Blogger Adsensem Banlandı Red aldı açtılar :D

irfancan

Kayıtlı Üye
iyi günler arkadaşlar belki dün geceden hatırlayan vardır ben sürekli kapanan bloggerımın adsensesini tekrar alıyordum dün gece yine kapadılar itiraz ettim red aldım açılması mümkün değil dedi ama açıldı :) Google sizcede sapıtmadımı :D

bu demek değildir ki tekrar banlanmayacak
google senle eğlenii :D

tekrar kapanmayacağının garantisi varmı

Hocam bloggerinizde boş reklam mı çıkıyor yoksa normal olarak çıkıyor mu çıkıyorsa nasıl yaptınız :D

adamlar senin bloğun adsenseleriyle uğraşmaktan bizim blog adsenselerine onayı unuttular :D

özetle google demiş ki "yahu kardeşim adam akıllı dur bak açıyorum bu seferlik bi daha avcunu yalarsın"

nefesi kuvvetli bi hoca biliyom kapanan adsenseleri garantili bi şekilde kurtarıyor ve bidaha hiç kapanmıyor

adamlar senin bloğun adsenseleriyle uğraşmaktan bizim blog adsenselerine onayı unuttular :D

Hocam 3.mu 4.mu ne aynı blog üzerinden açtığım adsense :D adamlar herhalde dedi açallım yazık ama el alışkanlığı olarak açamayız mailini attılar :D nasıl bi cümle kurdum lan :D

Bende yt kanalina itiraz ettim mail gondermedi 3 gundur mail servisinde sorun var galba

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

iyi günler arkadaşlar belki dün geceden hatırlayan vardır ben sürekli kapanan bloggerımın adsensesini tekrar alıyordum dün gece yine kapadılar itiraz ettim red aldım açılması mümkün değil dedi ama açıldı :) Google sizcede sapıtmadımı :D

bendede aynı 2 blog açmıştım kapandı itiraz ettim açıldı :D

ya elemanın biri içkili çalışıyor yılbaşından çıkamamış

yada google senle "Göster ama Elletme" taktiği uyguluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri