Blogger adsense kazanç kesintisi

önce sen bi ağzını topla bakalım:mad:...verdiğiniz şablonlardan yaptık...kontrol ediyorum şimdi...

hocam arkadaş haklı. 7 kişi gelip 7 si de tıklarsa google affetmez. %1.000.000 ihtimalle banlar. ban sebebi geçersiz etkinlik olabilir.
web sektöründe kesinti olmaz ama web sektöründe yt ye göre daha çok ban riski var. küçük siteler her zaman diken üstündedir. Biri sizin siteye sahte hit gönderse banlanırsınız. Sitede virüs olsa banlanırsınız. Saldırı olsa banlanırsınız. Birileri sürekli sizin sitedeki reklama tıklasa banlanırsınız. Bunun gibi bi sürü sebepten dolayı banlanma ihtimali var.

Şunuda hatırlayım.
Kendi reklamına kesinlikle tıklama ve kimseye de tıklattırma kesinlikle affetmez.
sahte görüntüleme de kesinlikle yapma.

web te yt deki gibi her yere reklam koyamazsın. Bi sayfaya en fazla 3 reklam koyabilirsin. Oda anasayfa olur genelde.

Adsense kuralları var. Kuralları iyi okumanız gerekli. Google Yt ortak olduğu için yt de ayrıcalık tanıyor.

Web te şartlar farklı. Başta her web site onaylanmaz. onaylanan siteler Ödeme günü tık kaynakları, tık kalitesi, vs vs didik didik araştırılır. bgbg oranlarında kıyaslama yapılır. Hemen hemen yt ile aynı gibi görünsede yt her zaman google de ayrıcalık taşır. Çünkü yt ve google ortak. Herşey kontrollü gider. Yt googlenin kendi çöplüğü gibi bişey o yüzden bilir :D

hocam arkadaş haklı. 7 kişi gelip 7 si de tıklarsa google affetmez. %1.000.000 ihtimalle banlar. ban sebebi geçersiz etkinlik olabilir.
web sektöründe kesinti olmaz ama web sektöründe yt ye göre daha çok ban riski var. küçük siteler her zaman diken üstündedir. Biri sizin siteye sahte hit gönderse banlanırsınız. Sitede virüs olsa banlanırsınız. Saldırı olsa banlanırsınız. Birileri sürekli sizin sitedeki reklama tıklasa banlanırsınız. Bunun gibi bi sürü sebepten dolayı banlanma ihtimali var.

Şunuda hatırlayım.
Kendi reklamına kesinlikle tıklama ve kimseye de tıklattırma kesinlikle affetmez.
sahte görüntüleme de kesinlikle yapma.

web te yt deki gibi her yere reklam koyamazsın. Bi sayfaya en fazla 3 reklam koyabilirsin. Oda anasayfa olur genelde.

Adsense kuralları var. Kuralları iyi okumanız gerekli. Google Yt ortak olduğu için yt de ayrıcalık tanıyor.

Web te şartlar farklı. Başta her web site onaylanmaz. onaylanan siteler Ödeme günü tık kaynakları, tık kalitesi, vs vs didik didik araştırılır. bgbg oranlarında kıyaslama yapılır. Hemen hemen yt ile aynı gibi görünsede yt her zaman google de ayrıcalık taşır. Çünkü yt ve google ortak. Herşey kontrollü gider. Yt googlenin kendi çöplüğü gibi bişey o yüzden bilir :D

düzelttim hocam sıkıntıyı...teşekkürler açıklamaların için.

Hocam benim de 6 aydan eski bir blogu buldum adsense başvurusu yaptım reklamları yerleştidim şimdilik reklam çıkmıyor ama adsense de sayfa görüntülenme 1 olarak yazıyor. acaba sizin reklamlar ne zaman çıkmaya başladı ?

başvurduktan 6 gün sonra yazdım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri