blogger açmak için yardımcı olabiliecek varmı?

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar youtube kanallarımdaki videoların izlenmesi için blogger sitesi açmak istiyorum ve bilmiyorum .bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Youtube kanalına girdiğin gmail ile blogger.com'a gir.. Blog oluştura tıkla tema seç isim yaz aç.. Çok basit..

Açtıgın her kanala [MENTION=10960]fth[/MENTION] üstadın dedıgı gibi blogger acabılır , yukledıgın vıdeoları yayınlayabılırsın ...

Hoş mantık olarak faydalı olabılecegı dusunulse de ben hiç gormedım :)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] özgün kanalda müthiş faydasını gördüm. Ama 5-6 ay sonra falan. O bloglara birde çok az bir seo yapıldımı blogdan da hit geliyor.. :) Ama spam kanal için hayatta uğraşmam.. Aynen dediğin gibi spamlara faydası hiç yok gibi bir şey..

Bloggerı severim pratik her yönden,özel url alınca normal siteden farkı kalmıyor hostta bedavaya geliyor ama muhakkak bazı SEO ayarlarını yapmak gerekiyor,google da gerekli bilgiler var bu konuda,trafik yüzde 30-40 artıyor basit birkaç düzenlemeyle.Normalde google un kendi hizmeti arama motoru dostu olması gerekiyor ama WP ye göre çok zayıf tek dezavantajı o.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] özgün kanalda müthiş faydasını gördüm. Ama 5-6 ay sonra falan. O bloglara birde çok az bir seo yapıldımı blogdan da hit geliyor.. :) Ama spam kanal için hayatta uğraşmam.. Aynen dediğin gibi spamlara faydası hiç yok gibi bir şey..

Dogrudur üstad , özgunde belkı daha fazla işe yarıyor olabılır :)

Ben bir ara 15 - 20 spam kanalı her actıgım kanalda facebook , twitter , google+ , blogger , tumblr , vk takvıyesı yaptım baktım bi işe yaradıgı yok ugrasmadım bir daha :)

Gercı sadece onlarda paylasım yaptım , belkı acıklamalara lınk girilerek bir ag olusturulabılırdı ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri