Google blogger üzerinden blog açtıracağım,
İşi kabul edicek arkadaşın yapmasını istediğim ; gmail'i ben vereceğim.
1- Blogu açıcak
2- içersine internetten sağdan soldan nerden geldği önemsiz İNGİLİCE 10 makale girecek.
3- Resim veya video ekleyecek ( benim belirlediğim videolar dışında videolar olmayacak yada resim ekleyecek hangisi kolayına geliyorsa )
Bir blog başına teklifleri özelden PM olarak bekliyorum. En geç öğleden sonra en uygun teklife göre iletişime geçilicek. İş basit ve hızlı yapılabilecek türdendir.Ona göre fiyat söylerseniz sevinirim.
Fiyat verirken şu şekilde verin. 1 blog'a 10 içerik yüklerim x ücret alırım.bir gmail hesabından 7 blog açıcam ozaman 7.x alırım.Bu şekilde yazarsanız iyi olur.
Birbirimizden memnun kalırsak devamlı çalışabiliriz.
Ödeme : paypal ile olacatır.
Minimum 50 blog açtırılıcak. Fiyatlar ona göre olursa sevinirim.
Not: İşlem bittikten sonra ödeme gönderilicek.
Yorum yapan herkese Teşekkürler
İşi kabul edicek arkadaşın yapmasını istediğim ; gmail'i ben vereceğim.
1- Blogu açıcak
2- içersine internetten sağdan soldan nerden geldği önemsiz İNGİLİCE 10 makale girecek.
3- Resim veya video ekleyecek ( benim belirlediğim videolar dışında videolar olmayacak yada resim ekleyecek hangisi kolayına geliyorsa )
Bir blog başına teklifleri özelden PM olarak bekliyorum. En geç öğleden sonra en uygun teklife göre iletişime geçilicek. İş basit ve hızlı yapılabilecek türdendir.Ona göre fiyat söylerseniz sevinirim.
Fiyat verirken şu şekilde verin. 1 blog'a 10 içerik yüklerim x ücret alırım.bir gmail hesabından 7 blog açıcam ozaman 7.x alırım.Bu şekilde yazarsanız iyi olur.
Birbirimizden memnun kalırsak devamlı çalışabiliriz.
Ödeme : paypal ile olacatır.
Minimum 50 blog açtırılıcak. Fiyatlar ona göre olursa sevinirim.
Not: İşlem bittikten sonra ödeme gönderilicek.
Yorum yapan herkese Teşekkürler