Blog + Youtube Channel + Adsense

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mumru

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaslar söyle bir sorum var benim çok saglam bir kategoride tek youtube kanalı benim aynı sekilde internete ilk düşürende benim bu videoları . Hic bir blog veya site yok bu videolarla ilgili google adwords de baktıgımda aylık aranma hacmi 25 bin ve tbm 2 tl böyle bir youtube kanalım var tbm 0.20 lerde. Bu youtube kanalı icin blog acsam ve blogda sadece youtube videolarımı paylassam bir sorun olurmu ? videolara gelecek olan bir telifte veya kapanmada adsense tehlikeye girer mi ?

blogda video + birkaç video ile alakalı cümle yazı yazarsanız daha iyi olur hocam.
teliften kapanma konusunda ise kanalınız ile adsenseniz aynı mail de ise adsense mailini değiştirin (ne olur ne olmaz). bunları yaparsanız gerisi çalışmanıza + şansınıza kalmıştır.

blogda video + birkaç video ile alakalı cümle yazı yazarsanız daha iyi olur hocam.
teliften kapanma konusunda ise kanalınız ile adsenseniz aynı mail de ise adsense mailini değiştirin (ne olur ne olmaz). bunları yaparsanız gerisi çalışmanıza + şansınıza kalmıştır.

anladım tesekkürler su yonden sordum blogda videolarda degilde sagda solda cıkan reklamlarda tbm daha yüksek oluyor adwordstekini daha bir gercek yansıtıyor.

bloga at ama video framesini youtubeninki yapma. link ayni frame farkli olsun. o zaman ne videona erisim saglanir youtubeden. nede telif riski kalmaz blogta

Bayramın Gayfeden Gönderildi

böyle bı vıdeoyu nasıl buluyonuz anlamıyorum.. daha youda olmayan vıdeo varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri