Blog spamı kazandırıyor mu arkadaşlar

• Kullanıcı Soho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Niye banlandı şimdi bu arkadaş ? :(

16-) Forumda "Kazanç taktiğimi paylaşacağım" "şu gün açıklayacağım" , "Skype'da taktiğimi açıklıyorum" gibi mesajlar konular yasaktır. Bu tür konuları açacak iseniz; tek bir konu açıp ya paylaşırsınız ya da hiç bu tur konular açmazsınız.
Bu kural ihlalinde; kişi 7 Gün süre ile forumdan uzaklaştırılacaktır.

20-) Forumda ilk kazancım adı altında ya da 1 günlük kazanç adı altında konu açılması yasaklanmıştır. Kaynağını, çalışmanızı açıklamayacağınız bu tür gösteriş konuları açmanın anlamı yok. Bu tür konu açanlar 1.ci seferde uyarılır. 2.nci Seferde 3 gün uzaklaştırma alır.

Anlaşılan bazıları rahatsız olmuş, adamı banlamışlar.Böyle bi saçmalık olabilir mi yahu.Eminim ki bu işin altında forum kuralı değil kesinlikle paylaşılmaması gereken bi konu olarak gördükleri için susturmaya çalışmışlar.Benim bu işten anladığım bu.Bunu yapan mod görevden alınıp derhal süresiz banlanmalı..

Son düzenleme:
arkadaş bi kural ihlali yapmış,dolayısıylada banlanmış.bunu başka yerlere çekmeye gerek yok.süresiz filan banlansa anlarımda,1 hafta sonra geri gelicek nasılsa.olmadı,skype adresi belli yani oradanda sorabilirsiniz eger süresi dolmadan konu hazır olursa.

açıkcası bende merakla bekliyorum açacagı konuyu ama kural kuraldır :(

Anlaşılan bazıları rahatsız olmuş, adamı banlamışlar.Böyle bi saçmalık olabilir mi yahu.Eminim ki bu işin altında forum kuralı değil kesinlikle paylaşılmaması gereken bi konu olarak gördükleri için susturmaya çalışmışlar.Benim bu işten anladığım bu.Bunu yapan mod görevden alınıp derhal süresiz banlanmalı..

Tüm yöneticilere kefilim. Aşağıdaki kurala göre süresiz uzaklaştırılmanız gerekmekte bu yazdığınızdan ötürü. Bununla birlikte 30 numaralı kuraldaki "niyet" faktörünü göz önünde bulundurarak 1 ay uzaklaştırıyorum.

6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak ya da var olan bir başlıkta moderatörlerin (forum yetkililerinin) haklarını kötüye kullandıklarını forumda açık beyan ederek onları kullanıcılar karşısında hedef haline getirmeye sebep olduğundan kesinlikle yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.

30-) Yukarda yazılmış kuralları 2.nci kez ihlal edenler 2 kati ceza, 3.ncü kez ihlal edenler forumdan süresiz uzaklaştırma ile cezalandırılacaktır. Yöneticiler durumun ağırlığına ve niyeti göz önünde bulunarak kuralların uygulamasında esneklik gösterebilirler.

forum da paralel yapılanma var , kesin ABD'nin parmağı var bu işte :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ortalık kan gölüne döndü, sayın adminim arkadaş biraz hoyratça yazmış ama bu ceza biraz ağır oldu sanki:)

Yav arkadaslar bir cok kisi banlandi nasil konu oldu. Biraz arastirma yaparak yani deneme yanilma ile yontem gelistirmeye calisin hep eski yontemlerin modifiyelerini kullaniyoruz zaten susleyebildigin kadar susle biri evet tutar.

!!! mobildeyim !!!

Yöntem vardır ama google getir artık işe yaramıyor başka bir yerden hit çekmek gerekli ama bulması zor adam zaten banlandı yapacak bir şey yok..

Yöntem vardır ama google getir artık işe yaramıyor başka bir yerden hit çekmek gerekli ama bulması zor adam zaten banlandı yapacak bir şey yok..

google gibi getir işe yaramasa orada durmazdı. bence araştırın neden sizin yaptığınız işe yaramıyor diye ? ya da google fetch as googleda ne gibi bir değişiklik yaptı diye.. aynı şekilde ve hatta daha iyi çalıştığını görürsünüz.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Nedenini tahmin ediyorum ama onu hiç denemedim bir deneyip göreceğim bakalım olacak mı ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri