merhaba arkadaşlar Android blog teması açtım ama blog 1 2 kere kullandım ben hem anasayfa hemde mesela oyun sekmesi var orda paylaşılmasını istiyorum nasıl yapıcam yardım edebilcek varmı blog bu Oyun-Droid
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şablona gir - Html yi düzenleye tıkla
örnek:
<li><a href='http://http://oyun-droid.blogspot.com.tr/search/label/PC Oyunları' title='PC Oyunları'>PC Oyunları</a></li>
Bu şekilde girersen diyelimki PC Oyunları nı etikete girersen hem ana sayfa hem de PC Oyunları sekmesinde gözükür.
bana yöneticilik atıver ben ayarlayayım istediğin şeyleri ya da bloghocam var oradan öğrenirsin her şeyibeceremedim![]()
bana yöneticilik atıver ben ayarlayayım istediğin şeyleri ya da bloghocam var oradan öğrenirsin her şeyi
Tema hoşuma gitti hocam eğer paylaşmak isterseniz pm atabilir misiniz ?
temaya 30 dkm gitti aralıksız düzenliyene kadarkusura bakmayın
![]()
teşekkürlerÇok zaman ayırmısınız hocam elinize sağlık.Güle güle kullanın. Teşekkür ederim.
hocam PSD to CSS yapmayı nasıl öğrenebilirim ya bildiğiniz bi kaynak filan var mı :S Tasarım kolay işte CSS bilgim yok :/ [MENTION=2055]xSnox[/MENTION]
ismek mantıklıymış aslında da vaktim yok işte bende netten bakıyorum öyle .S
netten bi yere kadar öğreniliyor![]()
hocam işte ben sadece ''O'' yeri öğrensem yeticekbakalm bulabilicez mi üni'nin oralarda bulursam bi denerim şansımı
![]()
şu blogu çözim yardım edicem![]()
tamamdır hocam o zaman eyvbide ismek sadece İstanbul'da dime ya .s benim okul şehir dışında işte
![]()
ismek sadece istanbulda diye biliyorum ama bakmak lazım ben bloga son hallerini verim bide şu paylaşımı çözim döncem size
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.