[Blogger BOT V.4.0] - Blogger İçin Özgün XML Üretme Aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...... ö.m olarak yazdığımı atıyorum.

Son düzenleme:

C# ile yazılmış bir program sen anlıyormusun da trojan var diyorsun çamur at lekesi kalsın yapma kimsenin işine engel olma istersen

bilmiyorsan sor kardeşim ben kodları inceledim azda olsa bana göre sıkıntı yok

C# Programlama Dili (si şarp şeklinde telaffuz edilir), Microsoft'un geliştirmiş olduğu yeni nesil dilidir. Yine Microsoft tarafından geliştirilmiş .NET Teknolojisi için geliştirilmiş dillerden biridir

......

Son düzenleme:
tavsiyem almayın blogger çıkalı kaç gün oldu hemen arkasından bot geliyor çok şüpheli bir vaka ;)

ya net rakam olsa tek lisans için bir aylık şu kadar flan diye düşünürdüm ben
kredi olayı çok itici
anladığım her bloga 2.5 gidiyo 50 yayın için
adam gibi kazanç için 100 blog desek günde 250 vercez yani.

Ben mesajlarımı düzenledim ama yinede bir genel açıklama yapayım.

Öncelikle ben arkadaşın konusu baltalama niyetinde değilim bir önceki konusunda takdir ettim , beğendim . O konuya biri trojan yakaladı yazıp gerisini getirmediği için konuyu baltalayan bir kişi olarak düşünüp bunu kanıtlamasını isteyip konu sahibini savundum . Ondan sonra trojan olduğunu yazan kişi bunu fotoğrafını attı , ardından başka biri daha aynı şekilde yazdı . Konu sahibi o zaman onların açıklamasını yapsaydı , konu orada bir sonuca varılırdı.

Ardından ben bu konuya sadece bir uyarı da bulunmak için önceki konuda böyle böyle oldu dedim , ben bu forumdaki insanları düşüncemden sadece böyle bir şey yazdım ama sizin yaptığınız direk linç etmek .Birde şunu söleyim ben bu programda virüs filan var demiyorum , bazı okumasını bilmeyen kişiler bu tarz bir okuyuş içinde.

Skype bekliyorum botta ciddi 1 sıkıntı var

XML dosyaları bloga uygun oluşmuyor, sayfalamada sıkıntı oluyor.

Mutlaka düzeltilmesi lazım skype bekleniyor

botun son durumu nedir? çalışıyor mu çalışmıyor mu?

Program güncellenmiş, bildirilen sorunlar giderilmiştir.
Eski kullanıcılar ilk mesajdaki güncellenmiş sürümü indirmeliler..

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

Skype bekliyorum botta ciddi 1 sıkıntı var

XML dosyaları bloga uygun oluşmuyor, sayfalamada sıkıntı oluyor.

Mutlaka düzeltilmesi lazım skype bekleniyor

Sorun düzeltilmiştir yeni güncelleme bilgileri ilk postta.

Az önce alışveriş gerçekleştirdik benden kaynaklı bir sorun çıkmasına rağmen arkadaş hiç üşenmeden soruna çözüm getirdi. Herkese tavsiye ediyorum. Arkadaşımız çok pahalıya da vermiyor bu kadar emeğe bu para az bile. Kendisine hayırlı kazançlar diliyorum. Deneyin memnun kalırsınız eminim.

Az önce alışveriş gerçekleştirdik benden kaynaklı bir sorun çıkmasına rağmen arkadaş hiç üşenmeden soruna çözüm getirdi. Herkese tavsiye ediyorum. Arkadaşımız çok pahalıya da vermiyor bu kadar emeğe bu para az bile. Kendisine hayırlı kazançlar diliyorum. Deneyin memnun kalırsınız eminim.

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için

[MENTION=43772]Sacit Alizade[/MENTION] hocam iyi iş çıkarmışsın.
Konu içindeki resimlerin başlıklarını nereden çekiyo ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri