkilisi detaylı bilgiyi bizlerle sizlerin razısı olmadan paylaşamayacağını belirtti. Bu nedenle yeni oluşturduğumuz ticket sistemi aracılığı ile bir iki gün içinde blok konan ödemeler hakkında sizlerin ağzından kendilerine sorup kanıt isteyeceğiz teker teker. Bizim de elimizde olmayan sebeplerden ötürü size verdiğimiz kanıt sözünü direk olarak gerçekleştiremediğimiz için özür dileriz. Bizler de bize verilen sözleri göz önünde bulundurarak sizlere açıklama yapıyoruz, bizi de anlamanız nedeniyle. En kısa zamanda ticket sistemi sayesinde tüm sorunlarınızı çözeceğiz.

Merhaba arkadaşlar sizlere daha önce açıklamıştık 20 Haziran tarihinde detaylı bilgi alacağımıza dair; ancak Youtube politikaları nedeniyle Music Nations yetkilisi detaylı bilgiyi bizlerle sizlerin razısı olmadan paylaşamayacağını belirtti. Bu nedenle yeni oluşturduğumuz ticket sistemi aracılığı ile bir iki gün içinde blok konan ödemeler hakkında sizlerin ağzından kendilerine sorup kanıt isteyeceğiz teker teker. Bizim de elimizde olmayan sebeplerden ötürü size verdiğimiz kanıt sözünü direk olarak gerçekleştiremediğimiz için özür dileriz. Bizler de bize verilen sözleri göz önünde bulundurarak sizlere açıklama yapıyoruz, bizi de anlamanız nedeniyle. En kısa zamanda ticket sistemi sayesinde tüm sorunlarınızı çözeceğiz.

bu durumda olan bi kanalım yok şuan mnda ama güzel bi haber.umarım bian önce açıklıga kavulur bu durum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri